۞مرکز مشاوره حال خوب
دکتر کبری درویش پیشه ؛ مشاور خانواده و زوج درمانگر (حضوری و تلفنی ) تلفن هماهنگی و تعیین وقت:09102904758

موقعیت شما : صفحه اصلی » فناوری های نوین
  • شناسه : 23870
  • ۱۹ تیر ۱۴۰۰ - ۸:۱۹
  • ارسال توسط :
وضعیت بحرانی باتری دکل‌های موبایل
وضعیت بحرانی باتری دکل‌های موبایل

وضعیت بحرانی باتری دکل‌های موبایل

گزارش مرکز مانیتورینگ شبکه ارتباطی نشانگر آن است که نیمی از سایت های بازدید شده 2اپراتور مسلط کشور یا باتری مناسب نداشته یا کلا باتری برای مواقع قطع برق ندارند

عمادالدین قاسمی‌پناه- خبر‌نگارهمشهری

بخشی از کاربران اینترنت و موبایل هفته گذشته، همزمان با قطعی مکرر برق، قطعی اینترنت و اختلال در شبکه ارتباطی موبایل را هم تجربه کردند. پیش از این، اگر قطعی برق اتفاق می‌افتاد، اینترنت قطع نمی‌شد و مکالمات موبایلی هم دچار اختلال نمی‌شد، مگر اینکه زمان قطعی برق بیش از یک مدت زمان مشخص ادامه می‌یافت. این اتفاق ناشی از عملکرد نامناسب باتری‌های تغذیه‌کننده سایت‌های اپراتورهاست. آن طور که وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفته، تعدادی از این باتری‌ها یا فاسد شده‌اند یا به سرقت رفته‌اند. حالا سازمان تنظیم مقررات رادیویی گزارشی از «آخرین وضعیت پایداری منابع تغذیه پشتیبان سایت‌های اپراتورها» منتشر کرده که مربوط به بازدیدهای ۹‌ماه اخیر است و به تفکیک وضعیت منابع تغذیه اپراتورهای کشور را در مناطق مختلف توصیف کرده است. این گزارش نشان می‌دهد که به‌طور میانگین ۲اپراتور مسلط کشور بیش از ۵۰درصد یا باتری‌های پشتیبان دارای پایداری مطلوب ندارند یا اساسا فاقد باتری پشتیبان هستند.
در این گزارش اعلام شده که طی ۹‌ماه اخیر، در مجموع  ۱۱۹۷بازدید از سایت‌های اپراتورها انجام شده است. این بازدیدها از ۵۵۳سایت همراه اول، ۳۹۷سایت ایرانسل، ۱۹۹سایت رایتل و ۴۸سایت های‌وب انجام گرفته است.
بررسی و تحلیل گزارش بازدیدها که به اپراتورها منعکس شده نشان می‌دهد که از ۵۵۳ بازدید انجام شده از سایت‌های همراه اول، ۲۵۸سایت دارای باتری پشتیبان با پایداری مطلوب بوده است. در واقع، کمتر از ۷/۴۶درصد از سایت‌های مورد بازدید، توانایی پشتیبانی با پایداری مطلوب را در زمان بحران، ازجمله قطعی برق داشته‌اند. این در حالی است که ۲۹۵سایت و به‌عبارتی ۳/۵۳درصد از سایت‌ها یا باتری پشتیبان نداشته‌اند یا اگر باتری داشته‌اند، این باتری‌ها به هر دلیلی از پایداری مطلوب برخوردار نبوده‌اند.
همچنین از ۳۹۷بازدید انجام شده از سایت‌های ایرانسل، تعداد ۲۰۳سایت یا به‌عبارتی ۳/۵۱درصد دارای باتری پشتیبان با پایداری مطلوب و ۱۹۴سایت(۷/۴۸درصد) فاقد باتری پشتیبان یا دارای باتری پشتیبان با پایداری نامطلوب بوده‌اند.
علاوه بر این، از  ۱۹۹بازدید انجام شده از سایت‌های رایتل، تعداد ۱۳۴سایت(حدود ۵/۶۷درصد) دارای باتری پشتیبان با پایداری مطلوب و ۶۵سایت(حدود ۵/۳۲) فاقد باتری پشتیبان یا دارای باتری پشتیبان با پایداری نامطلوب بوده‌اند.
این در حالی است که از ۴۸بازدید انجام شده از سایت‌های های‌وب، تعداد ۲۶سایت(۲/۵۴درصد) دارای باتری پشتیبان با پایداری مطلوب و ۲۲سایت(۸/۴۵)  فاقد باتری پشتیبان یا دارای باتری پشتیبان با پایداری نامطلوب بوده‌اند.
به‌عبارت دیگر، از مجموع بازدیدهای انجام شده طی ۹‌ماه گذشته، ۶۲۱سایت از باتری‌های پشتیبان با پایداری مطلوب برخوردار بوده‌اند و ۵۷۶سایت یا باتری پشتیبان نداشته‌اند یا دارای باتری پشتیبان با پایداری نامطلوب بوده‌اند.

*به انتخاب گروه دانش و فناوری وقایع حبری