۞مرکز مشاوره حال خوب
دکتر کبری درویش پیشه ؛ مشاور خانواده و زوج درمانگر (حضوری و تلفنی ) تلفن هماهنگی و تعیین وقت:09102904758

  • شناسه : 13242
  • ۱۴ تیر ۱۳۹۹ - ۱۸:۰۴
  • ارسال توسط :
راه اندازی تلویزیون اینترنتی؛ خلاف قانون اساسی است
راه اندازی تلویزیون اینترنتی؛ خلاف قانون اساسی است

راه اندازی تلویزیون اینترنتی؛ خلاف قانون اساسی است

رسانه ملی می‌تواند تاثیر بسزایی در پیشگیری از فساد، فرهنگ‌سازی و اصلاح جامعه داشته باشد .

رئیس سازمان بازرسی کل کشور راه اندازی تلویزیون اینترنتی را خلاف قانون اساسی دانست و تأکید کرد: هر نوع تلویزیون باید تحت پوشش صداوسیما باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن درویشیان در نشست هم‌اندیشی با معاون سیمای سازمان صداوسیما، مدیران شبکه‌های سیما و شماری از مدیران این معاونت افزود: باید با نگاه درست و توجه به رسانه، از ظرفیت آن به نحو مطلوب استفاده کرد.
وی ادامه داد: رسانه ملی می‌تواند تاثیر بسزایی در پیشگیری از فساد و وقوع جرم، فرهنگ‌سازی و اصلاح جامعه داشته باشد و از سوی دیگر اگر به جایگاه خطیر و موثر آن توجه نشود می‌تواند باعث تخریب و تغییر فرهنگ اصلی کشور شود، بنابراین همه ارکان نظام باید به صداوسیما به عنوان جایگاهی که می‌تواند چنین اثرات شگرفی داشته باشد، توجه و کمک کنند و بر همین اساس هر کمکی از ما در جهت رفع مشکلات بر بیاید، دریغ نمی‌کنیم.
حجت‌الاسلام والمسلمین درویشیان تصریح کرد: سازمان بازرسی ظرفیت خوبی برای دستگاه‌های اجرایی در زمینه پیگیری مطالبات و رفع موانع است و در این راستا آمادگی داریم به سازمان صداوسیما نیز کمک کنیم.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به مشکلات اعتباری و بودجه‌ای سازمان صداوسیما گفت: همه ساله در زمان تدوین بودجه سالانه، بخشی از عوارض و مالیاتی که اخذ می‌شود به دستگاه‌ها و نهاد‌های مختلفی اختصاص می‌یابد؛ می‌توان پیگیری کرد بخشی از این درآمد را به سازمان صداوسیما اختصاص داده و در مقابل انتظار کار داشت و یا اکنون که برنامه هفتم توسعه در حال تدوین است، جایگاه رسانه ملی آنطور که باید دیده شود.
وی با ابراز تاسف نسبت به درصد بالای تأمین بودجه رسانه ملی از محل تبلیغات و امور بازرگانی، تصریح کرد: اینکه ۶۰ درصد از بودجه سازمان صداوسیما از محل آگهی‌های بازرگانی تأمین می‌شود، فاجعه است؛ این موضوع تاثیر مستقیم بر کاهش کیفیت محتوا دارد و باید برای آن چاره‌ای اندیشید.

حجت‌الاسلام والمسلمین درویشیان موضوع تلویزیون اینترنتی را خلاف قانون اساسی دانست و تأکید کرد: برخی به دنبال نقض حاکمیت اصل ۱۷۵ قانون اساسی هستند که بنده به بخش مربوطه تأکید کردم به عنوان بازرسی ویژه پیگیری شود؛ طبق قانون اساسی هر نوع تلویزیون باید تحت پوشش صداوسیما باشد.

