۞مرکز مشاوره حال خوب
دکتر کبری درویش پیشه ؛ مشاور خانواده و زوج درمانگر (حضوری و تلفنی ) تلفن هماهنگی و تعیین وقت:09102904758

موقعیت شما : صفحه اصلی » استان ها » تهران
  • شناسه : 49237
  • ۲۳ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۲:۱۳
  • ارسال توسط :
پسران جوان عاشق با ضربات چاقو جان هم افتادند
پسران جوان عاشق با ضربات چاقو جان هم افتادند

پسران جوان عاشق با ضربات چاقو جان هم افتادند

دوست مقتول که شاهد این درگیری بود، پس از فرار متهم با پلیس تماس گرفت و موضوع را گزارش کرد.

شامگاه گذشته مأموران کلانتری ۱۵۹ بیسیم در تماس با بازپرس ویژه قتل دادسرای امور جنایی تهران، خبر قتل یک پسر جوان در یکی از خیابان‌های این محله را اعلام کردند.

به گزارش وقایع خبری به نقل از مادران دختران ؛ پس از اعلام این خبر، تیمی از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ به همراه بازپرس جنایی و کارشناسان تشخیص هویت راهی محل حادثه شدند. بررسی‌های اولیه نشان داد مقتول بر اثر اصابت ضربات چاقو جان خود را از دست داده است.
قرار دو رقیب در فضای مجازی

تحقیقات نشان داد مقتول و متهم از مدتی قبل بر سر یک دختر با یکدیگر اختلاف داشتند و این درگیری در روزهای اخیر شدت گرفته بود. آنها سرانجام در فضای مجازی با یکدیگر قرار گذاشتند تا مقابل خانه متهم با هم ملاقات کنند.

مقتول به همراه یکی از دوستانش به محل رفت. دقایقی بعد، متهم از خانه خارج شد و میان دو نفر مشاجره شکل گرفت. در ادامه، متهم با چاقو به مقتول حمله کرد و او را هدف ضربات متعدد قرار داد.

دوست مقتول که شاهد این درگیری بود، پس از فرار متهم با پلیس تماس گرفت و موضوع را گزارش کرد.
تحقیقات برای دستگیری قاتل

با حضور مأموران در محل، عملیات تحقیقات جنایی آغاز شد و کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران با بررسی اظهارات شاهد و شواهد به‌دست‌آمده، مأمور شناسایی و دستگیری متهم شدند.

جسد مقتول نیز با دستور بازپرس جنایی برای انجام معاینات و بررسی‌های تخصصی به پزشکی قانونی منتقل شد.

تحقیقات پلیس برای شناسایی مخفیگاه متهم و دستگیری او ادامه دارد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*