هر وعده مصرف فندق ۳۲ میلی گرم کلسیم به بدن میرساند که در نتیجه موجب بهبود سلامت استخوانها می شود و افرادی که لبنیات مصرف نمی کنند می تواند برای دریافت کلسیم از این دانه آجیلی استفاده کنند.
ویتامین E موجود در فندق با علائم پیری پوست مانند بروز لکههای تیره و خطوط و چینوچروکها مبارزه می کند و در جوانسازی پوست نقش بسزایی دارد، افزون بر این محافظی قوی برای پوست در برابر آسیبهای نور خورشید نیز محسوب میشود، مصرف فندق روشی فوق العاده برای جلوگیری از آفتاب سوختگی و صدمات ناشی از اشعه ماورابنفش است.
مصرف فندق حدود ۴۶ میلی گرم منیزیم به بدن میرساند که با کاهش فشارخون و خطر ابتلا به دیابت ارتباط دارد.
بتاسیتوسترول موجود در فندق اثر فوقالعادهای در کاهش کلسترول و پیشگیری از سرطان دارد همچنین این دانه آجیلی سرشار از ویتامین E است و اگر سرطان در بدن شکل گرفته باشد، ویتامین E با سلولهای سرطانی مبارزه می کند.
ویتامین E موجود در فندق خواص ضد التهابی دارد و موجب کاهش سطوح استرس و اضطراب می شود و در نتیجه در سلامت مغز تاثیرگذار است افزون بر این، فندق یک منبع غنی از ویتامینهای B۱، B۲ و B۶ است که برای حفظ سلامت مغز و خونسازی مخصوصا در کودکان در حال رشد ضروری هستند.
تمامی حقوق این سایت محفوظ است.