موهیتو از نوشیدنیهای خوشعطروطعمی است که جزو موارد پرطرفدار در منوی کافهها و رستورانها به حساب میآید.
موهیتو از نوشیدنیهای خوشعطروطعمی است که جزو موارد پرطرفدار در منوی کافهها و رستورانها به حساب میآید. این نوشیدنی که خاصیت زیادی دارد، یکی از بهترین گزینههای جایگزین نوشابه و سایر نوشیدنیهای تجاری محسوب میشود. جالب اینکه، محبوبیت آن بهحدی است که ۱۱ ژوئیه (۲۰ تیر) بهعنوان روز جهانی موهیتو نامگذاری شده است.
موهیتو با مواد سادهای همچون آب گازدار، نعناع، آبلیمو و شکر تهیه میشود و بهدلیل طرز تهیه آسان و طعم عالی، به یکی از نوشیدنیهای بینالمللی تبدیل شده است. با این حال، بهمرور زمان انواع موهیتو به بازار آمده که شامل افزودن میوههایی نظیر توتفرنگی، انبه و… میشود. در این میان، موهیتو کلاسیک بهعنوان معروفترین و پرطرفدارترین موهیتو به حساب میآید که تهیه آن زمان زیادی نمیبرد و بسیار خوشمزه و گوارا است. این نوشیدنی معمولا سرد سرو میشود و به همین دلیل، یک نوشیدنی تابستانی عالی است که شادابی و طراوت را برایتان به ارمغان میآورد.
موهیتو با طعمهای گوناگونی تهیه میشود که موهیتو نعناعی، متداولترین نوع آن است و انتخابی عالی برای رفع عطش در فصول گرم سال به حساب میآید.
۱. ابتدا لیمو را بشویید و حلقهای خرد کنید و هسته آن را بگیرید. سپس دو برش لیمو را برای تزیین کنار بگذارید.
۲. برشهای لیمو را در شیکر (shaker)، لیوان بلند مقاوم یا شیشه سس و مربا بریزید و شکر، برگ نعناع و آب را به آن اضافه کنید.
۳. این مخلوط را بکوبید؛ اما حواستان باشد که برگهای نعناع له نشوند و فقط بوی آنها درآید و به مخلوط طعم دهد.
۴. مقداری یخ به این مخلوط اضافه کنید، در ظرف را ببندید و خوب تکان دهید.
۵. در لیوان سرو، یخ بریزید تا حدی که نصف آن را بپوشاند. سپس اسپرایت را اضافه کنید تا جایی که روی یخها را بگیرد.
۶. در مرحله آخر، مخلوط موهیتو را بیفزایید و لیوان را با حلقههای لیمو و برگ نعناع تزیین کنید.
۱. ابتدا باید شربت شکر را تهیه کنید. برای این منظور، یک پیمانه آب را با شکر مخلوط کنید و روی شعله بگذارید تا شکر حل شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و برگ نعناع را در آن بریزید و اجازه دهید که برای ۳۰ دقیقه به همین شکل بماند.
۲. آب لیموترش، شربت لیمو و نصف لیوان آب را بهخوبی با هم مخلوط کنید. سپس شربت شکر و آب گازدار را بیفزایید و مقداری یخ خردشده در آن بریزید.
۳. در آخر از برگ نعناع و حلقههای لیموترش برای تزیین استفاده کنید.
۱. لیموترشها را چهار قاچ کنید و داخل مخلوطکن بریزید. پوست لیمو باعث تلخی و رنگ تیره موهیتو میشود که بسته به ذائقهتان میتوانید آن را با پوست یا بدون پوست استفاده کنید.
۲. حالا مخلوطکن را روشن کنید و یخ و عسل را در آن بریزید تا مخلوط یکنواختی به دست آید.
۳. در این مرحله برگهای نعناع را اضافه و مجددا مخلوط کنید.
۴. در نهایت با افزودن آب گازدار یا اسپرایت، موهیتو حاضر و آماده سرو میشود.
۱. نیمی از نعناع، یک عدد لیموی قاچشده و شکر را در ظرفی بریزید و با گوشتکوب خوب بکوبید.
۲. مقداری یخ خردشده در آن بریزید.
۳. مابقی نعناع، دانههای انار، آب انار، لیموترش خردشده و آب گازدار را به باقی مواد بیفزایید و هم بزنید تا ترکیب یکدستی به دست آید.
موهیتو توت فرنگی یا رد موهیتو از نوشیدنیهای خوشطعم و خوشرنگ تابستانی است که طرفداران زیادی دارد. طرز تهیه رد موهیتو یا موهیتو قرمز بسیار ساده است و فقط باید توتفرنگی، نعناع، لیموترش، آب گازدار و یخ داشته باشید.
۱. ابتدا توتفرنگیها را بشویید و با گوشتکوب برقی یا غذاساز له کنید.موهیتو توت فرنگی یا رد موهیتو از نوشیدنیهای خوشرنگ تابستانی است
۲. آبلیمو، شربت توتفرنگی و دو پیمانه آب را به باقی مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.
