هنگام سحری یک غذای محلی می خورند که همان شیر و برنج است .
مردم کشورهای مختلف جهان در ماه مبارک رمضان آداب و رسوم خاص خود را دارند.
مردم موریتانی در ماه مبارک رمضان با آداب و رسوم خاص خود از این ماه استقبال می کنند.
به گزارش پایگاه اینترنتی مجله میم، رمضان، ماهی است که مسلمانان سراسر جهان از آمدن آن خوشحال هستند.موریتانی ها ماه روزه را با آداب و سنن خاصی جشن می گیرند. آغاز ماه مبارک در موریتانی با سنت باستانی تراشیدن موی کودکان همراه است؛ این اعتقاد وجود دارد که موهایی که در طول این ماه رشد می کنند، برکت دارند و آن را موی رمضان می نامند. کودکان هم در جلسات حفظ و ختم قرآن شرکت می کنند و بخشی از روز را برای عادت کردن به این فریضه، روزه می گیرند.
سفره موریتانی ها از نوشیدنی های مختلفی برخوردار است. ازریک یا زریق، نوشیدنی افطار است که بر پایه شیرخشک، آب و شکر است. بیصام، نوشیدنی سرخ رنگی است که دمنوش یک گیاه محلی در آب گرم است و برای روزه داران خنک می شود و به شربت فقرا معروف است. آتای، چای سبزی است که در مهمانی های شبانه از آن استفاده می شود.
اطاجین یا بنافه نیز یک غذای تهیه شده با گوشت و سیب زمینی است که پادشاه سفره رمضان در موریتانی به شمار می رود.
هنگام سحری یک غذای محلی می خورند که همان شیر و برنج است . مردم موریتانی هم مانند همه مسلمانان در آن شرکت می کنند و در شب قدر قرآن را ختم می کنند و بر اساس باورهای رایج شبی است که در آن شیاطین از غل و زنجیر رها می شوند و برای بیرون راندن آنها از خانه ها و آوردن برکت و خیر برای اهل خانه و سایر بندگان ، عود می سوزانند.
تمامی حقوق این سایت محفوظ است.