۞مرکز مشاوره حال خوب
دکتر کبری درویش پیشه ؛ مشاور خانواده و زوج درمانگر (حضوری و تلفنی ) تلفن هماهنگی و تعیین وقت:09102904758

موقعیت شما : صفحه اصلی » بهداشت و درمان » درمان » رسانه ها » نظام سلامت
  • شناسه : 8720
  • ۰۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۸:۲۸
  • ارسال توسط :
۹۰ درصد اطلاعات شبکه های اجتماعی درباره کرونا  دروغ است
۹۰ درصد اطلاعات شبکه های اجتماعی درباره کرونا  دروغ است

۹۰ درصد اطلاعات شبکه های اجتماعی درباره کرونا دروغ است

روش‌های پیشگیری از ابتلا به ویروس را تبلیغ کنید

دکتر ایرج فاضل -رئیس انجمن جامعه جراحان ایران
بعد از آن‌که خبر فوت دو شهروند قمی در اثر ابتلا به ویروس کرونا  از سوی رسانه‌ها منتشر شد به تدریج بازار شایعات در فضای مجازی نیز داغ شد و شبکه‌های اجتماعی هم به دلیل گستردگی شان با ایجاد هراس اجتماعی موجب ترس و نگرانی مردم شدند چرا که هر روز محتواهای مختلفی درباره میزان کشندگی و شیوع این ویروس بدون ذکر منبع یا با منابع فاقد اعتبار و جعلی در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شود که به ایجاد ناامنی دامن زده است.

به اعتقاد بنده باید کمک کنیم روش‌های ابتلا، میزان کشندگی و خطرناک بودن این بیماری از فضای دروغ و هراس افکنی دور شود. مردم باید واقعیت‌ها را درباره این بیماری بدانند. به نظر می‌رسد برخی رسانه‌ها نیز خودشان عامل افزایش نگرانی شده‌اند زیرا نوع اطلاع رسانی، مردم را به وحشت می‌اندازد. ویروس کرونای جدید از خانواده کرونا ویروس‌ها است و آنقدرها هم که تبلیغ منفی می‌کنند ترس ندارد.

ما بارها گونه‌هایی از خانواده این ویروس داشتیم و میزان ابتلا و نرخ مرگ و میرشان هم مشخص است. همان‌طور که دانشمندان اعلام کردند نرخ مرگ و میر ویروس کرونای جدید دو درصد است. ایجاد این همه نگرانی و پمپاژ دائمی اخبار منفی کمکی به آرامش مردم نمی‌کند بنابراین بهترین اقدام در این بازه زمانی دادن اطلاعات بهداشتی و روش‌های پیشگیری به مردم است.

پیشنهاد می‌کنم با امکاناتی که در اختیار دارید و کمپین راه اندازی کردید، اطلاع‌رسانی کنید. روش‌های پیشگیری را به مردم گوشزد کنید و بگویید ماسک فقط برای افراد ناقل ویروس کارآیی دارد و این همه در بازار دنبال ماسک نباشند. به مردم بگویید ۹۰ درصد محتواهای شبکه‌های اجتماعی درباره ویروس کرونای جدید دروغ است و رسانه‌های حرفه‌ای نباید وسلیه‌ای برای این شبکه‌ها شوند. به نظرم در همین کمپینی که راه انداخته اید روش‌های پیشگیری از ابتلا به ویروس را تبلیغ کنید و گرنه کار اضافی به ترس اجتماعی می‌انجامد.