۞مرکز مشاوره حال خوب
دکتر کبری درویش پیشه ؛ مشاور خانواده و زوج درمانگر (حضوری و تلفنی ) تلفن هماهنگی و تعیین وقت:09102904758

موقعیت شما : صفحه اصلی » استان ها » سیاست » شهرداری » شوراهای شهر و روستا » قزوین
  • شناسه : 49675
  • ۰۸ مهر ۱۴۰۵ - ۱۲:۲۱
  • ارسال توسط :
ما به خودروهای تخصصی هازمت نیاز داریم
ما به خودروهای تخصصی هازمت نیاز داریم

ما به خودروهای تخصصی هازمت نیاز داریم

راه‌اندازی واحد مقابله با حوادث مواد خطرناک (هازمت) یک ضرورت است.

صبح امروز و با حضور آیت الله مظفری ، نماینده ولی فقیه و امام جمعه قزوین ، فرماندار ، مدیرکل امور شهری و شوراهای اسلامی استانداری قزوین ، نمایندگان شورای شهر قزوین و جمعی از مدیران استانی پنج دستگاه خودروی سنگین، نیمه‌سنگین و پیشرو، ۲ دکل ارتباطی و مجموعه‌ای از تجهیزات امداد و نجات و جاده‌ای، در سازمان آتش‌نشانی شهرداری قزوین به بهره‌برداری رسید.

دکتر سیدمحمد علمی ، شهردار قزوین در مراسم بهره‌برداری از تجهیزات جدید سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی با ادای احترام به مقام شامخ آتش‌نشانان، گفت:: ما برای حفظ جان شهروندان، نوسازی ناوگان امدادی را یک اصل تغییرناپذیر می‌دانیم، قزوین به دلیل موقعیت راهبردی به‌عنوان چهارراه مواصلاتی کشور، همجواری با پهنه‌های عظیم صنعتی و شیمیایی، وجود بافت تاریخی ارزشمند و بازار سنتی در کنار توسعه بلندمرتبه‌سازی، مختصات ویژه‌ای دارد که عملیات امداد و نجات در آن نیازمند تجهیزات چندلایه، هوشمند و فوق‌تخصصی است.

وی در تشریح تجهیزات جدید، افزود: امروز با افتخار اعلام می‌کنیم که با سرمایه‌گذاری سه‌هزار و ۸۷۰ میلیارد ریالی، توان عملیاتی سازمان آتش‌نشانی شهردار قزوین را به شاخص قابل‌توجهی رسانده‌ایم، ورود خودروهای سنگین و نیمه‌سنگین اطفای حریق، قدرت واکنش سریع ما را در مهار آتش‌سوزی‌های صنعتی و انبارهای بزرگ افزایش داده، همچنین با خرید خودروهای وانت پیشرو و موتورسیکلت‌های مجهز، گره کور ترافیکی در کوچه‌های باریک بافت فرسوده و مسیرهای دشوار کوهستانی را باز کرده تا زمان طلایی رسیدن به محل حادثه به حداقل ممکن برسد.

وی همچنین با اشاره به ریسک حوادث شیمیایی در شهرک‌های صنعتی قزوین، افزود: راه‌اندازی واحد مقابله با حوادث مواد خطرناک (هازمت) یک ضرورت است، ما به خودروهای تخصصی هازمت نیاز داریم و از استاندار قزوین درخواست داریم با دستور ویژه و جلب همکاری شرکت شهرک‌های صنعتی استان قزوین، در تامین مالی این خودروهای تخصصی، مدیریت شهری و سازمان آتش‌نشانی را همراهی کنند.

آیت الله حسین مظفری نیز با قدردانی از اهتمام مدیریت شهری برای نوسازی این سازمان، خدمت‌رسانی به مردم و حفظ حیات شهروندان را از ارزشمندترین جلوه‌های بندگی خداوند دانست وافزود : از منظر فرهنگ غنی اسلامی، هر شغل و پیشه‌ای که در آن گره‌ای از کار مردم گشوده شود و خدمتی به همنوع صورت گیرد، نزد پروردگار متعال ارزشمند و ستودنی است.

امام جمعه قزوین ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای آتش‌نشان تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب نیز همواره بر ضرورت آمادگی نیروهای امدادی و تجهیز آنان به دانش و ابزار روز تاکید داشته‌اند، امیدواریم این گام موثر که توسط مدیریت شهری برداشته شده، در کنار تخصص و تعهد پرسنل آتش‌نشانی، آرامش و ایمنی پایدار را برای شهروندان قزوین به ارمغان بیاورد و روز به روز شاهد کاهش حوادث و ارتقای سطح کیفی خدمات امدادی در سطح استان باشیم.

در ادامه طاهرخانی ، فرماندار شهرستان قزوین نیز با اشاره به تخصیص اعتبار سه هزار و ۸۷۰ میلیارد ریالی برای نوسازی و بهره‌برداری از تجهیزات جدید سازمان آتش‌نشانی، گفت: مدیریت بحران باید با تکیه بر مردم محوری به واکنش سریع، انعطاف‌پذیری قانونی و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین برسد.

فرماندار شهرستان قزوین با اشاره به جزییات تجهیزات جدید خریداری شده، تاکید کرد: تجهیز ناوگان آتش‌نشانی قزوین به لباس‌های عملیاتی ویژه اطفال حریق و امکانات مقابله با خطرات شیمیایی، این سازمان را به استانداردهای بین‌المللی نزدیک کرده است، این سرمایه‌گذاری‌ها نشان‌دهنده تعهد شهرداری به تامین ایمنی شهروندان و ارتقای توان عملیاتی نیروهایی است که امنیت و آرامش شهر مرهون تلاش‌های شبانه‌روزی آن‌ها است.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*