۞مرکز مشاوره حال خوب
دکتر کبری درویش پیشه ؛ مشاور خانواده و زوج درمانگر (حضوری و تلفنی ) تلفن هماهنگی و تعیین وقت:09102904758

موقعیت شما : صفحه اصلی » استان ها » بهداشت و درمان » قزوین » نظام سلامت
  • شناسه : 43946
  • ۰۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۹:۰۰
  • ارسال توسط :
بیمارستان های استان قزوین فرسوده هستند
بیمارستان های استان قزوین فرسوده هستند

بیمارستان های استان قزوین فرسوده هستند

دانشکده داروسازی هم مجوز قطعی ندارد و زیرساخت می خواهد.

دکتر حسن طاهر احمدی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین و معاونین این دانشگاه همزمان با هفته سلامت میزبان خبرنگاران رسانه های استان قزوین شده و ضمن بیان عملکرد مجموعه دانشگاه علوم پزشکی به سوال های خبرنگاران رسانه های استان پاسخ دادند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین با اشاره به وضعیت مراکز درمانی در استان قزوین گفت: به جز بیمارستان تاکستان و بیمارستان ولایت قزوین سایر بیمارستان‌های استان قزوین به لحاظ زیرساخت فرسوده هستندبا این همه؛ پروژه بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی با ۲۵ درصد پیشرفت برای تکمیل، امروز به ۳ همت اعتبار نیاز دارد، پروژه الحاقی بیمارستان شهید رجایی با ۷۰ درصد پیشرفت به ۶۰۰ میلیارد تومان و پروژه جایگزین بیمارستان ۲۲ بهمن با ۶۵ درصد پیشرفت، برای تکمیل به ۴۰۰ میلیارد اعتبار نیاز دارد.

وی تصریح کرد: تا پیش از آغاز سال جدید دو همت بدهکاری داشتیم که امروز قریب به ۵۰۰ میلیارد از آن مبلغ پرداخت شده و اگر راهکاری اتخاذ نشود ماهانه قریب به ۱۰۰ میلیارد تومان به این رقم اضافه خواهد شد.

دکتر حسن طاهر احمدی با اشاره به اینکه قزوین در لیست سیاه پزشکان قرار دارد، ادامه داد: جذب نیروی تخصصی و فوق تخصصی در استان قزوین به معضل تبدیل شده و علت‌هایی همچون نزدیکی به تهران و درآمد کم پزشکان متخصص و فوق تخصص می‌تواند از علل این موضوع باشد.

این مقام مسوول در بخش دیگری از سخنان خود به بحث جوانی جمعیت در استان پرداخت و افزود: نرخ باروری برای ثابت ماندن جمعیت باید حداقل ۲.۱ دهم باشد اما نرخ آن در استان قزوین بسیار پایین تر از وضعیت کشوری است و یکی از وظایف وزارت بهداشت توجه به جوانی جمعیت است اما سایر سازمان ها هم باید همکاری کنند اما برخی از مسئولیت شانه خالی می کنند و برخی تعهدات مانند تامین مسکن ، واگذاری زمین و تسهیلات عملی نشده است.

وی درباره طرح پزشک خانواده هم به خبرنگاران رسانه ها گفت : طرح پزشک خانواده در مراکز روستایی کمتر از ۲۰ هزار نفر اجرا می شود و ۷۴ پزشک نیز به مراکز درمانی روستایی اضافه شده است.

دکتر طاهر احمدی تصریح کرد: در برخی رشته ها به شدت کمبود پزشک داریم مانند عفونی و اطفال و بیهوشی و پزشکی قانونی که باید تامین شود و فضای فیزیکی برای آموزش دانشجویان و اساتید همخوانی ندارد و دانشکده داروسازی هم مجوز قطعی ندارد و زیرساخت می خواهد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین در پایان ضمن تقدیر دوباره از رسانه ها تصریح کرد: رسانه ها دلسوزانه پیگیر مشکلات مردم هستند و خبرنگاران می توانند با پاسخگو کردن مدیران می تواند جامعه را متحول کنند.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*