۞مرکز مشاوره حال خوب
دکتر کبری درویش پیشه ؛ مشاور خانواده و زوج درمانگر (حضوری و تلفنی ) تلفن هماهنگی و تعیین وقت:09102904758

  • شناسه : 8845
  • ۰۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۹
  • ارسال توسط :
عرصه جهانی کرونا و راه‌های مقابله کشور‌ها با آن
عرصه جهانی کرونا و راه‌های مقابله کشور‌ها با آن
عزم جهانی برای مقابله با کرونا ویروس

عرصه جهانی کرونا و راه‌های مقابله کشور‌ها با آن

کشورهاي مختلف جهان راه هاي مقابله با شيوع بيماري کرونا و علاجش را پيگيري مي کنند.

جان باختن  دومین فرانسوي بر اثر کرونا  شیوع ویروس کرونا در سراسر جهان موجب بروز نگرانی شده است.
به گزارش شبکه تلویزیونی فرانس ۲۴, طی ۴۸ ساعت شمار قربانیان این ویروس در فرانسه به دو نفر رسید و شش مورد جدید آلوده به ویروس کرونا هم شناسایی شدند. هم اکنون ۴ نفر از افراد آلوده در بیمارتان بستری هستند و ۱۲ بیمار نیز پس از بهبودی مرخص شدند. روند شیوع این ویروس سرعت گرفته است. ما شاهد هستیم که برخی بیماران حتی در مناطق پرخطر نبودند. اما از دیدگاه دولت فرانسه هنوز مسئله اعلام اپیدمی مطرح نیست.
خبرنگار شبکه در پاریس گفت اولیویه وران وزیر بهداشت فرانسه اعلام کرد هجدهمین مورد آلوده شدن به ویروس کرونا در فرانسه تشخیص داده شد. این فرد همسر مردی است که به این ویروس آلوده شده بود. وی هم اکنون در بیمارستان بستری است و وضعیتش نگران کننده نیست.
پس از آن وزیر بهداشت فرانسه به دومین فرانسوی که بر اثر این بیماری جان باخت اشاره کرد. وی یک استاد دانشگاه بود. وی با مشکل حاد تنفسی و قلبی به بیمارستان منتقل شد و آزمایش ویروس کرونا وی مثبت بود. مقامات با خانواده این مرد تماس گرفتند تا این خبر بدهند و از آن‌ها بخواهند به سرعت آزمایش دهند. این استاد دانشگاه از زمان دیدن نشانه‌های بیماری به دانشگاه نرفته بود.


اولیویه وران تاکید کرد اپیدمی در فرانسه وجود ندارد و راهبرد دولت این است که هرچه در توان دارد برای جلوگیری از شکل گیری اپیدمی انجام دهد و مانع از شیوع ویروس کرونا شود و تاثیرات آن را کاهش دهد. ده‌ها میلیون ماسک در انبار‌ها آماده است.
وران گفت من امروز تصمیم گرفتم ۱۵ میلیون ماسک انبار شود. این ماسک برای کارکنان بخش پزشکی و همچنین افراد در معرض خطر مورد استفاده قرار خواهد گرفت. افرادی هم که از مناطق پر خطر بازگشته اند می‌توانند از این ماسک‌ها استفاده کنند.  

ممنوعيت سفر زائران بيت الله الحرام به عربستان

به  گزارش شبکه تلویزیونی المیادین، وزارت امور خارجه عربستان سعودی اعلام کرد: در چارچوب اقدامات برای جلوگیری از ورود ویروس کرونا ، ورود به این کشور با هدف انجام عمره مفرده و زیارت مسجد نبوی در مدینه موقتا متوقف شده است. وزارت امور خارجه عربستان اعلام کرد:​ سفر به عربستان سعودی با ویزای گردشگری از کشور‌هایی که ویروس کرونا در آن‌ها شناسایی شده موقتا متوقف شده است. 

  شناسایی دو مورد جدید ابتلا به کرونا در پاکستان
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از اسلام آباد، “دکتر ظفر میرزا” مشاور ویژه نخست وزیر پاکستان در امور بهداشت و درمان اعلام کرد: تایید می‌کنیم که دو مورد از ابتلا به کرونا در پاکستان شناسایی شده و هر دو نفر تحت درمان قرار دارند و براساس پروتکل‌ها و استاندارد‌های جهانی با آن‌ها رفتار می‌شود. وی که روز گذشته از منطقه مرزی “تفتان” در جنوب غربی پاکستان در گذرگاه مشترک مرزی با میرجاوه ایران بازدید کرده بود، اعلام کرد: دو مبتلا به ویروس کرونا در ایالت سند و منطقه فدرال پاکستان شناسایی شده و هم اکنون تحت مراقبت هستند. همه‌ چیز تحت کنترل است و مردم نباید وحشت کنند، زیرا آن‌ها می‌توانند با رعایت تدابیر احتیاطی و با کمک دولت از شیوع این بیماری جلوگیری کنند.
دکتر ظفر میرزا افزود: هر دو شهروند پاکستانی مبتلا به بیماری “کرونا” اخیرا به ایران سفر کرده اند. رسانه‌های پاکستان همچنین از افزایش تدابیر شدید حفاظتی دولت پاکستان در مناطق مرزی خبر داده و اعلام کردند: بنا به تصمیم دولت‌های محلی ایالت‌های بلوچستان و سند، همه مدارس این ۲ ایالت به منظور جلوگیری از شیوع “کرونا” تا اطلاع ثانوی تعطیل شده است.  

