۞مرکز مشاوره حال خوب
دکتر کبری درویش پیشه ؛ مشاور خانواده و زوج درمانگر (حضوری و تلفنی ) تلفن هماهنگی و تعیین وقت:09102904758

موقعیت شما : صفحه اصلی » فرهنگ و هنر » فعالیتهای دینی » قرآن » قزوین
  • شناسه : 22216
  • ۲۶ فروردین ۱۴۰۰ - ۲۱:۳۱
  • ارسال توسط :
کتاب «تفسیر اسما الحسنی سوره قدر» منتشر شد
کتاب «تفسیر اسما الحسنی سوره قدر» منتشر شد

کتاب «تفسیر اسما الحسنی سوره قدر» منتشر شد

از ویژگی‌های این اثر، قرآن محوری آن است.

به گزارش”وقایع خبری” به نقل ا ز روابط عمومی عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در استان قزوین کتاب «تفسیر اسماً الحسنی سوره قدر» به تألیف عبدالکریم عابدینی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین و به همت نشر معارف قم منتشر شد.

در مقدمه این اثر آمده است: «خداوند حکیم زمان ویژه‌ای را به نام «لیله‌القدر» معین و مقدر فرموده و آن را بسیار بزرگ شمرده است. بستر حوادث محیرالعقولش قرار داده است. جنب و جوش، و شور و شعف خاصی بدان بخشیده است، در این برهه‌ی سرنوشت ساز فرشتگان را فوج فوج همراه با روح، بر زمین و برای زمینیان فروفرستاده است، انسان را به تلاش و تکاپو در جهت شناخت ژرفای این شب نورانی و بهره‌مندی از برکات بی مثال آن تشویق فرموده است تا هرکسی به قدر همت خویش لحظه‌های آکنده از شکوه معنویت آن را دریابد، و در پرتو انوار رحمت خدا و معیت و حمایت فرشتگان، توشه‌ی خویش برگیرد و برای معماری بنای سعادت و رستگاری خود همت گمارد.»

در پشت جلد این کتاب آمده است: «کتاب حاضر نخست یک یا چند آیه را با ترجمه آن می‌آورد، سپس لغات آن را از جهت صرفی تحلیل می‌کند و مصدر و معنای آن را باز می‌گوید. آن‌گاه در عنوان توضیحات، کلمات یا جملاتی را که به شرح بیشتری نیاز دارند توضیح می‌دهد سپس ذیل عنوان گزارشی از آیات، خلاصه و چکیده مفهوم آن‌ها را باز می‌گوید و نکته‌هایی را که استفاده می‌شود، ثبت و می‌کند و سرانجام در بخش شرح و بیان که بخش اصلی این اثر است، به بیان آیات و می‌پردازد و مطالبی را که در بخش گزارشی از آیات آورده با دلایل و شواهد آیات قرآنی توضیح و شرح می‌دهد.

از ویژگی‌های این اثر، قرآن محوری آن است؛ یعنی تلاش بر آن بوده که اولاً از طرح دیدگاه‌های مختلف و انظار گوناگون مفسران و قیل و قال‌ها، به جز در مواردی بسیار اندک، احتراز شود و تنها به آنچه آیات قرآنی گویای آن است بسنده گردد. ثانیاً سعی بر آن بوده که از ذکر مطالب پیرامونی آیات پرهیز شود و فقط مطالبی در شرح آید که آیات مورد بحث، آن‌ها را می‌نمایاند، یا به آن‌ها اشاره دارد.»