۞مرکز مشاوره حال خوب
دکتر کبری درویش پیشه ؛ مشاور خانواده و زوج درمانگر (حضوری و تلفنی ) تلفن هماهنگی و تعیین وقت:09102904758

موقعیت شما : صفحه اصلی » استان ها » سیاست » شهرداری » شوراهای شهر و روستا » قزوین
  • شناسه : 49913
  • ۱۱ آبان ۱۴۰۵ - ۱۸:۱۵
  • ارسال توسط :
تاکنون ۱۴۰ فرصت سرمایه‌گذاری درمدیریت شهری قزوین شناسایی شده است
تاکنون ۱۴۰ فرصت سرمایه‌گذاری درمدیریت شهری قزوین شناسایی شده است
بر اساس اطلس جامع سرمایه‌گذاری قزوین؛

تاکنون ۱۴۰ فرصت سرمایه‌گذاری درمدیریت شهری قزوین شناسایی شده است

تغییر رویکرد درآمدی شهرداری‌ها به سمت سرمایه‌گذاری نیازمند تحول ساختاری است.

عملیات اجرایی بزرگ‌ترین مجتمع نمایشگاهی و کارگاهی استان قزوین با هدف ساماندهی مشاغل شهری، توسعه فعالیت‌های تولیدی و صنفی و ایجاد فرصت‌های شغلی جدید با حضور امیدی پور معاون امور شهرداری های سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور، آقاعلیخانی مدیرکل دفتر برنامه ریزی ومدیریت توسعه شهری کشور، نوذری استاندار، حق لطفی معاون هماهنگی امورعمرانی استانداری، جعفرزادگان مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری، سیدمحمد علمی شهردار، اعضای شورای اسلامی شهر، طاهرخانی فرماندار قزوین برگزار شد.

دکتر علمی، شهردار قزوین، در آیین آغاز عملیات اجرایی مجتمع تجاری، نمایشگاهی و کارگاهی بیدستان با اشاره به اینکه شهرداری‌ها باید موضوع درآمدها را از روش‌های سنتی به سمت سرمایه‌گذاری و درآمدهای پایدار سوق دهند، ابعاد فنی و اجرایی این پروژه ۳۳ هکتاری را تشریح کرد.

به گزارش وقایع خبری؛ دکتر سید محمد علمی گفت: پروژه بیدستان در گستره‌ای به وسعت ۳۳ هکتار با ۱۱۰ هزار مترمربع زیربنا احداث می‌شود و کاربری‌های آن شامل بخش‌های نمایشگاهی، تجاری، کارگاهی، اقامتی، انبارها و تجهیزات پیرامونی است.

وی هدف اصلی از اجرای این پروژه را ساماندهی مشاغل شهری در قزوین و شهرهای همجوار، ایجاد بازار تخصصی، رونق‌بخشی به فعالیت‌های صنفی و تولیدی و پیوند میان تولیدکننده، اصناف، بازار و مشتری دانست و افزود: تنوع سرانه‌ها و فضاهای فعالیتی بر اساس پهنه‌بندی دقیق شامل ۸۵۰ غرفه کارگاهی در مقیاس کوچک و متوسط، ۲۰۰۰ مجموعه تجاری و نمایشگاهی، و ۳ سوله نمایشگاهی بزرگ‌مقیاس است.

وی با اشاره به اینکه حجم کل سرمایه‌گذاری در این پروژه بالغ بر ۴.۵ همت هزار میلیارد تومان است، تصریح کرد: بر اساس توافقات انجام‌شده، سهم شهرداری قزوین ۳۰ درصد شامل عرصه و پروانه ساختمانی و سهم شرکت سرمایه‌گذاری ۷۰ درصد از کل مجموعه خواهد بود و در این راستا از حمایت‌های شهردار و اعضای شورای اسلامی بیدستان قدردانی می کنم.

شهردار قزوین همچنین با اشاره به فرآیند حقوقی زمین فضای کارگاهی بیدستان، از تلاش‌های مهدی صباغی، شهردار سابق به دلیل پیگیری و به سرانجام رساندن مراحل تفکیک و اخذ سند شش‌دانگ قدردانی کرد و یادآور شد که هم‌اکنون تمامی مراحل قانونی طی شده، زمین دارای سند شش‌دانگ است، پروانه ساخت صادر شده و سرمایه‌گذار بدون تشریفات اداری اضافی از فردا صبح قادر به آغاز رسمی عملیات اجرایی خواهد بود.

وی در خصوص آمار اشتغال و چشم‌انداز اقتصادی مجموعه بیان کرد: طی یک بازه زمانی دو ساله، ۲۰۰۰ فرصت شغلی مستقیم و ۴۰۰۰ فرصت شغلی غیرمستقیم ایجاد خواهد شد و موفقیت این پروژه‌ها زمینه را برای جذب سرمایه‌گذاران جدید هموار می‌سازد.

دکترعلمی در پایان با اشاره به برنامه‌های کلان مدیریت شهری قزوین در حوزه سرمایه‌گذاری خاطرنشان کرد: بر اساس اطلس جامع سرمایه‌گذاری قزوین، تاکنون ۱۴۰ فرصت سرمایه‌گذاری شناسایی شده که ۴۰ فرصت در فاز نخست تعیین شده و بستری کاملاً مهیا برای جذب سرمایه‌گذاران وجود دارد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*