۞مرکز مشاوره حال خوب
دکتر کبری درویش پیشه ؛ مشاور خانواده و زوج درمانگر (حضوری و تلفنی ) تلفن هماهنگی و تعیین وقت:09102904758

موقعیت شما : صفحه اصلی » کتاب و ادبیات » هنر و ادبیات آیینی
  • شناسه : 42006
  • ۱۷ آبان ۱۴۰۳ - ۹:۱۶
  • ارسال توسط :
نگاهی دوباره به کتاب «بانوی کربلا، حضرت زینب (س)»
نگاهی دوباره به کتاب «بانوی کربلا، حضرت زینب (س)»

نگاهی دوباره به کتاب «بانوی کربلا، حضرت زینب (س)»

کتاب «بانوی کربلا، حضرت زینب علیهاالسلام» را سیدرضا صدر ترجمه کرده است.

عایشه بنت‌الشاطی؛ انتشارات بوستان کتاب


تحریف اسلام جریانی بود که پس از رحلت پیامبر اکرم (ص) در جامعه اسلامی ریشه دوانیده بود. این جریان در واقعه کربلا به اوج رسید و دشمنان اسلام قصد داشتند با کشتن امام حسین (ع) اسلام محمدی را از میان بردارند. حضرت زینب (س) پس از حماسه کربلا دو خطبه در کوفه و شام ایراد کردند که سدی در مقابل جریان تحریف شد. ایشان با ایستادگی در مقابل این جریان، صدای کربلا را به آیندگان رساندند و از این طریق، اسلام محمدی به حیات خود ادامه داد. آنچه واضح است این است که جریان تحریف در تمام اعصار به فعالیت خود ادامه داده است و نبرد بین حق و باطل همچنان پابرجاست.

برای نبرد با باطل و شکست آن باید همان مسیری سپری شود که خاندان عصمت و طهارت طی کرده‌اند. الگوپذیری از ایشان به‌منزله شکست باطل و مقابله با جریان تحریف است. زندگانی حضرت زینب (س) یکی از بهترین الگو‌هایی است که می‌توان در راه مبارزه با تحریف از آن بهره‌مند شد.

«بانوی کربلا، حضرت زینب علیهاالسلام» کتابی به قلم عایشه بنت‌الشاطی است که سیدباقر خسروشاهی آن را جمع‌آوری و سیدرضا صدر ترجمه کرده است. کتاب روایتی داستان‌گونه از زندگی پرفرازونشیب حضرت زینب (س) را در ۱۷۶ صفحه ارائه می‌کند. نویسنده پس از اشاره به پدران و نیاکان حضرت زینب کبری (س) به شرح دوره‌های مختلف زندگی ایشان همت گمارده است تا الگویی مناسب را به مخاطبان معرفی کند.

این روایت از دوران اندوهناک کودکی ایشان که همراه با رحلت رسول خدا (ص) و شهادت حضرت زهرا (س) بود، آغاز می‌شود و تا شرح حضور ایشان در واقعه عاشورا و بعدازآن یعنی تلاش برای رسواساختن خاندان بنی‌امیه ادامه می‌یابد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*