فتنه ۸۸ با اقدامات امنیتی قابل جمع شدن نبود.
، نصرتالله لطفی قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی امروز در نشست خبری بزرگداشت مراسم یومالله ۹ دی اظهار داشت: در آستانه یک مناسبت مهم، ماندگار و تاریخی هستیم و مناسبت پیش رو به عنوان یومالله ماندگار ۹ دی و روز تجلی الهی و نمایش اتحاد و انسجام ملت عاشورایی حول محور ولایت است.
وی افزود: به حکم قانون از سوی مراجع کشور، ۹ دی به عنوان روز بصیرت و میثاق امت با ولایت نامگذاری شده است. این روز مظهر بصیرت، دیانت و الهام گرفتن از عاشورا، دشمن شناسی و عمل به هنگام است. وظیفه همگانی حفظ و گرامیداشت این روز ماندگار و حماسه بیبدیل و استمرار حیات این نظام مقدس و تقدیم پرچم آن به امام زمان (عج) است.
قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: روز ۹ دی روزی برای درس گرفتن و عبرت گرفتن است تا انشاءالله همانند سالهای گذشته تیر دشمن به سنگ اصابت کند و توطئهها یکی پس از دیگری با شکست مواجه شود. بزرگداشت دهمین سالگرد حماسه بیبدیل ۹ دی را برگزار میکنیم که عامل شکست فتنهای شد که هدف غایی آن براندازی حکومت و نظام اسلامی بود.
لطفی خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی فرموده بودند که فتنه ۸۸ با اقدامات امنیتی قابل جمع شدن نبود.
قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با اشاره به شعار محوری یومالله ۹ دی سال ۹۸ عنوان کرد: شعار «یومالله ۹ دی مظهر بصیرت، ولایتمداری و عبور از فتنهها» انتخاب شد که محور شعارهای دهمین سالگرد حماسه ۹ دی است.
وی با تاکید بر اینکه فتنهها و توطئهها تمام شدنی نیست، ادامه داد: وقتی بزرگداشت ۹ دی مطرح بود با دو نگاه مواجه بودیم. عدهای صرفا به دنبال تبیین حماسه بودند که بر اساس این دیدگاه به برگزاری جلسات، نشستها و هماندیشیها اکتفا میشد. در تهران تا سه سال گذشته مراسمی تحت این عنوان برگزار نمیشد.
قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اظهار داشت: وقتی برای اولین بار اعلام کردیم که حماسه ۹ دی در مصلی امام خمینی (ره) برگزار میشود، عدهای معترض بودند و ما را از این کار منع میکردند. سال گذشته برای اولین بار مراسم میدانی در میدان امام حسین (ع) برگزار شد. برخی مطرح میکردند که این مراسم باید مانند کنفرانسها و همایشها در فضای محدود برگزار شود که سال گذشته تلفیق گرامیداشت کنفرانس و مراسم میدانی رقم خورد.
لطفی با اشاره به اینکه ما در کشور در برگزاری مراسمات ۹ دی با ناهمگونی مواجه بودیم، افزود: برخی از اول دی تا ۱۰ دی را به عنوان دهه بصیرت اعلام کرده بودند. باید مبنا داشته باشیم. آنچه به ذهنمان رسید و توانستیم از آن الهام بگیریم فرمایشات حضرت امام خامنهای از یومالله ۱۹ دی ۵۶ بود که فرمودند «برخواسته از بصیرت مردم قم بود.»
وی تصریح کرد: بعد از آن، قیام مردم شریف تبریز و پس از آن مردم دارلعباده استان یزد را داشتیم. ۹ دی هم مظهر بصیرت و هم ولایتمداری است. از این منظر بنا داریم به عنوان برنامه کشوری اعلام کنیم که ایامالله ۹ تا ۱۹ دی هر سال، به عنوان دهه بصیرت انتخاب شود و حضور مردم را به صورت همزمان در تمام استانها در یومالله هر سال رقم بزنیم. ۱۹ دی هم حُسن ختام این مراسم و با سخنرانی رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با مردم قم انجام خواهد شد.
تمامی حقوق این سایت محفوظ است.