۞مرکز مشاوره حال خوب
دکتر کبری درویش پیشه ؛ مشاور خانواده و زوج درمانگر (حضوری و تلفنی ) تلفن هماهنگی و تعیین وقت:09102904758

موقعیت شما : صفحه اصلی » بهداشت و درمان » تغذیه
  • شناسه : 17150
  • ۰۲ آذر ۱۳۹۹ - ۸:۱۱
  • ارسال توسط :
دمنوش‌ هایی برای مقابله با ویروس کرونا
دمنوش‌ هایی برای مقابله با ویروس کرونا

دمنوش‌ هایی برای مقابله با ویروس کرونا

برخی دمنوش ها سبب تقویت سیستم ایمنی بدن وجلوگیری از ضعیف شدن بدن می شوند.

دمنوش‌ هایی برای مقابله با ویروس کرونا

یک کارشناس ارشد گیاهان دارویی با بیان اینکه دمنوش ‌های متنوعی برای تقویت سیستم ایمنی بدن وجود دارد، گفت: این دمنوش‌ ها باعث جلوگیری ازضعیف شدن بدن شده و سبب می‌شوند ویروس هایی مانند کرونا و آنفلوآنزا نتوانند بدن را درگیر کنند.

هانیه ناصری افزود: دمنوش‌هایی مانند آویشن شیرازی، مرزنجوش، پونه‌کوهی، نعناع، گل پنیرک،ختمی و زوفا، قدومه شیرازی، اسطوخودوس، بابونه، چای سبز، سفید و کوهی، کاکوتی و عناب از جمله دمنوش ‌های مناسب برای تقویت سیستم ایمنی بدن هستند و نوشیدن این دمنوش ‌ها از ابتلای افراد به سرماخوردگی پیشگیری کرده و به درمان این عارضه کمک می‌کند.

ناصری گفت: دمنوش ترکیبی چوب دارچین و زنجبیل و چای ترش نیز یکی از بهترین ها برای تقویت سیستم ایمنی بدن است.

وی، نوشیدن دمنوش ترکیب آویشن شیرازی، پونه کوهی، زنجبیل و عناب را هم برای بهبود سرماخوردگی و آنفلوانزا بسیارمؤثر دانست و افزود: این دمنوش موجب رفع عفونت سینوس‌ها و معده و نیز خارج کردن خلط از ریه‌ ها می‌شود.

ناصری تصریح کرد: برای این منظور باید ۳۰ گرم آویشن شیرازی را با ۱۰ گرم از هر یک از این گیاهان و هفت عدد عناب داخل قوری ریخته و پس از اضافه کردن آب‌ جوش به آن صبرکرد تا دمنوش به خوبی دَم بکشد و هنگام مصرف دمنوش، عسل به آن اضافه کرد. این دَم‌کرده را می‌توان روزانه  چهار تا پنج لیوان میل کرد.

این کارشناس ارشد گیاهان دارویی ترکیب سرکه سیب یا انگور محلی، سیر و عسل را هم یکی دیگر از قوی‌ترین ترکیبات تقویت کننده سیستم ایمنی بدن عنوان کرد و افزود: این ترکیب خاصیت آنتی ‌بیوتیکی قوی دارد.

وی گفت: برای تهیه این ترکیب باید سه حبه سیر خام را به شکل ریز رنده و آنها را با یک لیوان سرکه سیب یا انگور محلی و هفت قاشق غذاخوری عسل مخلوط کرد، این ترکیب باید روزانه سه بار و هر بار یک قاشق غذاخوری میل شود.

ناصری تصریح کرد: مبتلایان به سرماخوردگی برای رفع مشکلشان باید علاوه بر استفاده از این گیاهان دارویی از مصرف غذاهای حجیم و چرب پرهیز کرده و مصرف طبخ غذایی آنها به صورت آب پز، بخارپز و یا کبابی باشد.

وی یادآور شد: استفاده از مرکبات مانند لیموترش، لیموشیرین، پرتقال و همچنین کیوی یکی از بهترین خوراکی ها برای این دسته از بیماران است.

ناصری افزود: این بیماران باید هنگام مصرف لبنیات از سیاهدانه، پودر نعنا یا پودر زیره همراه آن استفاده کنند.

 کارشناس ارشد گیاهان دارویی مصرف همزمان گیاهان دارویی با داروهای آرام‌بخش شیمیایی، خواب‌آور، ضد فشارخون و افسردگی را خطرناک دانست و تاکید کرد: این احتمال وجود دارد که این گیاهان اثربخشی داروهای شیمیایی را افزایش دهند، بنابراین باید بین استفاده از گیاهان دارویی و مصرف داروهای شیمیایی حداقل دو تا سه ساعت فاصله باشد.