مدیر دفتر سازمان بهداشت جهانی: دلیلی برای وحشت از کرونا نيست

به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، هانس کلوگ خواستار خودداری از هراس افکنی درباره شیوع ویروس کرونا شد و در نشست خبری در مقر وزارت بهداشت ایتالیا در رم گفت: بیش از ۹۶ درصد از موارد ابتلا به ویروس کرونا در چین بوده است. مقابله با شیوع این ویروس، مستلزم تلاش هماهنگ بین المللی است. کلوگ افزود: قربانیان کرونا از افرادی با سن بیش از ۶۵ سال هستند که از ضعف در سیستم ایمنی بدن حتی در برابر یک سرماخوردگی عادی رنج می‌بردند. نباید فراموش کنیم که سالانه حدود ۶۰ هزار نفر در اروپا به علت ابتلا به سرماخوردگی فصلی عادی که داروی آن هم مشخص است، می‌میرند.
نخستین مورد آلودگی به ویروس کرونا در دانمارک به گزارش خبرگزاری رویترز، دانمارک نخستین مورد آلودگی به ویروس کرونا را در این کشور تایید کرد. به گفته مقامات مسئول بخش بهداشت دانمارک، فرد مبتلا از شمال ایتالیا به دانمارک بازگشته است.   عرصه جهاني کرونا ويروس اسکات موریسون، نخست وزیر استرالیا پنج شنبه گفت: همه نشانه‌ها حاکی از آن است که ویروس کرونا در جهان همه گیر می‌شود. به گزارش خبرگزاری رویترز از سیدنی، در حالی که استرالیا تدابیر فوق العاده‌ای برای جلوگیری از شیوع بیماری ناشی از ویروس کرونا اتخاذ کرده است، موریسون در نشست خبری در کانبرا که از تلویزیون این کشور پخش شد گفت: براساس توصیه‌هایی که ما امروز دریافت کرده ایم، همه نشانه‌ها حاکی از آن است که جهان به زودی وارد مرحله همه گیری ویروس کرونا خواهد شد، در نتیجه ما امروز با طرح پاسخ فوق العاده (برای مقابله با شیوع) ویروس کرونا موافقت و آن را شروع کرده ایم. موریسون گفت: استرالیا دستکم تا یک هفته دیگر مانع از ورود مسافران از چین خواهد شد. با این حال وی گفت: هنوز نیازی به جلوگیری از گردهمایی‌های بزرگ، همچون مسابقات فوتبال نیست.  

آمریکا آزمایش داروی ضد کرونا را بر روی انسان آغاز کرده است

سی ان ان گزارش داد: امیدواری به درمان بیماری ویروس کرونا احتمالا دور از دسترس نباشد، زیرا که در آمریکا مطالعه‌ای درباره دارویی برای درمان این بیماری شروع شده است. تا کنون برای این ویروس که بیش از هشتاد هزار نفر را در سراسر جهان مبتلا کرده و باعث مرگ ۲۷۰۰ نفر دیگر نیز شده است هیچ دارو یا واکسنی وجود ندارد. خبر آزمایش این دارو روز سه شنبه و در شرایطی مطرح شد که یکی از مقامات بهداشتی فدرال در آمریکا هشدار داد که این ویروس در نهایت در میان جوامع آمریکایی گسترش خواهد یافت.
موسسات ملی بهداشتی اعلام کردند، آزمایش بالینی داروی ضدویروس رمدسیویر (remdesivir) در بزرگسالان مبتلا به ویروس کرونا در مرکز درمانی دانشگاه نبراسکا در شهر اوما‌ها شروع شده است تا ایمنی و تاثیرگذاری این دارو را ارزیابی کند. اولین فرد داوطلب یک شهروند آمریکایی است که در کشتی مسافرتی دایاموند پرینسس در نزدیکی سواحل ژاپن حضور داشت.
روز سه شنبه مقامات ارشد مرکز پیشگیری و کنترل بیماری‌ها درباره گسترش احتمالی ویروس کرونا در آمریکا هشدار دادند.
دکتر نانسی مسونیر مدیر مرکز ملی ایمنی سازی و بیماری‌های تنفسی مرکز پیشگیری و کنترل بیماری‌ها گفت: مسئله این است که آیا این اتفاق روی خواهد داد یا نه بلکه این است که چه زمانی واقع خواهد شد و چه تعداد افراد در کشور ما، این بیماری حاد را خواهند داشت. مقامات بهداشتی روز چهارشنبه از ۶۰ مورد تایید شده این بیماری در آمریکا خبر دادند، ولی انتظار می‌رود این رقم افزایش یابد.
بدانیم :
نشانه‌های ویروس کرونا شبیه یک سرماخوردگی عادی است. علایم و نشانه‌هایی از قبیل بیماری ملایم تا متوسط بخش بالایی مجرای تنفسی، آبریزش بینی، سرفه، گلودرد و یا سردرد و تب که می‌تواند چندین روز ادامه داشته باشد.
این ویروس در افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف نظیر سالمندان و کودکان می‌تواند باعث ایجاد بیماری‌های جدی تری در بخش‌های پایینی مجرای تنفسی شود از قبیل سینه پهلو یا برونشیت.
افراد می‌توانند با اجرای برخی دستور العمل‌ها خطر ابتلای خود را کاهش دهند از قبیل دوری گزیدن از افراد بیمار، خودداری از تماس دست با چشم، بینی یا دهان خود و یا شستن دست‌ها با آب و صابون به مدت دست‌کم ۲۰ ثانیه.
بیشتر اوقات نشانه‌های این بیماری به خودی خود ناپدید می‌شود، ولی کارشناسان هشدار داده اند افرادی که نشانه‌های بیماری شان شدیدتر از یک سرماخوردگی عادی است باید به پزشک خود مراجعه کنند.