زیاده روی در مصرف گوجه سبز می تواند باعث فرسایش مینای دندان شود.
وقایع خبری- گوجه سبز (به انگلیسی : Greengage) میوه ی کال و نارس درخت آلو می باشد که به رنگ سبز و زرد بوده و ترش مزه می باشد. گفته می شود که خاستگاه اولیه آن چین، ایران یا سوریه بوده است.
گوجه سبز کی میاد : این میوه در اواسط فصل بهار و در ماه اردیبهشت در دسترس می باشد.
تفاوت گوجه سبز و آلوچه : آلوچه نوع کوچک تر گوجه سبز است که مزه ی ترش تری دارد.
گوجه سبز فواید زیادی برای بدن دارد که ما در این مقاله به طور کامل خواص گوجه سبز را برای سلامتی، زن حامله، لاغری و کبد شرح داده ایم.
گوجه سبز حاوی ویتامین ها و مواد معدنی ضروری برای رشد جنین و سلامت زنان حامله می باشد.
مقادیر بالای ویتامین A موجود در گوجه سبز از بروز نقص های مادرزادی در جنین جلوگیری می کند.
ویتامین C موجود در گوجه سبز باعث تقویت سیستم ایمنی بدن زنان در دوران بارداری می شود.
ویتامین K موجود در گوجه سبز از لخته شدن خون در زن حامله که می تواند باعث خونریزی و سقط جنین شود، جلوگیری می کند.
مصرف به اندازه این میوه باعث رفع تشنگی، افزایش سلامت ریه، مراقبت از قلب و جلوگیری از بروز بیماریهای قلبی عروقی، پیشگیری از استفراغ، جلوگیری از خونریزی، خنک کننده خون، دارای خواص ضد التهابی و اثرات ضد درد است.
مصرف استاندارد این میوه در صورت نداشتن حساسیت به آن در دوران بارداری بلامانع بوده و باعث افزایش اشتهای مادر و دریافت ویتامینهای مورد نیاز رشد جنین میشود، اما زیاده روی در مصرف آن میتواند باعث رانش مزاج و به دنبال آن از دست دادن آب بدن مادر و بروز مشکلات سلامتی برای جنین شود.
توجه داشته باشید که زیاده روی در مصرف گوجه سبز می تواند باعث ایجاد نفخ و اسهال در زنان باردار شود، حتما پیش از مصرف گوجه سبز با پزشک خود نیز مشورت کنید.
مقادیر بالای ویتامین C موجود در گوجه سبز باعث بهبود متابولیسم بدن و افزایش چربی سوزی شده و برای کاهش وزن و لاغری شکم مفید می باشد.
فیبر موجود در گوجه سبز باعث کاهش کلسترول بالای خون در افراد مبتلا به دیابت می شود.
بنزوئیک اسید موجود در گوجه سبز خاصیت ضد میکروبی قوی دارد که به پاک سازی و سم زدایی کبد و درمان بیماری های کبد مانند کبد چرب کمک می کند.
مقادیر بالای ویتامین C موجود در گوجه سبز باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و به پیشگیری و درمان سرماخوردگی کمک می کند.
گفته می شود که گوجه سبز برای بهبود بیماری های ریه مانند آسم هم مفید می باشد.
فیبر موجود در گوجه سبز به بهبود هضم غذا کمک کرده و برای بهبود نفخ معده و سلامت دستگاه گوارش مفید می باشد.
مقادیر فیبر موجود در گوجه سبز به بهبود حرکات روده کمک کرده و برای پیشگیری و درمان یبوست مفید می باشد.
گوجه سبز برای سلامت دهان و دندان مفید می باشد؛ مصرف گوجه سبز دندان ها را قوی تر می کند و علاوه بر این برای کاهش درد و خونریزی لثه مفید می باشد.
مقادیر بالای آهن و ویتامین C موجود در گوجه سبز برای درمان کم خونی ناشی از فقر آهن و آنمی مفید می باشد.
مقادیر بالای ویتامین های گروه B موجود در گوجه سبز برای درمان استرس، افسردگی و سلامتی پوست و اعصاب مفید است.
گوجه سبز یکی از میوه های مدر بوده که با افزایش میزان ادرار به سلامت کلیه ها کمک کرده و باعث درمان سنگ کلیه می شود.
فیبر موجود در گوجه سبز باعث کاهش کلسترول بالا و چربی خون می شود و به پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی کمک می کند.
گوجه سبز دارای خواص ضد میکروبی، ضد قارچی، و ضد باکتریایی است. مصرف این میوه می تواند باعث بهبود رماتیسم و گرفتگی عروق شود. برخی بر این باورند که گوجه سبز باعث بهبود طعم دهان می شود. این میوه برای بهبود شب کوری نیز مفید است.
زیاده روی در مصرف گوجه سبز به دلیل مقادیر بالای اسید سیتریک موجود در آن می تواند باعث نفخ معده شود.
زیاده روی در مصرف گوجه سبز به دلیل کال بودن و طعم ترش آن می تواند باعث فرسایش مینای دندان شود.
کارشناسان توصیه میکنند اگر مادر باردار مبتلا به سنگ کلیه و مجاری ادراری است از خوردن آلو و گوجه سبز خودداری کند، زیرا در ترکیب این میوه اسید اگزالیک وجود دارد که میتواند در بدن برخی افراد باعث ایجاد سنگهای متبلور در مجاری ادراری شود.
با وجود تمامی مزایای سلامتی گوجه سبز، کارشناسان توصیه میکنند زنان باردار به ویژه در صورت داشتن بیماریهای زمینهای و یا آلرژی غذایی برای خوردن این میوه با پزشک خود مشاوره انجام دهند.
همچنین کودکان از حدود سنین ۳ سالگی به بعد میتوانند گوجه سبز به میزان کم بخورند، اما حتما باید والدین از نداشتن حساسیت به این میوه در آنها اطمینان داشته باشند.
برای خوردن گوجه سبز در مصرف نمک افراط نکنید. نمک زیاد برای سلامتی مضر است. به خصوص افراد با فشار خون بالا و بیماران کلیوی از خوردن نمک زیاد اجتناب کنند.
تمامی حقوق این سایت محفوظ است.