۞مرکز مشاوره حال خوب
دکتر کبری درویش پیشه ؛ مشاور خانواده و زوج درمانگر (حضوری و تلفنی ) تلفن هماهنگی و تعیین وقت:09102904758

موقعیت شما : صفحه اصلی » اخبار بین المللی » اقتصاد » بازار » بهداشت » نظام سلامت
  • شناسه : 9875
  • ۲۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۱
  • ارسال توسط :
آیا کرونا ترامپ را بازنده انتخابات ریاست جمهوری می‌کند؟
آیا کرونا ترامپ را بازنده انتخابات ریاست جمهوری می‌کند؟

آیا کرونا ترامپ را بازنده انتخابات ریاست جمهوری می‌کند؟

ترامپ بجای انتقاد، باید پاسخگو باشد و این خبر خوبی برای او نیست.

کرونا این روزها ابعاد جهانی پیدا کرده، وبه همین دلیل غلبه بر آن نیازمند همکاری بین المللی و جهانی است. اما به نظر می رسد این در تناقض با شعار «اول آمریکا»ی آقای ترامپ در فعالیتهای انتخاباتی او باشد. او سعی میکند آمریکا را تافته جدا بافته به تصویر بکشد که باید منافع خود را در خلوت خود تامین و از آنها بهره برداری کند. اما این بار رئیس جمهور آمریکا نمیتواند با چنین کلیدی، قفل جدیدی را بگشاید.
اما مسئله مهمتر، میزان تاثیر چنین وضعیتی بر انتخاباتی پیش رو در آمریکا و انتخاب مجدد ترامپ باشد. موضوع کرونا درست دست روی نقطه حساس کمپین انتخاباتی ترامپ میگذارد. رئیس کاخ سفید طی سال های گذشته و بارها و بارها بر عملکرد اقتصادی خود مفتخر بوده و آن را اهرم اصلی فعالیت های انتخاباتی قرار داده است.
شیوع ویروس کرونا در جهان، و به ویژه در آمریکا، تاثیر قابل توجهی را بر نظام عرضه و تقاضا داشته است. چنین امری طبیعتا بر وضعیت بازار و اقتصادی آمریکا و حتی تجارت خارجی آن با کشورهایی مانند چین و اروپایی ها تاثیر می گذارد. این موضوعی است که کارشناسان و مقامات اقتصادی، و بیشتر از همه، آقای ترامپ را نگران کرده است. اقدامات دولت آمریکا در محدود یا منع کردن مسافرت ها از چین، اروپا و کشورهای مختلف هر چند در ادامه شعار «اول آمریکا» یا به تعبیر برخی تحلیلگران «فقط آمریکا» می آید، اما ضربه های جدی را به همکاری های اقتصادی آمریکا با چین و اروپا وارد می کند.
همزمانی این وضعیت با کاهش قیمت نفت بر اثر رقابت عربستان و روسیه نمک دیگری بر زخم های دولت آمریکا شده است. همه این تحولات می تواند مقدمه بروز بحران اقتصادی جدیدی در آمریکا شود. انزواگرایی و دیگرهراسی آقای ترامپ اگر در انتخابات قبلی به نفع او تمام شد، این بار می تواند به پاشنه آشیل او تبدیل شود، چرا که ستون خیمه انتخاباتی خود، یعنی گفتمان اقتصادی، او را شل میکند. افت بازار بورس در آمریکا نیز نوید دهنده اخبار خوبی برای کاخ سفید نیست.
عده ای هم معتقدند که ترامپ در این بحران با هوچی گری سعی خواهد کرد دشمن تراشی کرده و انگشت اتهام را به سمت مهاجران، رسانه ها، رنگین پوستان و دموکرات ها نشانه روند. اما اینکه تا چه موفق خواهد شد و تا چه حمایت مردم را جلب خواهد کرد، هنوز محله سوال است. نکته مهمتر اینکه او در مسند قدرت است و بجای انتقاد، باید پاسخگو باشد و این خبر خوبی برای او نیست.