جایزه صلح نوبل نسبتی با ارتقای برادری میان ملتها و حفظ و ارتقای صلح ندارد.
به گزارش شبکه شرق به نقل از عصر ایران ، نرگس محمدی برنده صلح نوبل شد و قبل از این و دقیقا ۲۰ سال قبل هم شیرین عبادی حقوقدان نیز در سال ۲۰۰۳ برنده جایزه نوبل صلح شد.
این برای دومین بار است که یک زن ایرانی جایزه صلح نوبل را به خود اختصاص می دهد.
معاون امور بین الملل قوه قضاییه با انتشار پیامی نوشت جایزه صلح نوبل یک جایزه سیاسی است که بیشتر به یک حمایت مالی از اقدامات غیرقانونی برخی برندگان آن تبدیل شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از میزان؛ کاظم غریبآبادی، معاون امور بینالملل قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر در صفحه خود در فضای مجازی با انتشار پیامی، نوشت: جایزه صلح نوبل نسبتی با ارتقای برادری میان ملتها و حفظ و ارتقای صلح ندارد. این جایزه سیاسی بیشتر به یک حمایت مالی از اقدامات غیرقانونی برخی برندگان آن تبدیل شده است.
وی اظهار کرد: قربانیان تروریسم و تحریم، مصدومان شیمیایی و شهدای جنگ تحمیلی از زنان و دختران، مادران شهدا و زنان نخبه و متخصص که زندگی خود را وقف توسعه و پیشرفت کشورشان و خدمت رسانی به مردم کردهاند، برندگان اصلی جایزه هستند، نه یک مجرم و قانونشکن به ظاهر مدافع حقوق بشر که مورد حمایت سرکرده گروهک تروریستی منافقین و مقام اطلاعاتی رژیم کودککش صهیونیستی نیز قرار گرفته است.
تمامی حقوق این سایت محفوظ است.