طبق سخنان رهبر انقلاب شرکت در انتخابات ارتباطی به مسلمانی و غیرمسلمانی ندارد.
وقایع خبری – حجتالاسلام محمدحسن زمانی در نشست بصیرتی سیاسی با موضوع منشور انتخابات جمهوری اسلامی از دیدگاه قرآن که پیش از ظهر امروز ، پنجشنبه بهصورت مجازی با اصحاب رسانه استان قزوین و به همت بسیج رسانه استان برگزار شد، گفت : انتخابات یک جلوه از مردمسالاری نظام حکومت و جمهوری اسلامی است.
مسئول دفتر سیاسی اجتماعی حوزههای علمیه کشور اذعان کرد: ۵۷ کشور اسلامی در کره زمین وجود دارند که قانون هیچکدام یک از این کشورها هیچکدام برگرفته از قرآن و احادیث نیست و در دنیای اسلام، جمهوری اسلامی تنها کشوری است که قرآن و احادیث را سرلوحه خود قرار دهد.
وی با اشاره به اهمیت شرکت در انتخابات عنوان کرد: انتخابات با واژه شورا ریشه در آیات قرآن کریم مطرحشده و حضور مردم برای شرکت در انتخابات یک امر واجب شرعی است چنانچه که قرآن کریم دراینباره میفرمایند پیامبر بر تو لازم است با مردم مشورت کنی و نظر آنها را بگیری پس لازم است و مردم هم باید نظر دهند پس اگر این مسئله بر پیامبر طبق این آیه واجب شده تا نظر را جویا شوند بر مردم هم واجب است نظر بدهند.
این مسئول ابراز کرد:: ما شیعیان معتقد هستیم اطاعات از ولیفقیه واجب بوده و ایشان بهجای ولیعصر تا زمان ظهور رهبری جامعه را به عهده دارد و حال میبینیم که رهبر انقلاب اسلامی در ۱۴ خرداد سال ۸۸ با صراحت اعلام کردند هرکسی به استحکام این نظام علاقهمند است، هرکسی به اسلام علاقهمند است و هرکه به ملت ایران علاقهمند است بر او عقلا و شرعاً واجب است در این انتخابات شرکت کند ما هم باید در انتخابات شرکت کنیم.
وی افزود: کسانی که مسلمان نیستند و در این کشور زندگی میکنند نیز جزئی از جامعه محسوب میشوند و آنها نیز میتوانند همانند سایر مردم در انتخابات برای گزینش یک فرد صالح، قوی و پاک شرکت کنند و خود این امر اقتضا میکند این افراد بهعنوان انسانهایی که صاحب این کشور هستند، ناخدایی انتخاب کنند که قویتر باشد.
مسئول دفتر سیاسی اجتماعی حوزههای علمیه کشور بیان کرد: رهبر معظم انقلاب تنها رهبر مسلمانان نیست و تمام اقشار جامعه اعم از ارامنه و آشوریان به این نظام رأی دادند و این نظام را انتخاب کردند و طبق سخنان رهبر انقلاب شرکت در انتخابات ارتباطی به مسلمانی و غیرمسلمانی ندارد.
وی در ادامه در خصوص دموکراسی توضیح داد: دموکراسی یعنی مردمسالاری، مردمسالاری مطلق یعنی انسان بهجای خدا قانونگذاری کند این مسئله مورد قبول ما نبوده و ریشه در غرب دارد بهطوریکه دموکراسی غربی حاکمیت خدا و ادیان را کنار میگذارد و میگوید هرچه انسانها انتخاب کنند اجرا میشود که از نظر ما این دموکراسی باطل بوده و کفر محسوب میشود زیرا انسان بهجای خداوند قرار گرفته است.
حجتالاسلام زمانی تصریح کرد: دموکراسی اسلامی یعنی مردمسالاری دینی که در این نوع دموکراسی، مردم و ملت مسلمان یک کشور در چارچوب احکام خدا و دین اسلام حق رأی دادن دارند و میتوانند رئیسجمهور و نماینده مجلس خود را انتخاب کنند و این مردمسالاری دینی مورد قبول ماست.
وی در پایان گفت: پیشنویس منشور اخلاق اسلامی انتخابات در قم تدوین شد که ۱۷ اصل از اصول اخلاق انتخاباتی در این منشور مورد توجه قرار گرفته است و طبق آن احترام به شخصیت متقابل افراد، ممنوعیت نشر اخبار کذب علیه یکدیگر، تبلیغات با روش ایجابی و اثباتی از جمله اصولی است که در این منشور اخلاقی آمده است.
تمامی حقوق این سایت محفوظ است.