، کدو تنبل یک غذای کم کالری و غنی از مواد مغذی است که می تواند به کنترل وزن کمک کند.
کدو تنبل یکی از هدایای فصل پاییز است که فواید آن شامل قابلیت حمایت از سلامت پوست و چشم، حفظ سطح فشار خون در حالت سالم و حتی مبارزه با برخی انواع سرطان است.
محافظت از سلامت چشم
رنگ نارنجی درخشان کدو تنبل ناشی از سطح بالای بتاکاروتن آن است که پیشنیاز ویتامین A است. این آنتیاکسیدان برای حفظ بینایی خوب، به ویژه در سنین بالا، ضروری است. مطالعات پیشنهاد کردهاند که بتاکاروتن ممکن است خطر دژنراسیون ماکولا و آب مروارید را که دو علت شایع از دست دادن بینایی هستند، کاهش دهد. علاوه بر این، لوتئین و زآگزانتین، دیگر آنتیاکسیدانهای موجود در کدو تنبل، به محافظت از چشمها در برابر نور UV و استرس اکسیداتیو کمک میکنند
کنترل وزن
بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه و جامعه، کدو تنبل یک غذای کم کالری و غنی از مواد مغذی است که می تواند به کنترل وزن کمک کند. محتوای آب و فیبر بالای آن باعث احساس سیری می شود که ممکن است باعث کاهش کالری دریافتی کلی شود. علاوه بر این، تحقیقات منتشر شده در سال ۲۰۱۸ همچنین نشان داد که عصاره کدو تنبل می تواند بافت چربی را مهار کند و به کنترل چاقی کمک کند.
کاهش خطر ابتلا به سرطان
آنتی اکسیدانهای موجود در کدو تنبل، از جمله بتاکاروتن، ویتامین C و ویتامین E، به خنثی کردن رادیکال های آزاد و کاهش استرس اکسیداتیو، یک عامل کلیدی در ایجاد سرطان، کمک میکند. برخی تحقیقات مصرف زیاد بتاکاروتن را با خطر کمتر ابتلا به انواع خاصی از سرطان، از جمله سرطان ریه و پروستات مرتبط دانستهاند، اگرچه نتایج متفاوت بوده است. بعلاوه، دانه های کدو تنبل حاوی ترکیباتی هستند که ممکن است به مهار رشد سلولهای سرطانی کمک کنند.
حمایت از پوست سالم
بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، مواد مغذی موجود در کدو تنبل، از جمله ویتامینهای A، C و E و همچنین روی، به داشتن پوستی سالم و درخشان کمک میکنند. ویتامین C تولید کلاژن را افزایش میدهد، خاصیت ارتجاعی پوست را بهبود می بخشد و علائم پیری را کاهش می دهد. روی به کاهش التهاب کمک میکند و ممکن است پوست مستعد آکنه را بهبود بخشد. علاوه بر این، طبق تحقیقات منتشر شده در مجله آمریکایی تغذیه بالینی، کاروتنوئیدها مانند بتاکاروتن از پوست در برابر آسیب های ناشی از اشعه ماوراء بنفش محافظت میکنند.
تمامی حقوق این سایت محفوظ است.