۞مرکز مشاوره حال خوب
دکتر کبری درویش پیشه ؛ مشاور خانواده و زوج درمانگر (حضوری و تلفنی ) تلفن هماهنگی و تعیین وقت:09102904758

موقعیت شما : صفحه اصلی » استان ها » فرهنگ و هنر » قرآن » قزوین
  • شناسه : 43310
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۹:۰۲
  • ارسال توسط :
اداره کل اوقاف و امور خیریه استان قزوین یکی از برترین های حوزه قرآنی کشور است
اداره کل اوقاف و امور خیریه استان قزوین یکی از برترین های حوزه قرآنی کشور است

اداره کل اوقاف و امور خیریه استان قزوین یکی از برترین های حوزه قرآنی کشور است

دومین جشنواره بزرگ تلاوت‌های تقلیدی از سوم تا ششم اسفند ماه در امامزاده حسین (ع) قزوین برگزار می‌شود.

جشنواره تلاوت های تقلیدی بستر و مقدمات اجرای طرح شناسایی و تربیت قاریان نخبه و جوان و نوجوان کشور است

دکتر حمید مجیدی مهر ؛ رئیس اداره امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور در نشست خبری خود با اصحاب رسانه استان قزوین برنامه های دومین جشنواره تلاوت های تقلیدی را که با میزبانی قزوین و با حمایت های اداره کل اوقاف و امور خیریه استان قزوین برگزار خواهدشد ؛ تشریح کرد.

رئیس اداره امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور ضمن قدردانی از اداره کل اوقاف و امور خیریه استان قزوین تاکید کرد: در سه سال گذشته اداره کل اوقاف و امور خیریه استان قزوین در حوزه قرآنی به عنوان سه استان برتر کشور شناخته شده است‌.

دکتر مجیدی مهر درباره جشنواره تلاوت های تقلیدی گفت: جشنواره تلاوت های تقلیدی با برنامه و حساب شده برای تربیت نوجوان در سلسله رویدادی است تا یک قاری شناسایی شده و به یک چهره قرآنی تبدیل شود اما نه با مسابقه بلکه با تلاوت زیبا و دلنشین و آموزش این هدف محقق می شود.

این مقام مسوول در سازمان اوقاف و امور خیریه به خبرنگاران گفت: در این جشنواره ۷ هزار نفر آثار خود را ارائه دادند و ۵۲ نفر از ۲۰ استان کشور در سه رده سنی ۹ تا ۱۳ سال و رده ۱۳ تا ۱۶ سال و ۱۶ تا ۲۰ سال بمدت چهار روز با هم رقابت می کنند.در این جشنواره نمره و امتیاز نداریم و این رویداد پرکننده فاصله نسل‌های فعلی و قبلی است و دنبال تربیت نسلی هستیم تا تلاوت تقلیدی که خود یک سبک است؛ ترویج شود.

دکتر مجیدی مهر در خصوص جوایز این جشنواره گفت: میزان جوایز جشنواره تلاوت‌های تقلیدی ۳۰ درصد بیشتر از مسابقات تلاوت‌های قرآنی است ضمن اینکه سال گذشته ۷۰۰ تا ۸۰۰ میلیارد تومان از محل موقوفات برای فعالیت‌های قرآنی هزینه شده است.

رئیس اداره امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور گفت: جشنواره تلاوت های تقلیدی با برنامه و حساب شده برای تربیت نوجوان در سلسله رویدادی است تا یک قاری شناسایی شده و به یک چهره قرآنی تبدیل شود اما نه با مسابقه بلکه با تلاوت زیبا و دلنشین و آموزش این هدف محقق می شود.

در پایان این نشست مطبوعاتی از پوستر دومین جشنواره ملی تلاوت‌های تقلیدی در استان قزوین رونمایی شد. 

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*