کیوی میوه کوچکی است به رنگ خرمایی که کرک های ریزی روی پوست آن قرار دارد و رنگ سبز بافت داخلی آن نیز بسیار زیباست.
منشأ
کیوی از دره ای واقع در کشور چین است، بعدها این میوه به کشور زلاندنو
صادر شد به طوری که هم اکنون این کشور سهم عمده ای در تولید جهانی کیوی
دارد.
کیوی، میوه ای بسیار خوشمزه و طعمی شبیه به طعم موز، انگور و آناناس دارد. در این مقاله به ذکر فواید این میوه می پردازیم.
تقریباً در هر ۱۰۰ میلی گرم از این میوه، ۹۸ میلی گرم ویتامین C موجود است. کیوی با دارا بودن این میزان از ویتامین C، در رده میوه هایی چون پرتقال و لیمو که منبع غنی این ویتامین هستند، قرار می گیرد.
اگر بخواهیم میزان ویتامین C موجود در کیوی را با میوه های دیگر مقایسه کنیم، باید بگوییم که گلابی هندی و انگور فرنگی، از میزان بالاتری ویتامین C برخوردارند. با مصرف روزانه یک کیوی، بیش از ۸۰ درصد از نیاز روزانه بدن به این ویتامین برطرف می شود.
توصیه می شود که کیوی صبح ها و در وعده صبحانه میل شود.
ویتامین C در بدن غوغا می کند، سیستم ایمنی بدن را تقویت و با فشار خون بالا، سرطان ها، آلرژی ها و زکام مقابله می کند.
ویتامین C، یک آنتی اکسیدان قوی محسوب می شود به طوری که قدرت آن در خنثی سازی رادیکال های آزاد، از کیوی یک ماده غذایی ویژه ساخته است، آن هم ماده ای که در برابر تمام آسیب های بدنی ناشی از پدیده پیری مبارزه می کند.
مصرف کیوی به سلول های بدن این امکان را می دهد تا جوان تر بمانند و در نهایت سلامت بدن به طور کامل حفظ شود.
مصرف این میوه به افراد زیر بسیار توصیه می شود:
۱٫ افراد سیگاری
۲٫ افراد الکلی
۳٫ افرادی که از دیابت یا آلرژی رنج می برند.
۴٫ خانم های باردار
۵٫ افراد مسن
۶٫ افرادی که دچار شکستگی استخوان شده اند.
۷٫ افرادی که به پارگی رباط دچار شده اند.
۸٫ خانم های یائسه
۹٫ افرادی که دچار مشکلات بینایی هستند، مثلاً افرادی که آب مروارید دارند.
۱۰٫ افرادی که دچار نارسایی سیستم ایمنی هستند، مثلاً افراد مبتلا به ایدز یا تبخال.
کیوی ایده آل ترین میوه در رویارویی و مقابله با بیماری های عصر حاضر است. حجم بالای ویتامین C موجود در آن، از کیوی میوه ای برای مقابله با اضطراب و حالات عصبی ساخته است.
کیوی استرس را کاهش می دهد بطوریکه مصرف آن به ما این امکان را می دهد تا احساسی بهتر و برای رویارویی با مشکلات و موانع زندگی روزانه، قوی تر باشیم.
پزشکان توصیه می کنند که اگر قصد رفتن به یک مصاحبه استخدامی و یا یک جلسه مهم را دارید، حتماً قبل از آن کیوی میل کنید.
میزان فیبرهای محلول در کیوی بسیار بالاست، به همین دلیل با مصرف کیوی، عمل هضم و حرکات روده بهتر انجام می گیرد و در نتیجه امکان بروز یبوست کاهش می یابد.
اگر کیوی در وعده صبحانه مصرف شود، برای عمل دفع بسیار مفید خواهد بود. می توانید کیوی را همراه با میوه های دیگر، با ماست و یا با غلات میل کنید که در این صورت دفع مدفوع از بدن سریع تر و آسان تر انجام می گیرد.
تمامی حقوق این سایت محفوظ است.