۞مرکز مشاوره حال خوب
دکتر کبری درویش پیشه ؛ مشاور خانواده و زوج درمانگر (حضوری و تلفنی ) تلفن هماهنگی و تعیین وقت:09102904758

موقعیت شما : صفحه اصلی » بهداشت و درمان » تغذیه
  • شناسه : 29466
  • ۰۲ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۵
  • ارسال توسط :
خورش چغاله بادام؛​ خورش خوشمزه بهاری
خورش چغاله بادام؛​ خورش خوشمزه بهاری

خورش چغاله بادام؛​ خورش خوشمزه بهاری

این خورش خوش طعم یکی از خورش‌های اصیل ایرانی است که می توان آن را در وعده‌های ناهار و شام سرو کرد.

اوایل بهار و همزمان با ورود چغاله بادام به بازار مصرف، فرصت مناسبی برای تهیه خورش خوشمزه چغاله بادام فراهم می شود. این خورش خوش طعم یکی از خورش‌های اصیل ایرانی است که می توان آن را در وعده‌های ناهار و شام سرو کرد.

خورش چغاله بادام؛​ خورش خوشمزه بهاری

مواد لازم برای تهيه خورش چغاله بادام (مخصوص۴ نفر)

  • گوشت خورشتی: ۳۰۰ گرم
  • چغاله بادام: ۳۰۰ گرم
  • نعناع: ۵۰ گرم
  • جعفری: ۲۰۰ گرم
  • پیاز متوسط: ۲ عدد
  • آبغوره: به اندازه کافی
  • روغن مایع: به اندازه کافی
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به اندازه کافی


طرز تهیه خورش چغاله بادام

  • از ۲ ساعت قبل از شروع به آشپزی چغاله‌ها را در یک کاسه بخیسانید تا کمی نرم شوند.
  • برای شروع آشپزی ابتدا پیاز‌ها را به صورت نگینی یا خلالی خرد کنید.
  • سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید.
  • پس از اینکه روغن مایع کمی داغ شد پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید.
  • زمانی که پیاز شفاف و نرم شد مقداری زردچوبه اضافه کنید و تفت دادن را تا زمانی که زردچوبه و پیاز یک دست شوند ادامه دهید.
  • گوشت خورشتی را به صورت قورمه‌ای (مانند خورش قورمه سبزی) خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید.
  • گوشت و پیاز را تفت دهید تا گوشت سرخ شود.
خورش چغاله بادام؛​ خورش خوشمزه بهاری
  • پس از اینکه گوشت تغییر رنگ داد چغاله‌ها را آبکشی کنید و به قابلمه اضافه کنید.
  • دقت داشته باشید حتما چوب‌های انتهای چغاله‌ها را جدا کنید.
  • پس از اینکه چغاله‌ها را هم کمی تفت دادید چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید.
    در این مرحله اجازه دهید گوشت و چغاله با حرارت ملایم بپزند.
  • در مرحله بعدی نعناع و جعفری را به صورت ساطوری ریز خرد کنید و با مقداری روغن در یک تابه جداگانه تفت دهید تا کمی سرخ شوند و رنگشان کمی پر رنگ‌تر شود.
  • پس از اینکه گوشت نیم پز شد مخلوط نعناع و جعفری را به قابلمه اضافه کنید.
  • پس از اضافه کردن مخلوط نعناع و جعفری اجازه دهید خورش با حرارت ملایم جا بیفتد و روغن بیندازد.
  • در ۱۵ دقیقه پایانی پخت خورش، آبغوره را به همراه نمک، فلفل سیاه را اضافه کنید.
  • پس از اینکه خورش آماده شد آنرا به همراه برنج سرو کنید.