ترشی لبو جزو آن ترشیهای خاص و دوست داشتنی است که با رنگ زیبایش حسابی دلبری میکند. این ترشی خوشمزه مزهاش هم خاص است. شما میتوانید آن را همراه انواع ساندویچ به خصوص ساندویچ فلافل و اکثر ساندویچهای گیاهی استفاده کنید. من این ترشی را همراه انواع پلو سرو میکنم بخصوص وقتهای که پلو همراهی به نام خورش را گم کرده است. ترشی لبو را میتوان به شکلهای مختلف درست کرد. خلالی ریز، خلالی درشت، رنده شده، حلقه حلقه شده، چهار قاچ و به شکل نگینی، شکلهای مختلف ترشی لبو هستند.
بعضی ممکن است بگویند مزه آن به عنوان ترشی جالب نیست؛ خدمت این دسته بگویم که این ترشی را برخلاف اغلب ترشیها میتوان به طعمهای مختلف درست کرد. شما میتوانید با انواع ادویه، طعم آن را تغییر دهید مثل هل، دارچین و انواع ادویههای ترشی. این ترشی رنگی را میتوان با مواد دیگر هم ترکیب کرد تا طعم آنها را هم داشته باشیم مثل هویج، پیاز، کلم بنفش و شلغم.
بهتر است کمی هم در مورد فواید لبو بدانید؛ آنها حاوی فولات یا همان ویتامین B۹ هستند که برای سلامت مغزی ضروری است. آنها بصورت خام حاوی ویتامین C هستند که سیستم ایمنی شما را تقویت میکند. یک خبر خوب برای مبتلا به فشار خون بالا این است که آنها حاوی نیترات هستند که فشار خون را پایین میآورد. آنها منبع منحصربفرد بتائین هستند که یک ماده مغذی ست که به مبارزه با التهاب کمک میکند، از اندامهای داخلی حفاظت میکند و نیروی حیات را تقویت میکند.
مواد لازم
طرز تهیه
۱. برگهای لبو را جدا کرده، لبوها را بشویید.
۲. آنها را داخل قابلمه ریخته و روی آن آب سرد بریزید. قابلمه را روی حرارت بالا گذاشته تا آب به جوش آید. پس از جوش آمدن، حرارت را به کمتر از متوسط رسانده و بگذارید لبوها نرم شوند بطوری که چنگال در آنها فرو رود. این کار ۴۰ تا ۵۵ دقیقه زمان میبرد. البته زمان آن بستگی به اندازه لبو و برشهای آن دارد. اگر لبو را رنده و یا خلال ریز و یا رشتهای کنید نیازی به پختن نیست.
۳. لبو را از صافی رد کنید و بگذارید آنقدر خنک شوند تا به راحتی آنها را در دست گیرید.
۴. سیر، روغن، سرکه و نمک را داخل کاسهای متوسط بریزید. پوست آنها را گرفته و ورقه کنید. لبوهای حلقه حلقه شده را داخل مخلوط سیر بریزید و خوب بهم بزنید تا روی آنها را بپوشاند. لبوها را کاملا خنک کنید، در یخچال گذاشته یا فورا سرو کنید.
تمامی حقوق این سایت محفوظ است.