نمایشگاه کتاب تهران از ۱۷ تا ۲۷ اردیبهشت در مصلای امام خمینی (ره) برگزار میشود.
قائم مقام سی و ششمین نمایشگاه بین المللی کتاب گفت: افتتاحیه نمایشگاه کتاب ساعت ۹:۳۰ صبح روز چهارشنبه، ۱۷ اردیبهشت در نیمطبقه شبستان به صورت رسمی آغاز میشود و درهای مصلی نیز در همان روز به روی بازدید کنندگان باز خواهد شد.
ابراهیم حیدری افزود: فراخوان ثبت نام نمایشگاه در اسفند اعلام شدو تا تعطیلات نوروز ادامه داشت. بعد از نماز عید فطر مصلی تحویل ما شد مذاکرات و مکاتبات و جلسات مختلف تشکیل شد تا رسیدیم به این نقطه و اکنون آماده که تحویل غرفهها به ناشران هستیم.
وی گفت: روز چهارشنبه ساعت ۹:۳۰ صبح افتتاح نمایشگاه را خواهیم داشت.
قائم مقام سی و ششمین نمایشگاه بین المللی کتاب افزود: ما در این دوره از نمایشگاه، پنج رویکرد محوری داشتیم که به اجمال اشاره میکنم اولین رویکر ترویج ارزشهای اسلامی و سبک زندگی ایرانی است که یکی از مبانی فکری انقلاب است.
ابراهیم حیدری گفت: رویکرد دوم گسترش عدالت فرهنگی است که با این نگاه که همه اقشار مختلف بتوانند از یارانههای مختلفی که دولت اختصاص داده است بهرهمند شوند.
وی افزود: تقویت بخش مجازی هم رویکرد اجرایی ما است که بتوانیم با تخصیص بن ۲۰۰ میلیاردی یارانه خرید کتاب را به همه اقشار جامعه اختصاص دهیم.
قائم مقام سی و ششمین نمایشگاه بین المللی کتاب گفت: قشری که امسال توجه ویژهای به آنها شد حوزه معلمان و دانش آموزان بود تا برحسب نیازشان بیشتر از یارانه خرید کتاب در نمایشگاه استفاده کنند.
ابراهیم حیدری افزود: البته تلاش کردیم این بن همه اقشار جامعه اختصاص یابد رو تلاش کردیم و تلاش کردیم به نحوی به عدالت نزدیک شویم هرچند منابع محدود و جمعیت زیاد است ولی تلاشمان این است که به سمت مطلوب حرکت کنیم.
وی گفت: رویکرود بعدی ما تقویت اقتصاد نشراست که تلاش کردیم با راهاندازیهای پنلهای تخصصی فضای گپ و گفتوگو بین نویسندگان ناشران داخلی و بینالمللی باعث تقویت این حوزه باشیم و در همین راستا تقویت حوزه دیپلماسی فرهنگی را هم دنبال کنیم.
قائم مقام سی و ششمین نمایشگاه بین المللی کتاب افزود: ما بر این اعتقادیم که آنچه میتواند ایران را پاینده نگه دارد فرهنگ ایران است کشور ما با فرهنگش شناخته شده و کتاب با فرهنگ گره خورده است.
ابراهیم حیدری گفت: رویکرد دیگر بهرهگیری از فناوریهای نوین در نشر الکترونیکی است که یکی از سیاستهای ما در نمایشگاه به شمار میرود با همین نگاه ما بخش فناوری را برای نخستین بار راه اندازی کردیم.
وی افزود: یکی از موضوعات مهم حضور کشور مهمان در نمایشگاه امسال است کشور عراق با ۲۰ ناشر برجسته عراقی و چهرههای برجسته کشورهای عرب در این دوره از نمایشگاه حاضر خواهند بود و این برای تقویت روابط فرهنگی ما است.
حیدری گفت: همچنین در بخش داخلی نمایشگاه ۲۳۶۳ ناشر حضور دارند که ۱۶۲۶ ناشر به صورت حضوری در نمایشگاه هستند. این ناشران در ۷۵ هزار متر مربع و در فضاهای مسقف نمایشگاه حضور دارند.
قائم مقام سی و ششمین نمایشگاه بین المللی کتاب گفت: بحث فلوشیپ برای اولین بار در راستای تقویت نهضت ترجمه در کشورمان برگزار میشود و تا الان نزدیک ۸۰ مهمان خارجی و چیزی نزدیک ۵۰ مهمان داخلی ثبت نام کردند
آقای ابراهیم حیدری افزود: پارسال ۷۰۰ غرفه در شبستان اصلی داشتیم که اکنون این تعداد به ۹۰۰ غرفه رسیده است و سعی کردیم برای توزیع فضا برای ناشران عدالت را رعایت کرده باشیم.
وی گفت: ولادت امام رضا علیه السلام که همزمان شده باایام نمایشگاه کتاب است و ما این را به فال نیک میگیریم تا با هدایت کریمه اهل بیت کار را جلو میبریم.
ما به مناسبت پاسداشت زبان فارسی که روز فردوسی شاعر بزرگ پارسی زبان ما است برنامههایی طراحی کردیم که به این مناسبت در نمایشگاه برنامههایی تدارک دیدهایم. نمایشگاه کتاب تهران از ۱۷ تا ۲۷ اردیبهشت در مصلای امام خمینی (ره) برگزار میشود. ساعتهای بازدید ده صبح تا هشت شب اعلام شده است.
تمامی حقوق این سایت محفوظ است.