در پی اغتشاشات اخیر و اقدامات خرابکارانه از جمله سنگپرانی به سمت مأمورین، ۱۳ مأمور زخمی شدند.
کاظم نظری دادستان عمومی و انقلاب شهرستان کوهدشت با اشاره به اغتشاشات اخیر در این شهرستان، افزود: در جریان این حوادث، برخی افراد با سر دادن شعارهای ساختارشکنانه و انجام اقدامات خرابکارانه از جمله سنگپرانی به سمت مأمورین انتظامی، موجب بروز بینظمی شدند.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان کوهدشت گفت: در این حوادث ۱۳ نفر از مأمورین مجروح شدند و یک بسیجی پس از ایراد جراحت شدید به شهادت رسید. همچنین ۲۰ نفر از عوامل اغتشاش دستگیر شدهاند.
نظری افزود: با اقدامات قاطع دستگاه قضایی و همکاری نهادهای اطلاعاتی، امنیتی و انتظامی، اوضاع شهرستان هماکنون آرام است و تدابیر لازم برای استمرار امنیت اندیشیده شده است.
وی گفت: همکاران قضائی به صورت کشیک و شبانهروزی در دادسرا مستقر هستند و تعامل لازم با دستگاههای مسئول برقرار است.
دادستان کوهدشت افزود: پس از دستور شب گذشته ریاست کل دادگستری لرستان پیرامون قتل بسیجی شهید، پرونده قضائی تشکیل شده و تحقیقات قضائی در این زمینه ادامه دارد.
وی گفت: دستگاه قضائی با جدیت و قاطعیت موضوع را پیگیری خواهد کرد تا با شناسایی عوامل اصلی، برخورد قانونی لازم صورت گیرد.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان کوهدشت افزود: دستگاه قضائی در برخورد با هرگونه نامنی، اخلال در نظم و تخریب اموال عمومی قاطعانه ورود و با مخلان نظم عمومی برخورد قاطع و قانونی خواهد کرد.
تمامی حقوق این سایت محفوظ است.