۞مرکز مشاوره حال خوب
دکتر کبری درویش پیشه ؛ مشاور خانواده و زوج درمانگر (حضوری و تلفنی ) تلفن هماهنگی و تعیین وقت:09102904758

موقعیت شما : صفحه اصلی » بهداشت و درمان » تغذیه » درمان
  • شناسه : 44570
  • ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۳۹
  • ارسال توسط :
انرژی‌بخش طبیعی برای کودکان و بزرگسالان
انرژی‌بخش طبیعی برای کودکان و بزرگسالان

انرژی‌بخش طبیعی برای کودکان و بزرگسالان

برای گیاه‌خواران، ذرت می‌تواند بخشی از رژیم غذایی پروتئینی و پرانرژی باشد.

ذرت حاوی مقادیر زیادی از ویتامین‌های گروه B، به‌ویژه تیامین (B1)، نیاسین (B3)، و فولات (B9) است. این ویتامین‌ها نقش کلیدی در تولید انرژی، سلامت اعصاب و عملکرد مغز دارند. تیامین موجود در ذرت برای تقویت حافظه و پیشگیری از زوال شناختی در سالمندان اهمیت زیادی دارد.

ذرت شیرین انواع محبوبی از ذرت هستند، اما محصولات ذرت تصفیه شده نیز به طور گسترده مصرف می‌شود و از آن اغلب به عنوان مواد تشکیل دهنده در غذاهای فرآوری شده استفاده می‌شود. ذرت سبوس‌دار مانند هر غلات سالم است، زیرا سرشار از فیبر و بسیاری از ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان‌ها است.

فیبر بالا؛ تنظیم گوارش و قند خون

یکی از مهم‌ترین مزایای تغذیه‌ای ذرت، محتوای بالای فیبر محلول و نامحلول آن است. فیبر باعث بهبود حرکات روده، کاهش یبوست و تنظیم سطح قند خون می‌شود. همچنین می‌تواند سطح کلسترول بد (LDL) را کاهش داده و سلامت قلب را ارتقا دهد.

ذرت حاوی مقدار مناسبی فیبر است. یک کیسه متوسط (۱۱۲ گرم) پاپ کورن سینما تقریباً ۱۶ گرم فیبر دارد. این به ترتیب ۴۲ و ۶۴ درصد ارزش روزانه (DV) برای مردان و زنان است. در حالی که محتوای فیبر انواع مختلف ذرت متفاوت است، به طور کلی حدود ۹ تا ۱۵ درصد وزن خشک آن را تشکیل می‌دهد. بنابراین یکی از خواص ذرت مکزیکی آب پز یا هر ذرت دیگری، کمک به بهبود یبوست و سلامت دستگاه گوارش است.

آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی برای مقابله با بیماری‌ها

ذرت سرشار از آنتی‌اکسیدان است و این ترکیبات، با کاهش التهاب و مقابله با آسیب رادیکال‌های آزاد، به پیشگیری از بیماری‌های مزمن مانند بیماری‌های قلبی، سرطان‌ها و مشکلات بینایی کمک می‌کنند.

دوست قلب و عروق

به‌دلیل وجود پتاسیم، منیزیم و فیبر، مصرف منظم ذرت می‌تواند در کاهش فشار خون، حفظ ضربان منظم قلب و بهبود گردش خون مؤثر باشد و پژوهش‌ها نشان داده‌اند که رژیم‌های غذایی حاوی غلات کامل مانند ذرت می‌توانند خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی را به میزان قابل‌توجهی کاهش دهند.

ذرت و سلامت استخوان‌ها

ذرت حاوی فسفر، منیزیم و مقداری کلسیم است که همگی برای حفظ تراکم و سلامت استخوان‌ها ضروری‌اند و صرف آن به‌ویژه در دوران رشد، بارداری یا سالمندی می‌تواند به تأمین نیازهای استخوانی بدن کمک کند.

گزینه‌ای مغذی برای رژیم‌های گیاه‌خواری و بدون گلوتن

ذرت به‌طور طبیعی فاقد گلوتن است، بنابراین انتخاب مناسبی برای افراد مبتلا به حساسیت به گلوتن است و همچنین برای گیاه‌خواران، ذرت می‌تواند بخشی از رژیم غذایی پروتئینی و پرانرژی باشد، به‌خصوص در ترکیب با حبوبات است.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*