۞مرکز مشاوره حال خوب
دکتر کبری درویش پیشه ؛ مشاور خانواده و زوج درمانگر (حضوری و تلفنی ) تلفن هماهنگی و تعیین وقت:09102904758

موقعیت شما : صفحه اصلی » آشپزی و سفره آرایی » فرهنگ و هنر
  • شناسه : 13657
  • ۲۶ تیر ۱۳۹۹ - ۸:۰۲
  • ارسال توسط :
طرز تهیه ترشی آلبالو؛ ترش و ملس
طرز تهیه ترشی آلبالو؛ ترش و ملس

طرز تهیه ترشی آلبالو؛ ترش و ملس

تا آلبالو تمام نشده دست به کار شوید و ترشی درست کنید.

تا آلبالو تمام نشده دست به کار شوید و ترشی درست کنید.

مواد لازم:

  • آلبالوی تازه: ۱ کیلو
  • شکر: ۱ قاشق چای خوری
  • نمک: ۱ قاشق غذاخوری
  • سرکه: به میزان لازم

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. آلبالوها را پاک کنید و خوب بشویید. بعد صبر کنید تا آلبالوها کاملا خشک شوند. سپس آن را در شیشه‌ای تمیز و خشک بریزید و داخل آن را پر از سرکه کنید تا روی آلبالوها را بگیرد.

۲. نمک و شکر را هم اضافه کنید تا آلبالوها مزه ترش و تیزی نداشته باشد و به‌خاطر شکر کمی ملس و خوشمزه‌تر شود. در ظرف را ببندید و در جای خنک نگهداری کنید تا ترشی‌ها جا بیفتند.

فوت و فن‌ها:

– سعی کنید آلبالوهایتان را مرغوب و باکیفیت تهیه کنید تا ترشی یکدست و خوشمزه‌ای را در نهایت داشته باشید و استفاده از آلبالوهای سیاه شده را از فکرتان دور بریزید.

– نیاز به یک زمان ۷ الی ۱۰ روز است که ترشی‌ها جا بیفتد پس لطفا تحمل کنید تا کیفیت را میهمان سفره‌های خود کنید. بهتر است تمامی شاخه‌های آلبالو را جدا کنید و آنها را در داخل ترشی نیندازید.