۞مرکز مشاوره حال خوب
دکتر کبری درویش پیشه ؛ مشاور خانواده و زوج درمانگر (حضوری و تلفنی ) تلفن هماهنگی و تعیین وقت:09102904758

موقعیت شما : صفحه اصلی » بهداشت و درمان » تغذیه » درمان
  • شناسه : 41693
  • ۲۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۵
  • ارسال توسط :
خوردن عناب در بارداری چه فوایدی دارد؟
خوردن عناب در بارداری چه فوایدی دارد؟

خوردن عناب در بارداری چه فوایدی دارد؟

مصرف منظم عناب در مبارزه با ویروس ها و سایر عفونت ها بسیار کمک کننده است.

فواید سلامتی خوردن عناب بارداری امروزه بسیار مورد توجه کارشناسان قرار گرفته است.مصرف عناب می تواند فواید سلامتی زیادی را برای مادر باردار فراهم کند. برخی از این موارد برای جنین نیز مفید.

فواید خوردن عناب در بارداری شامل:

• کمک به رشد موها، با خوردن عناب در بارداری رشد مو افزایش یافته و نرمتر و ضخیم تر می شود.

• با خوردن عناب می توانید هر گونه خشکی پوست یا اگزما به طور موثر مقابله کنید.

• مصرف منظم عناب در مبارزه با ویروس ها و سایر عفونت ها بسیار کمک کننده است.

• خوردن عناب در بارداری همچنین به محافظت از سلولهای مغز در برابر آسیب کمک می کند.

نحوه مصرف میوه عناب در دوران بارداری

میوه عناب را می توان به صورت تازه در بارداری مصرف کرد. با این حال، قبل از مصرف آن در دوران بارداری، باید پوشش خارجی آن را جدا کنید زیرا پوست میوه به راحتی قابل هضم نیست و در صورت مصرف برای برخی افراد مشکلات گوارشی ایجاد می کند. بنابراین در دوران بارداری برداشتن پوست میوه بیشتر توصیه می شود. اما اگر با خوردن پوست عناب مشکلی ندارید باید بگوییم پوست آن نیز از نظر مواد مغذی غنی است.

چه مقدار عناب در بارداری بخوریم؟

خوردن میوه عناب در دوران بارداری می تواند برای یک زن باردار بسیار مفید باشد، با این حال نباید زیاد مصرف شود. خوردن بیش از ۲۰-۲۵ عناب در یک روز می تواند سیستم گوارش بدن شما را تحت تأثیر قرار داده و منجر به یبوست شود که در صورت بلعیدن پوست میوه نیز مشکل یبوست بدتر و شدیدتر خواهد شد. بعلاوه خوردن بیش از حد عناب در بارداری می تواند سبب نفخ و دلدرد شود.

خوردن عناب تازه بهتر است یا خشک شده؟

زنان باردار باید بسیار احتیاط کنند و بهتر است که عناب تازه بخورند. میوه عناب به راحتی پوسیده می شود، اگر یک مدت طولانی در معرض هوا و میکروب ها قرار بگیرند، به راحتی ارگانیسم های بیماری زا بر روی سطح آن رشد می کنند. روند خشک شدن منجر به تشکیل اسیدها و مواد مختلف مانند متانول می شود. مصرف عناب خشک که مدت زیادی نگه داری شده می تواند عوارض خفیف مانند سرگیجه و عدم تعادل گرفته تا واکنش های شدیدتر را ایجاد کند.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*