۞مرکز مشاوره حال خوب
دکتر کبری درویش پیشه ؛ مشاور خانواده و زوج درمانگر (حضوری و تلفنی ) تلفن هماهنگی و تعیین وقت:09102904758

موقعیت شما : صفحه اصلی » بهداشت و درمان » درمان » نظام سلامت
  • شناسه : 42624
  • ۰۲ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۴۳
  • ارسال توسط :
توضیحات معاونت درمان وزارت بهداشت درباره حادثه بیمارستان چشم پزشکی نگاه
توضیحات معاونت درمان وزارت بهداشت درباره حادثه بیمارستان چشم پزشکی نگاه

توضیحات معاونت درمان وزارت بهداشت درباره حادثه بیمارستان چشم پزشکی نگاه

در نخستین تصمیم ضروری، تعطیلی سریع همه‌ی اتاق‌های عمل در تاریخ ۱۹ مهر اعمال شد.

معاونت درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به حادثه ناگوار عارضه عفونت چشمی برای ۹ بیمار در بیمارستان چشم پزشکی نگاه، توضیحاتی درباره رسیدگی به این حادثه ارائه کرد.

در بیانیه معاون درمان وزارت بهداشت آمده است: در پی وقوع حادثه ناگوار عارضه عفونت چشمی (اندوفتالمیت) در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه (تاریخ عمل جراحی ۱۷ مهرماه ۱۴۰۳) که به از دست رفتن دید یک چشم در ۹ نفر از بیماران این بیمارستان منجر شد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با ابراز تاسف و اعلام همدردی با آسیب‌دیدگان، بررسی همه‌جانبه موضوع را برای کشف علل آن، پیشگیری از وقوع موارد مشابه و احقاق حق خسارت‌دیدگان، وظیفه خود می‌داند و پیگیری‌ها و بررسی‌های لازم را پس از اطلاع از ماجرا و از همان مهرماه آغاز کرده است.

در این بیانیه آمده است: به دنبال وقوع این حادثه و آشکار شدن علائم عفونت در عصر روز ۱۸ مهر، طبق روال معمول و بر اساس شیوه نامه‌های وزارت بهداشت، گزارش عفونت پزشکان معالج به گروه مدیریتی بیمارستان اعلام شد و مسئول فنی بیمارستان روند درمانی بیماران را پیگیری کرد؛ در تاریخ ۱۹ مهر، کمیته اضطراری با حضور مسئولان معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و بیمارستان تشکیل ‎شد.

معاون درمان در این بیانه اعلام کرد: در نخستین تصمیم ضروری، تعطیلی سریع همه‌ی اتاق‌های عمل در تاریخ ۱۹ مهر اعمال شد و درمان بیماران دچار عفونت، تحت بررسی ویژه و پیگیری سریع معاونت درمان وزارتخانه قرار گرفت. در تاریخ ۲۰ مهر، گروه کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در بیمارستان برای ارزیابی عوامل احتمالی دخیل در بروز عفونت در بیمارستان مستقر و نتایج ارزیابی آنها به آزمایشگاه مرجع ارسال شد. از ۹ بیمار دچار عفونت در زمان ترخیص ۴ نفر دچار کاهش دید در حد درک نور و ۵ بیمار دچار کاهش دید در حد نبود درک نور بودند.

در این بیانه آمده است: در تاریخ ۲۴ مهر، کمیته درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مجدد تشکیل و وضعیت بیماران، پیگیری ‎شد؛ کمیته کنترل عفونت، برای کشف منشا آلودگی ارزیابی‌های علمی لازم را انجام داد. همه اتاق‌های عمل از تاریخ ۱۹ مهر به‌مدت یک هفته تعطیل و راه‌اندازی مجدد اتاق‌های عمل به انجام بررسی‌های کارشناسی بیشتر منوط شد. (صورتجلسه دومین کمیته اضطراری کنترل، پیوست شده است)

گروه اتاق عمل برای بررسی‌های بیشتر و ارائه توضیحات لازم، از نظر انجام درست مسئولیت، در معاونت درمان و همچنین مراجع قضایی مورد سوال قرار گرفتند؛ بر اساس تصمیم‌های اتخاذ شده، دو نفر از کادر اتاق عمل و همچنین مسئول فنی بیمارستان که در خطای احتمالی رخ‌داده مسئولیت داشتند، تعلیق شدند؛ همچنین ابعاد قضایی این موضوع در دادسرای جرایم پزشکی در حال پیگیری است.

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با ابراز تاسف و همدردی با بیماران آسیب دیده، اعلام کرد معاونت درمان و اداره کل بازرسی این وزارتخانه درهمه‌ی مراحل بررسی موضوع این پرونده، به طور جدی پیگیری‌های لازم را انجام داده‌اند و بررسی همه جانبه موضوع را تا مشخص شدن دقیق ابعاد آن ادامه خواهند داد و درباره آن اطلاع رسانی خواهند کرد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*