با افتتاح طرح های هفته دولت برای ۴ هزار نفر شغل ایجاد خواهد شد.
محمد نوذری استاندار قزوین در مراسم آغاز هفته دولت که روز دوشنبه با حضور وزیر آموزش و پرورش در مزار شهدا برگزار شد، اظهارداشت: جا دارد از دکتر کاظمی وزیر آموزش و پرورش که به نمایندگی از دولت در استان حضور دارند سپاسگزاری کرده و هفته دولت را تبریک عرض کنم.
وی افزود: این هفته به نام شهید رجایی نامگذاری شده و ویژگی بارز دولت توجه به ساده زیستی و صداقت و تلاش برای حل مشکلات است که امروز هم جامعه به همان اندیشه نیاز دارد.
نوذری تصریح کرد: در آغاز هفته دولت همه جمع شدیم با شهدا عهد ببندیم برای عزت ایران تلاش کنیم اما در این راه به همدلی همه نیاز داریم و بایداذعان کرد هیچگاه دولت اینگونه به همدلی نیاز نداشته است.
استاندار قزوین افزود: در محضر شهدا ما مدیران عهد می بندیم برای خدمت شایسته، پای کار باشیم البته می دانیم مشکلاتی هست و برای حل این مسائل راهی جز وحدت و همدلی نداریم و برای اعتلای استان همه باید کار کنیم.
نوذری گفت: از پشتیبانی مقام معظم رهبری از دولت سپاسگزاریم و اینکه پزشکیان را رییس جمهوری پرتلاش و پیگیر نامیدند کار ما را سخت تر می کند.
وی اضافه کرد: تاکید رهبری وحدت میان مردم و مسئولان است و ما وظیفه داریم مشکلات مردم را حل کنیم.
نوذری اظهارداشت: ۱۲ روز دفاع جانانه مردم و دولت را دیدیم و در این ایام دولت موفق عمل کرد و امروز درخواست می کنیم همراه هم باشیم تا مشکلات را حل کنیم.
نماینده عالی دولت دراستان قزوین گفت: همزمان با هفته دولت ۳۸۲ پروژه با ۳۰ هزار میلیارد تومان افتتاح می شود که ۱۶ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان آن در امور زیربنایی است.
تمامی حقوق این سایت محفوظ است.