۞مرکز مشاوره حال خوب
دکتر کبری درویش پیشه ؛ مشاور خانواده و زوج درمانگر (حضوری و تلفنی ) تلفن هماهنگی و تعیین وقت:09102904758

موقعیت شما : صفحه اصلی » استان ها » گیلان
  • شناسه : 46421
  • ۲۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۱
  • ارسال توسط :
در عملیات تعقیب و گریز «زن سارق» جان باخت
در عملیات تعقیب و گریز «زن سارق» جان باخت

در عملیات تعقیب و گریز «زن سارق» جان باخت

در این عملیات ۲ سارق مرد ۳۱ و ۳۲ ساله دستگیر شدند .

عملیات تعقیب و گریز پلیس با سارقان سیم برق در شهرستان شفت با واژگونی خودروی سارقان و مرگ زن راننده پایان یافت.


سرهنگ سهراب صفری فرمانده انتظامی شفت در این باره گفت: مأموران پلیس ساعت ۵ بامداد دوشنبه هنگام گشت در یکی از روستا‌های این شهرستان سارقان سیم برق غیربومی را هنگام سرقت شناسایی کردند.

سارقان با دیدن مأموران سوار خودرو شده و اقدام به فرار کردند. هنگام تعقیب و گریز خودروی سارقان سیم برق به دلیل سرعت زیاد، خودرو واژگون شد که بر اثر آن راننده زن ۴۰ ساله به دلیل شدت جراحات جان باخت. 
در این عملیات ۲ سارق مرد ۳۱ و ۳۲ ساله دستگیر شدند و مشخص شد این دو سارق مرد، سابقه کیفری ۱۷ فقره سرقت و موادمخدر و سارق جانباخته زن هم سابقه ۳ فقره سرقت را در پرونده خود دارند.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*