۞مرکز مشاوره حال خوب
دکتر کبری درویش پیشه ؛ مشاور خانواده و زوج درمانگر (حضوری و تلفنی ) تلفن هماهنگی و تعیین وقت:09102904758

موقعیت شما : صفحه اصلی » قزوین
  • شناسه : 20214
  • ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۳
  • ارسال توسط :
کیفیت آب شرب آبیک نزدیک به افتضاح است
کیفیت آب شرب آبیک نزدیک به افتضاح است

کیفیت آب شرب آبیک نزدیک به افتضاح است

تا زمانی که انتقال آب طالقان به شهر‌های استان کامل نشود، کیفیت آب بهبود نخواهد یافت.

کیفیت آب شرب آبیک نزدیک به افتضاح است

علی فرخزاد، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین درباره دلیل افت زیاد کیفیت آب شرب در استان قزوین به‌ویژه در شهر‌های آبیک و قزوین گفت : تأمین آب شرب از منابع زیرزمینی علت پایین بودن کیفیت آب شهر‌های استان قزوین است و تا زمانی که انتقال آب طالقان به شهر‌های استان کامل نشود، کیفیت آب بهبود نخواهد یافت.

وی اضافه کرد: در حال حاضر ۹۹ درصد از آب‌های شرب استان قزوین را از منابع آب زیرزمینی تأمین می‌کنیم که یکی از چالش‌های بزرگ توسعه استان است و با توجه به صنعتی بودن استان قزوین و اینکه صنایع مادر آب‌بر داریم، نیاز آب در بخش صنعت بسیار زیاد است که باید برای رفع معضلات این حوزه هم کار زیربنایی انجام شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین با اشاره به کیفیت بسیار پایین آب شهرستان آبیک ادامه داد: در حال حاضر کیفیت آب شرب آبیک نزدیک به افتضاح است که این معضل را با ۲ بخش کردن طرح ملی انتقال آب طالقان به آبیک رفع خواهیم کرد و امیدواریم اعتبار و بودجه لازم برای اجرای این طرح تأمین شده و در نهایت قبل از اتمام عمر دولت دوازدهم آب طالقان به آبیک برسد.

معاون استاندار قزوین با یادآوری اینکه ۹۰ درصد از منابع آبی استان در حوزه کشاورزی مصرف می‌شود، گفت: یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون مترمکعب از آب‌های زیرزمینی استان قزوین سالانه در بخش کشاورزی مصرف می‌شود و این آمار در مقایسه با میزان بارندگی ۲۰۰ میلی‌متری در طول سال آبی، برداشت بسیار زیادی است.

وی تصریح کرد: میان نیاز ما در بخش آبی و منابع آبی پایدار ما فاصله عمیقی وجود دارد که این فاصله فقط در صورت اجرای کامل طرح بزرگ انتقال آب از سد طالقان پر خواهد شد.

فرخزاد با بیان اینکه در حوزه اراضی باغی جزو ۱۰ استان برتر کشور هستیم، افزود: سالیانه ۳.۵ میلیون تُن محصولات زراعی و باغی در سطح استان تولید می‌شود که رقم قابل توجهی در تأمین نیاز‌های غذایی کل کشور است؛ اما همه مسئولان کشور باید بدانند که استمرار تولید این محصولات در گرو تأمین منابع آبی پایدار است.