۞مرکز مشاوره حال خوب
دکتر کبری درویش پیشه ؛ مشاور خانواده و زوج درمانگر (حضوری و تلفنی ) تلفن هماهنگی و تعیین وقت:09102904758

موقعیت شما : صفحه اصلی » بازار » بهداشت و درمان » تغذیه » نظام سلامت
  • شناسه : 13831
  • ۳۱ تیر ۱۳۹۹ - ۲۲:۳۰
  • ارسال توسط :
بیماران کرونایی چه بخورند و چه نخورند؟
بیماران کرونایی چه بخورند و چه نخورند؟

بیماران کرونایی چه بخورند و چه نخورند؟

زردچوبه برای کم کردن التهاب در بیماران کرونایی مفید است .

رییس مرکز بهداشت شهرستان قم گفت: بیماران کرونایی برای بهبودی کامل و بازگشت به سلامتی، باید از مواد غذایی سالم خانگی استفاده کنند و از خوردن فست‌فودها امتناع کنند. محمدجواد باقریان، رئیس مرکز بهداشت شهرستان قم این توصیه ها را برای بیماران کرونایی دارد:
– بیماران کرونایی برای بهبودی کامل و بازگشت به سلامتی، باید از مواد غذایی سالم خانگی استفاده کنند.
– خوردن غذاهای فست فود، سرخ‌کردنی، نوشابه‌های گازدار، ‌کافیین، قهوه و غذاهای تهیه‌شده با روغن جامد و حیوانی مناسب بیماران مبتلا به کرونا نیست.
– مواد غذایی که باعث ایجاد خلط در دستگاه تنفسی می‌شود مانند لبنیات از جمله شیر و ماست نباید مصرف شود.
– باید از منابع غذایی دارای ویتامین آ از جمله هویج، کدو حلوایی و فلفل و سبزی‌های دارای برگ سبز تیره مثل اسفناج و کاهو و آب فراوان استفاده کرد.
– منابع ویتامین سی مثل گوجه‌فرنگی، فلفل و مرکبات، مکمل‌های ویتامین دی، منابع پروتیین از جمله گوشت قرمز، تخم‌مرغ، ماهی و حبوبات برای بیماران مبتلا به ویروس کرونا بیشتر مورد تاکید است.
– مغزهای بادام، گردو و پسته و خشکبار و مصرف مقدار کمی زنجبیل، آویشن برای کنترل سرفه و خلط و زردچوبه برای کم کردن التهاب در بیماران کرونایی مفید است.