۞مرکز مشاوره حال خوب
دکتر کبری درویش پیشه ؛ مشاور خانواده و زوج درمانگر (حضوری و تلفنی ) تلفن هماهنگی و تعیین وقت:09102904758

موقعیت شما : صفحه اصلی » اقتصاد » بیمه » قزوین » کارگری- کارمندی
  • شناسه : 33116
  • ۰۶ آذر ۱۴۰۱ - ۲۳:۱۶
  • ارسال توسط :

کارگران ساختمانی هم طمع شیرین بیمه را می‌چشند

با اجرای قانون بیمه کارگران ساختمانی، ۱۴ هزار نفر در استان قزوین، از نعمت بیمه تأمین اجتماعی بهره مند می‌شوند.

وقایع خبری: دکتر محمدبیگی، نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی گفت: با ۱۷۷ رأی موافق و ۷ رأی مخالف، کارگران ساختمانی دارای پروانه فنی؛ توسط سازمان تأمین اجتماعی بیمه می‌شوند.

وی افزود: یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر در سراسر کشور، منتظر این بیمه بودند و در استان قزوین هم بین ۱۲ تا ۱۴ هزار نفر مشمول این بیمه می‌شوند.

محمدبیگی خاطرنشان کرد: با دریافت ۷ درصد از حق بیمه از کارگران دارای پروانه و دریافت حق بیمه سهم کارفرمایی، این کارگران بیمه می‌شوند.

وی افزود: کارگران مجتمع‌های در دست احداث گردشگری با پرداخت ۴ درصد و کارگران ساخت و ساز در داخل محدوده روستا با پرداخت یک درصد از حق بیمه، مشمول بیمه تأمین اجتماعی می‌شوند.

نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: میزان حق بیمه هر منطقه شهری و روستایی در کاگروه‌ها تعیین می‌شود.

وی افزود: این طرح، گام بزرگی در راستای ایجاد عدالت اجتماعی است و کارگران ساختمانی هم طمع شیرین بیمه را می‌چشند و از سوی دیگر حوادث ساختمانی هم با این بیمه ها، پیگیری می‌شود.