۞مرکز مشاوره حال خوب
دکتر کبری درویش پیشه ؛ مشاور خانواده و زوج درمانگر (حضوری و تلفنی ) تلفن هماهنگی و تعیین وقت:09102904758

موقعیت شما : صفحه اصلی » رادیو و تلویزیون » فرهنگ و هنر » قزوین » هنرهای تجسمی
  • شناسه : 14270
  • ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۴
  • ارسال توسط :
مستند «خیالی ساز» در شبکه ۴ سیما
مستند «خیالی ساز» در شبکه ۴ سیما

مستند «خیالی ساز» در شبکه ۴ سیما

مستند تلویزیونی « خیالی ساز » به تهیه کنندگی،نویسندگی و کارگردانی گیتی باقری در شبکه قزوین تولید شده است

مستند «خیالی ساز» با موضوع زندگانی یکی از اساتید نقاشی قهوه‌خانه‌ای ایران از شبکه ۴ سیما پخش می شود.
حسن اکبری ، مدیر دفتر و روابط عمومی صدا و سیمای مرکز قزوین با بیان خبر فوق به ” وقایع خبری ” گفت : این مستند داستانی با ساختار پرتره، سرگذشت زندگی احمد خلیلی، استاد نقاشی قهوه خانه ای ایران را از زمان تولد تا روزهای پایانی زندگی درمصاحبه با دوستان،آشنایان،نقاشان طراز اول کشور و به واسطه مرور عکس ها،فیلم ها و دست نوشته هایی که از ایشان وجود دارد به تصویر می کشد.
حسن اکبری گفت: این مستند تلاش می‌کند در مرحله اول استاد احمد خلیلی را با نمایش آثار نقاشی‌اش در قاب تصویر معرفی و ثبت کند همچنین به مفهوم نقاشی قهوه‌خانه‌ی و علت ضرورت حفظ این هنر(که یکی از دغدغه‌های استاد خلیلی بود) بپردازد و در نهایت سند تصویری ماندگاری از نقاشی و نقاشان قهوه‌خانه‌ای برای نسل‌های بعد بر جای گذارد.
وی افزود: مستند « خیالی ساز » در کنار معرفی این شخصیت و هنر نقاشی قهوه خانه ای، سعی در شناساندن و احیای هنرهای اصیل و بومی ایرانی همچون: نقالی و پرده خوانی به مخاطبان دارد وهمچنین علت کمرنگ شدن و به فراموشی سپرده شدن این هنرهای بومی و اصیل را در سال های اخیر بررسی می کند.
اکبری اظهار داشت: مستند تلویزیونی « خیالی ساز » به تهیه کنندگی،نویسندگی و کارگردانی گیتی باقری به مدت ۵۲دقیقه در شبکه قزوین تولید شده است که روز جمعه هفدهم مرداد ساعت ساعت ۲۳ از شبکه ۴ سیما روی آنتن خواهد رفت.
گفتنی است استاد خلیلی در کنار اساتیدی همچون: حسین آغاسی، محمد مدبر، حسن اسماعیل زاده‌، عباس بلوکی فر و حسین همدانی فنون نقاشی قهوه خانه‌ای را فرا گرفت. آثار ایشان هم اکنون در موزه هنرهای معاصر تهران، دفتر امور هنرهای تجسمی وزارت ارشاد، کاخ موزه نیاوران، کاخ موزه سعدآباد و موزه آزادی نگهداری می‌شود همچنین ایشان درهنر مجسمه‌سازی، شعر و ادب و مقاله نویسی هم دست داشت، اما جامعه‌ هنری او را به عنوان نقاش قهوه‌خانه‌ای می‌شناسند. استاد احمد خلیلی در سال ۱۳۸۷ بر اثر سرطان ریه در سن ۶۴ سالگی در تهران درگذشت.