۞مرکز مشاوره حال خوب
دکتر کبری درویش پیشه ؛ مشاور خانواده و زوج درمانگر (حضوری و تلفنی ) تلفن هماهنگی و تعیین وقت:09102904758

موقعیت شما : صفحه اصلی » اخبار استانی
  • شناسه : 5703
  • ۱۳ آبان ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۹
  • ارسال توسط :
سخن گفتن درباره‌ وقف در واقع یادآوری عظمت گذشتگان  است
سخن گفتن درباره‌ وقف در واقع یادآوری عظمت گذشتگان  است

سخن گفتن درباره‌ وقف در واقع یادآوری عظمت گذشتگان است

وقف صدقه‌ جاریه است و کسی که واقف می‌شود صداقت ایمان خود را در طول زمان ثابت می‌کند.

همایش استانی “همه واقف باشیم” با حضور مسئولان کشوری و استانی در سالن تالار شهر الوند برگزار شد.
حجت‌الاسلام حمید محمدی در این مراسم اظهار کرد: در شهری سخن می‌گوییم که قدمتی بیش از ۷هزارسال داشته و در تمام ادوار تاریخ، شهری متمدن دارای عالمان و شخصیت‌های برجسته‌ای بوده ‌است.
وی با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ وقف در جامعه بیان کرد: سخن گفتن درباره‌ وقف در واقع یادآوری عظمت گذشتگان است، زیرا وقف صدقه‌ جاریه است و کسی که واقف می‌شود صداقت ایمان خود را در طول زمان ثابت می‌کند.
دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور تصریح کرد: آنچه می‌تواند ما را در طول زمان جاودانه کند وقف است؛ چراکه وقف معیار جاودانگی واقف است.
وی اضافه کرد: عمر جسم با فرا رسیدن مرگ تمام می‌شود، اما آنچه جاودانه ‌می‌ماند روح بشر است که همه دوست دارند تا وقتی جهان است اسمشان جاودانه بماند و روحشان در جاودانگی در نعمت، رفاه و بهره‌مندی از شرایط زندگی باشد بنابراین باید کاری کنیم تا در این دنیا و آن دنیا سرنوشت خوبی داشته ‌باشیم.
محمدی اضافه کرد: یکی از سازوکارهایی که می‌تواند ابدیت انسان را به نیکی رقم بزند گذاشتن چیزی به یادگار از خود اوست که در این راستا وقف وسیله‌ای برای تحقق این نیت بوده؛ چراکه صدقه‌ جاریه از هر نوع که باشد در برزخ کمک انسان است.
وی عنوان کرد: برترین وقف، وقف قرآنی است و برترین انسان‌ها کسانی هستند که قرآن را یاد گرفته و به دیگران آموزش می‌دهند بنابراین کسانی که در راستای تعالیم قرآنی قدم برمی‌دارند در تعالی‌ترین مسیر قرار دارند.
دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور بیان کرد: اگر می‌خواهیم مالک اموال خود تا ابد باشیم باید وقف کنیم، لذا واقف شدن یعنی باقی ماندن و جاودانه شدن و اینکه عمر اموالتان میلیارد ساله می‌شود.
وی عنوان کرد: بیش از ۸۰۰ نوع فعالیت وقفی در جامعه وجود دارد که نشان می‌دهد مردم ایران به همه چیز حساس هستند.
این مقام مسئول با بیان اینکه وقف به مثابه دماسنج اجتماعی است؛ گفت: وقف در واقع نماد تبدیل منفعت و مصلحت فردی و خصوصی به منافع و مصالح عمومی است و مایه سنجش سلامت اجتماعی یک جامعه بوده و جامعه‌ای که در آن وقف وجود دارد از سلامت اجتماعی بیشتری برخوردار است.
وی عنوان کرد: امروز در کشور نیاز جدی به موقوفات قرآنی زیاد است، زیرا وقف قرآنی موجب ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه می‌شود.
محمدی در پایان بیان کرد: ابعاد سه‌گانه‌ توسعه‌ فرهنگ قرآنی شامل شناخت وایمان به قرآن، ارتباط و انس با قرآن و تحقق مضامین آیات قرآنی در رفتار فردی و اجتماعی است و بزرگترین و بهترین کاری که در حوزه‌ وقف می‌توان انجام داد وقف قرآنی است.