عضو شورای عالی قوه قضاییه توجه بیشتر به اقدامات پیشگیرانه را حائز اهمیت بسیار دانست و اظهار داشت: انتظار داریم رسانه ملی نقش خود را در ارتقای سلامت نظام اداری که می‎‌تواند بسیار اثرگذار باشد، به خوبی ایفا کند. همچنین در اقدامات پیشگیرانه فعالانه‌تر عمل کرده و سوءجریانات اداری و مالی را به لحاظ ارتباطی که مردم با صداوسیما دارند، به سازمان بازرسی منعکس کند.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه یکی از مهمترین محور‌های مورد انتظار رئیس قوه قضاییه از سازمان که جزو رویکرد‌های جدی ما نیز هست، توجه به مسائل کلان کشور و موضوع مسئله محوری است، تصریح کرد: به طور مثال امروز موضوع جمعیت یک مسئله فوق‌العاده پراهمیت است و همان‌طور که رهبر معظم انقلاب فرمودند سال‌های طولانی از آن غافل بودیم. اخیرا صداوسیما ورود خوبی به این موضوع داشته که تشکر می‌کنم و البته جا دارد این رویکرد تداوم یابد و تقویت شود.
حجت‌الاسلام والمسلمین درویشیان افزود: متاسفانه بسیاری از مواد و ظرفیت‌های قوانین برنامه چهارم و پنجم اجرا و محقق نشد و یا در حال حاضر که بیش از دو سال از اجرای برنامه ششم توسعه می‌گذرد و اجرای بخشی از مواد آن زمان‌بندی داشت، به آن پرداخته نشده است که رسانه ملی با پوشش رسانه‌ای و رصد نحوه اجرای تکالیف دستگاه‌های مختلف می‌تواند اثرگذاری فوق‌‎العاده‌ای داشته باشد.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه ما مدیران خدوم را کمک و از آن‌ها دستگیری می‌کنیم تا با جسارت و شجاعت بتوانند تصمیم‌گیری کنند و از این مرحله سخت تحریمی عبور کنیم، خاطرنشان کرد: البته در کنار آن باید مچ مفسدین را بگیریم و حتما می‌گیریم چراکه امروز فساد یکی از مهم‌ترین آسیب‌هایی است که به کیان و اصل انقلاب صدمه می‌زند.
وی وجود سازمان بازرسی کل کشور را یک ظرفیت منحصر به فرد در نظام دانست و گفت: اگر به خوبی از ظرفیت و توانایی کارشناسی این سازمان استفاده شود، می‌تواند تاثیر بسزایی در تصمیم‌سازی‌ها و تصمیم‌گیری‌های قوای سه‌گانه داشته باشد.

  • در ابتدای این جلسه هم‌اندیشی، حجت‌الاسلام عرب انصاری سرپرست معاونت نظارت و بازرسی امور فرهنگی و اجتماعی سازمان بازرسی کل کشور مواردی را درخصوص عملکرد معاونت سیما مطرح کرد.
  • سیدمرتضی میرباقری نیز با بیان اینکه رسانه ملی کاملا همگام با قوه قضايیه حرکت می‌کند، گفت: سرمایه اجتماعی قوه قضايیه و به تبع آن سرمایه اجتماعی نظام با اجرای طرح تحول قضایی بالاتر رفته است.
    وی با بیان اینکه از این قبیل جلسات هم‌اندیشی استقبال می‌کنیم، گفت: هر اندازه که سازمان بازرسی از سیاستگذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌ها و از سوی دیگر با روند برنامه‌سازی‌ها و مکانیزم‌ها و آسیب‌های سازمان صداوسیما اطلاع داشته باشد، هم‌فکری بیشتری به وجود می‌آید و افق نگاه‌ها نزدیک‌تر و ارزیابی دقیق‎تر می‌شود و ببینیم شما چه کمکی می‌توانید به ما کنید تا کیفیت کار بالاتر برود.
  • در ادامه نیز حسین کرمی قائم مقام معاونت سیما، مجید زین‌العابدین مدیر شبکه یک سیما، محمدرضا جعفری جلوه مدیر شبکه دو، علی فروغی مدیر شبکه سه، محمد احسانی مدیر شبکه نسیم، مسعود احمدی‌افزادی مدیر شبکه آموزش، محمدمهدی قاسمی مدیر شبکه سلامت، جواد رمضان‌نژاد رئیس مرکز سیمافیلم و سیدمحمود اسلامی مدیرکل مالی و اداری معاونت سیما به طرح و اعلام نظرات خود پرداختند.