۳. حالا مابقی آب، یخ و نیمی از برگهای نعناع را به آن بیفزایید.
۴. در این مرحله باید لیموترشها را حلقه کنید و دو حلقه در هر لیوان سرو بگذارید. سپس نوبت به افزودن نوشیدنی موهیتو و چند برگ نعناع به آن میرسد.
۵. برای تزیین لیوان میتوانید یک عدد توتفرنگی برشخورده را روی لبه آن قرار دهید.
۱. آبلیموترش، نعناع، خیار و عسل را در غذاساز بریزید و خوب هم بزنید تا نرم شوند.
۲. در لیوان سرو بهاندازه کافی یخ بریزید و موهیتو خیار را به لیوان منتقل کنید.
۳. سپس آب گازدار را به باقی مواد بیفزایید.
۴. لیوان موهیتو را با ورقههای خیار، برگ نعناع و حلقههای لیموترش تزیین کنید.
۱. تکههای هندوانه را در کاسه یا ظرف کوچکی بریزید و آنها را با گوشتکوب بکوبید تا آب هندوانه درآید.
۲. سپس برگهای تازه نعناع را اضافه کرده و دوباره برای چند ثانیه آنها را بکوبید که فقط عطر نعناع بلند شود، اما له نشود.
۳. این مخلوط را به لیوان سرو منتقل کنید.
۴. قالبهای یخ، آبلیموترش و آب سیب گازدار خنک را به باقی مواد اضافه و کمی مخلوط کنید. در این مرحله شیرینی موهیتو را تنظیم کنید.
۱. تکههای آناناس را در کاسه کوچکی بریزید و با پشت کفگیر چوبی یا گوشتکوب فشار دهید تا له شوند.
۲. برگهای نعناع را اضافه کنید و آنها را نیز کمی فشار دهید تا طعم و عطر آنها آزاد شود.
۳. این مخلوط را به لیوان سرو منتقل کنید.
۴. حالا تکههای یخ، آب انگور، آبلیموترش تازه و آب گازدار را روی مواد بریزید. برای تهیه آب انگور تازه میتوانید یک پیمانه انگور تازه را با یکچهارم پیمانه آب آشامیدنی در مخلوطکن بریزید و سپس آنها را صاف کنید.
۵. در نهایت نیز آن را بچشید و در صورت نیاز کمی شکر به آن بزنید و با برشهای لیمو تزیین کنید.
۱. ابتدا نعناع را در ظرفی بریزید و با ته یک کفگیر چوبی آن را بمالید تا کمی خرد شده و عطر آن بلند شود.
۲. شکر را اضافه کنید و کمی دیگر آن را فشار دهید تا طعم نعناع به خورد شکر برود.
۳. در ادامه آب پرتقال، آب انبه، آب لیموترش تازه و آب گازدار را به آن بیفزایید و مخلوط کنید.
۴. هر لیوان سرو را با یکدوم پیمانه یخ پر کنید و موهیتو انبه را روی آن بریزید. در نهایت نیز لیوانها را با یک برش پرتقال تزیین کنید.
۱. پرتقالها را پوست بگیرید و چند برش پرتقال را کنار بگذارید.
۲. آب پرتقال و زنجبیل را با آبمیوهگیری بگیرید و سپس آن را از صافی رد کنید.
۳. شکر قهوهای، آبلیمو و برگهای نعناع را در ظرفی بریزید و با ته یک کفگیر چوبی فشار دهید تا برگ نعناع کمی خرد شود.
۴. این مخلوط را به آب پرتقال و زنجبیل اضافه کنید.
۵. موهیتو را در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
۶. برای سرو موهیتو، نصف پیمانه یخ در لیوانهای بلند قرار دهید و مخلوط آب پرتقال را همراه با برگهای نعناع و برشهای پرتقال روی یخها بریزید.
۱. برگ نعناع، شکر و آب لیموترش را در لیوان بلندی بریزید و با ته یک کفگیر چوبی یا دسته گوشتکوب آنها را فشار دهید.
۲. پوره انبه را اضافه و خوب مخلوط کنید تا شکر حل شود.
۳. در ادامه یخ خردشده را بیفزایید.
۴. سپس روی آن آب گازدار بریزید و خوب هم بزنید.
۵. در صورت تمایل موهیتو انبه را با برشهای لیمو، انبه خردشده و برگ نعناع تزیین کنید.
۱. برگهای نعناع، شکر و لیموترش را ته یک لیوان بلند قرار دهید و با دسته گوشتکوب چوبی خوب فشار دهید تا عصاره نعناع خارج شود.
۲. آب سیب و یخ خردشده را به این مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
۳. در آخر نوبت به افزودن آب گازدار میرسد.
تمامی حقوق این سایت محفوظ است.