۞مرکز مشاوره حال خوب
دکتر کبری درویش پیشه ؛ مشاور خانواده و زوج درمانگر (حضوری و تلفنی ) تلفن هماهنگی و تعیین وقت:09102904758

موقعیت شما : صفحه اصلی » تغذیه
  • شناسه : 18858
  • ۱۹ دی ۱۳۹۹ - ۲۳:۱۳
  • ارسال توسط :
کیوی و ویتامین‌های آن
کیوی و ویتامین‌های آن

کیوی و ویتامین‌های آن

کیوی میوه خوبی برای سلامت قلب، تنظیم هضم غذا و مدیریت کلسترول است.

این میوه سرشار از ویتامین‌های C و E است. میزان ویتامین ث موجود در دو عدد کیوی متوسط دو برابر پرتقال است. مطالعات نشان می‌دهد که کیوی سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند و با استرس و پیری مقابله می‌نماید. کیوی برای بهبود زخم و جذب آهن، سلامت استخوان‌ها، رگ‌های خونی و دندان‌ها بسیار مفید است. علاوه بر ویتامین ث، کیوی حاوی ویتامین E است که به عنوان یک آنتی‌اکسیدان قوی به کاهش کلسترول و تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کند. هر دو ویتامین بدن را در برابر آسیب‌های سلولی سرطان‌زا محافظت می‌کنند.

افزایش سروتونین

با خوردن کیوی میزان سروتونین؛ یکی از ناقل‌های عصبی (نروترنسمیترها) فعال در سیستم عصبی مرکزی و دستگاه گوارش افزایش می‌یابد. نقش سروتونین در لوله گوارش این است که هضم غذا را کنترل می‌کند در حالی که در سیستم عصبی مرکزی نقش کنترل خلق و خوی، خواب، اشتها، قدرت یادگیری و حافظه را بر عهده دارد. سروتونین همچنین در ساخت استخوان‌ها نقش دارد.

منبع غنی از منیزیم و پتاسیم

مطالعات نشان می‌دهد که دو کیوی متوسط ۳۰ میلی‌گرم منیزیم دارد. این ماده معدنی برای عملکرد عضلات بسیار مهم است و سطح انرژی را افزایش می‌دهد. پتاسیم موجود در کیوی ۲۰ درصد از موز بیشتر است و یک ماده معدنی عالی برای کنترل فشار خون، کاهش خطر ابتلا به سنگ کلیه، پوکی استخوان و سکته مغزی به شمار می‌رود.

مدیریت قند خون

کیوی بدون چربی است. دو عدد کیوی به تنهایی حاوی فیبر بسیار بالا است و گزینه خوبی است برای کسانی که مدیریت قند خون باید داشته باشند. کیوی میوه خوبی برای سلامت قلب، تنظیم هضم غذا و مدیریت کلسترول است.