بورانی لبو قالبی یکی از روش های تهیه این پیش غذا های مجلسی می باشد که با افزودن کمی ژلاتین می توانید داخل هر نوع قالبی که دوس دارید این بورانی خوشمزه را می توانید تهیه کنید. بورانی لبو پیش غذای خوشمزه است که برای سفره های مهمانی بسیار جذاب است. در تهیه این بورانی می توانید از قالب های پلاستیکی یا فلزی استفاده کنید.
برای تهیه این بورانی می توانید از ماست چکیده استفاده کنید و ماست های شل و آبکی مناسب نیست. می توانید به دلخواه نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه کنید و یا همین طور ساده تهیه کنید.
لبو ها خوب بشورید و پوست بگیرید و از وسط به دو نیم کنید و به همراه ۲ پیمانه آب بگذارید تا کاملا پخته شود. می توانید لبو ها را پوست نگیرد به همراه پوست بگذارید تا پخته شود و بعد پوست بگیرید و خرد کنید. بهتر از لبو های بزرگ استفاده کنید.
در ادامه برای تهیه باید ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و بگذارید تا اسفنجی شود و بعد بن ماری کنید. برای این کار یک کتری را روی حرارت قرار دهید و کاسه ژلاتین را روی آن قرار دهید و بگذارید تا بن ماری و شفاف شود.
در ادامه لبو های پخته شده را باید پوره کنید، بهتر از غذاساز یا گوشتکوب برقی استفاده کنید و اگر هیچکدام را ندارید می توانید از رنده ریز استفاده کنید و لبو ها را رنده کنید. سیر را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و به همراه نمک و فلفل سیاه و ماست با لبو مخلوط کنید.
در انتها باید ژلاتین خنک شده را اضافه کنید و هم بزنید. حالا باید مواد بورانی را داخل قالب بریزید و بعد قالب را برای ۳ الی ۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و بعد دور تا دور بورانی لبو قالبی را آزاد کنید و روی دیس مورد نظر برگردانید.
3547987 -021
commercial@site.ir
تهران، بزرگ راه همت، خیابان میرداماد، کوی ولیعصر ،ساختمان 25، دفتر فرهنگستان
تمامی حقوق این سایت محفوظ است.