۞مرکز مشاوره حال خوب
دکتر کبری درویش پیشه ؛ مشاور خانواده و زوج درمانگر (حضوری و تلفنی ) تلفن هماهنگی و تعیین وقت:09102904758

موقعیت شما : صفحه اصلی » استان ها » اقتصاد » بازار » قزوین
  • شناسه : 47584
  • ۰۵ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۰
  • ارسال توسط :
تشکیل پرونده برای ۶۷ واحد صنفی متخلف در استان قزوین
تشکیل پرونده برای ۶۷ واحد صنفی متخلف در استان قزوین

تشکیل پرونده برای ۶۷ واحد صنفی متخلف در استان قزوین

روزانه دو تیم در مرکز استان و چهار تیم در شهرستان‌ها مسئولیت رصد میدانی بازار را بر عهده دارند .

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان قزوین از تشکیل پرونده برای ۶۷ واحد صنفی متخلف در ۱۰ روز نخست اجرای طرح ویژه نظارت بر بازار ماه مبارک رمضان و ایام پایانی سال خبر داد.

علیرضا حسن پور گفت: طرح ویژه نظارت بر بازار ماه مبارک رمضان و شب عید از ۲۵ بهمن آغاز و طی دهه اول اجرای طرح با حضور رؤسای شعب سیار تعزیرات حکومتی به ۱۴۲ واحد صنفی عرضه کننده کالا‌های پرمصرف در قالب ۲۷ اکیپ سرکشی کرده‌اند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی قزوین افزود: روزانه دو تیم در مرکز استان و چهار تیم در شهرستان‌ها مسئولیت رصد میدانی بازار را بر عهده دارند و طی آن از خرده فروشی ها، شرکت‌های بزرگ تولیدی، فروشگاه‌های زنجیره‌ای، انبارها، بنکداری ها، سردخانه ها، کشتارگاه‌های مرغ و گوشت، مجتمع‌های رفاهی، پایانه‌های مسافربری سرکشی می‌کنند.

حسن پور بر پایش مستمر فرایند نگهداری و توزیع کالا‌های اساسی به ویژه کالابرگ الکترونیکی تاکید کرد و گفت: با توجه به درخواست به حق مردم، شرایط بازار و نوسانات کاذب قیمت‌ها برای پیشگیری از سوء استفاده‌های احتمالی با استفاده از اختیارات قانونی با احتکار، اختفاء، توزیع نامناسب کالا‌های اساسی و هرگونه تخلف به سرعت و شدت برخورد قانونی می‌شود.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*