هم کم وزنی و هم اضافه وزن می تواند باعث عدم تعادل هورمونی شود و بر چرخه قاعدگی شما تأثیر بگذارد.
بله، قاعدگیهای نامنظم میتواند بر بارداری تأثیر بگذارد، زیرا پیشبینی تخمکگذاری را سختتر میکند و بهطور بالقوه نشاندهنده مشکلات اساسی سلامتی است که بر باروری تأثیر میگذارد.
در اینجا نحوه تأثیر آنها بر بارداری آمده است:
شما باید چرخه قاعدگی خود را کنترل کنید تا متوجه شوید که آیا دیر شده است یا خیر. همچنین می توانید کارهای زیر را انجام دهید:
اطمینان حاصل کنید که از یک رژیم غذایی متعادل استفاده کنید که باید غلات کامل، میوه ها، سبزیجات، پروتئین های بدون چربی و همچنین چربی های سالم داشته باشد. از مصرف بیش از حد غذاهای فرآوری شده، شکر و کافئین خودداری کنید. برای ارتقای سلامت کلی و تعادل هورمونی، یک برنامه ورزشی منظم داشته باشید.
سعی کنید با انجام یوگا، مدیتیشن یا گوش دادن به موسیقی مورد علاقه خود و استراحت، استرس را کاهش دهید. شما باید در فعالیت هایی شرکت کنید که از آنها لذت می برید و به شما کمک می کند آرامش داشته باشید.
به وزن سالم برسید و آن را حفظ کنید، زیرا هم کم وزنی و هم اضافه وزن می تواند باعث عدم تعادل هورمونی شود و بر چرخه قاعدگی شما تأثیر بگذارد. می توانید با یک متخصص تناسب اندام یا متخصص تغذیه همکاری کنید تا برنامه ای برای مدیریت وزن سالم تهیه کنید.
مراجعه منظم به پزشک می تواند به نظارت بر سلامت قاعدگی شما کمک کند و هر مشکلی که در حال پیدایش است را به سرعت برطرف کند. آزمایش پاپ اسمیر، معاینه لگن و آزمایش خون می تواند به تشخیص هر گونه بیماری زمینه ای کمک کند.
اگر می توانید مکمل مصرف کنید، می توانید با پزشک مشورت کنید. اسید فولیک می تواند از سلامت کلی باروری حمایت کند و به تنظیم چرخه قاعدگی کمک کند. کمبود ویتامین D ممکن است باعث بی نظمی قاعدگی شود، بنابراین مصرف مکمل می تواند کمک کننده باشد.
بسیاری از زنان درجاتی از بی نظمی قاعدگی را در مقاطع مختلف زندگی خود به دلیل عوامل مختلفی از جمله استرس، تغییر سبک زندگی و نوسانات هورمونی تجربه می کنند. پس از ازدواج، ممکن است این تغییرات به دلیل سازگاری ها و تجربیات جدید بیشتر به چشم بیاید.
تمامی حقوق این سایت محفوظ است.