۞مرکز مشاوره حال خوب
دکتر کبری درویش پیشه ؛ مشاور خانواده و زوج درمانگر (حضوری و تلفنی ) تلفن هماهنگی و تعیین وقت:09102904758

موقعیت شما : صفحه اصلی » جامعه » حقوقی- قضایی » حوادث
  • شناسه : 45545
  • ۲۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۹:۴۵
  • ارسال توسط :
باید تلاش کنیم با احکام ارفاقی یا مشروط میزان محکومیتش را کاهش دهیم.
باید تلاش کنیم با احکام ارفاقی یا مشروط میزان محکومیتش را کاهش دهیم.

باید تلاش کنیم با احکام ارفاقی یا مشروط میزان محکومیتش را کاهش دهیم.

باید تلاش کنیم با احکام ارفاقی یا مشروط میزان محکومیتش را کاهش دهیم.

وکیل امیرحسین مقصودلو از احراز توبه موکلش توسط شعبه صادر کننده رأی اعدام خبر داد و تأکید کرد در صورت پذیرش توبه، اعدام لغو می‌شود اما فعلاً حکم ۱۰ سال حبس در پرونده دیگر تتلو پابرجاست.
به گزارش وقایع خبری به نقل از مادران ودختران ؛ عاطفه حاذق، وکیل تتلو اظهار کرد: «بعد از صدور حکم اعدام برای موکلم به اتهام «سب النبی»و توهین به مقدسات ما درخواست اعمال ماده ۴۷۷ آیین دادرسی کیفری و توبه را داده بودیم. ماده ۴۷۷ به موضوع «اعاده دادرسی» در مواردی که رأی قطعی مراجع قضایی خلاف شرع بین تشخیص داده شود، می‌پردازد. ماده ۴۷۷ پذیرفته نشد اما درخواست توبه توسط سرپرست دادسرای رسانه پذیرفته شد و پرونده برای رسیدگی به شعبه ۶ دادگاه کیفری یک استان تهران که حکم اعدام را صادر کرده بود، فرستاده شد.»
وی در ادامه تصریح کرد: «پس از آن ما برای رسیدگی به شعبه صادرکننده رفتیم و مستندات و همینطور استفتائاتی را از برخی مراجع تقلید گرفته بودیم به قاضی ارائه دادیم و پس از آن هم توبه موکلم احراز شد. همچنین قاضی گزارش عملکرد موکلم در زندان را هم ضمیمه پرونده کرد تا با تکمیل مستندات و گزارش‌ها پرونده برای تأیید به رئیس قوه قضائیه ارجاع شود.»
این وکیل دادگستری در پاسخ به این سؤال که در صورت پذیرش و تأیید توبه موکل‌تان آزاد می‌شود یا خیر، گفت: «موضوع توبه تنها به خاطر حکم اعدام او است و در صورت تأیید، حکم اعدام لغو می‌شود اما از آنجایی که امیرحسین مقصودلو در پرونده دیگری به اتهام تشویق به فساد از شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب به ۱۰ سال حبس محکوم شده، آن حکم پابرجاست و ما باید تلاش کنیم با احکام ارفاقی یا مشروط میزان محکومیتش را کاهش دهیم.»

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*