۞مرکز مشاوره حال خوب
دکتر کبری درویش پیشه ؛ مشاور خانواده و زوج درمانگر (حضوری و تلفنی ) تلفن هماهنگی و تعیین وقت:09102904758

موقعیت شما : صفحه اصلی » استان ها » قزوین
  • شناسه : 48174
  • ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۲۲:۴۱
  • ارسال توسط :
آینده خلیج فارس، آینده‌ای بدون حضور آمریکاست
آینده خلیج فارس، آینده‌ای بدون حضور آمریکاست

آینده خلیج فارس، آینده‌ای بدون حضور آمریکاست

دانشگاه فرهنگیان باید معلمانی را تربیت کند که مردم ما با خیال راحت فرزندان خودشان را به آنها بسپارند.

امام جمعه قزوین گفت: آمریکای جنایتکار به ایده خام و ناپخته محاصره و به تعبیر درست‌تر، دزدی دریایی روی آورده است اما ایران هرگز قابل محاصره نخواهد بود.

آیت‌الله مظفری، امام جمعه قزوین در خطبه‌های این هفته نماز جمعه ، همزمان با فرارسیدن روز ملی خلیج فارس، با تشریح ابعاد پیام راهبردی اخیر رهبر معظم انقلاب، تأکید کرد که فصل نوینی در تاریخ این آبراه حیاتی رقم خورده و آینده خلیج فارس، آینده‌ای بدون حضور آمریکاست.

وی با بازخوانی فرازهایی از بیانیه رهبر انقلاب تصریح کرد: همانطور که معظم‌له فرمودند، ما به شکر عملی این نعمت، امنیت را در منطقه مستقر خواهیم کرد و بساط سوءاستفاده دشمن متخاصم از این آبراه را برخواهیم چید. امروز همگان واقف شده‌اند که مهمترین عامل ناامنی منطقه، حضور بیگانگان آمریکایی و لانه کردن آنها در برخی کشورهای منطقه است و آینده آمریکا در این منطقه، مگر در قعر آب‌های خلیج فارس نیست.

خطیب جمعه قزوین در ادامه تحلیل میدانی و سیاسی، با اذعان به وجود فشار اقتصادی بر مردم، دلیل اصلی آن را تغییر تاکتیک دشمنِ شکست‌خورده در میدان نظامی عنوان کرد و گفت: پس از آنکه اهرم قدرت در تنگه هرمز به دست ایران افتاد، آمریکای جنایتکار به ایده خام و ناپخته محاصره و به تعبیر درست‌تر، دزدی دریایی روی آورده است. اما ایرانی که با ۱۵ کشور همسایه و هزاران کیلومتر مرز آبی و خاکی در ارتباط است، هرگز قابل محاصره نخواهد بود.

وی با تأکید بر اینکه فشار اقتصادی مضاعف بر دشمنان وارد می‌شود، از مسئولان خواست با مدیریت جهادی، از هرگونه سوءاستفاده اقتصادی جلوگیری کنند و گفت: اگر چه بخشی از گرانی‌ها معلول جنگ و گریزناپذیر است، اما انتظار داریم مدیران ما با درک کامل وضعیت جنگی، پای کار مردم بمانند. این حقیقت دارد که برخی از مدیران ارشد استان شبانه‌روزی در تلاشند، اما برخی هنوز پشت میزنشینی و نامه‌نگاری صِرف را کنار نگذاشته‌اند؛ در این وضعیت، مدیریت جهادی یک ضرورت است.

آیت الله مظفری با توجه به روز کار و کارگر بیان کرد: یازدهم اردیبهشت روز جهانی کارگر نامیده شده است؛ در همین فرصت از زحمات این قشر زحمتکش که بار اصلی کارخانه‌ها و شرکت‌های صنعتی بر دوش آنهاست تشکر و قدردانی می‌کنیم، در ماه‌های گذشته نیز تصمیمات خوبی به نفع جامعه کارگری اخذ شد، اما امروز یکی از دغدغه‌های جامعه کارگری در کشور مسئله تعدیل نیرو است چراکه برخی از کارگران عزیز به خاطر جنایت‌های دشمن کار خودشان را از دست دادند.

امام جمعه قزوین سپس با اشاره به فرا رسیدن روز معلم گفت: یکی دیگر از مناسبت‌های این هفته دوازدهم اردیبهشت روز معلم است که به مناسبت شهادت علامه آیت‌الله مرتضی مطهری نامگذاری شده است، شهید مطهری حلقه واسط بین امامین انقلاب بود، هم شاگرد امام راحل بود و هم امام شهیدمان خود را شاگرد شهید مطهری می‌دانست و می‌فرمود پایه افکار من را آثار شهید مطهری تشکیل می‌دهد.

حجت الاسلام و المسلمین مظفری ادامه داد: شهید مطهری عمر بسیار بابرکتی داشت؛ ده‌ها اثر ارزشمند از خود به یادگار گذاشت که هر دو امام انقلاب ما بر انس بیشتر با آثار شهید مطهری تأکید داشتند و من هم به جوانان عزیز، دانشجویان، دانش‌آموزان و طلاب عرض می‌کنم تا می‌توانند از آثار شهید مطهری بهره ببرند.

حجت الاسلام و المسلمین مظفری در ادامه با توجه به اهمیت دانشگاه فرهنگیان گفت: دانشگاه فرهنگیان باید معلمانی را تربیت کند که مردم ما با خیال راحت فرزندان خودشان را به آنها بسپارند، معلمی که حدود ۳۰ سال فرزندان ما به عنوان امانت در اختیار او قرار می‌گیرند، این موضوع بسیار حساس است و هرچقدر به دانشگاه فرهنگیان توجه شود باز هم کم است و در استان هم انتظار توجه بیشتر وجود دارد.

برچسب ها