ما در بازگویی تاریخ وقتی به فیثاغورث میرسیم میبینیم که همه این افراد شاگردان مغان زرتشتی ما و ایرانی بودند.
به بهانه هفتادوهفتمین سالگرد تولد پروفسور علی اکبر فرهنگی ، آئین نکوداشت این استاد فرزانه در ساختمان معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد برگزار شد.
اکبر نصراللهی استاد ارتباطات با بیان این که آنقدر خاطرههایم از استاد زیاد است که نمیدانم از کجا شروع کنم، افزود: با قاطعیت میگویم همه افرادی که الان به جایگاهی در این حوزه رسیدیم باید این را بدانیم که اگر آقای فرهنگی در جامعه علمی نبودند رشته مدیریت رسانه در ایران شاهد پیشرفتی چشمگیر نبود و این رشته مدیون این عزیز است و هیچ رویدادی نمی تواند مانع از این شود.
پس از آن نیز دکتر محکی با اشاره به ایهای از قرآن کریم گفت: هدف از بعثت پیامبر راهنمایی به اخلاق است. هر زمان صحبتی از آقای دکتر فرهنگی می شود یاد سجایای اخلاقی شان میافتیم.
وی ادامه داد: حضور آقای فرهنگی دارای اولویت است که آبروی جامعه ما هستند. زمانیکه وی وارد دانشگاه شدند من به دنیا آمدم و مثل فرزند کوچکشان هستم. من ارتباطات اجتماعی را از ایشان یاد گرفتم و او تجسم وجه انسانی ارتباطات است و ملکه این کتاب خود وی است. درس نامههایی که از استاد فرهنگی آموختیم نظام زبانی و … بود. اگر نظم نمادین، نظام زبانی را در دستور کار خود قرار دهیم کمتر با مشکلاتی مواجه خواهیم بود.
محکی با بیان اینکه باید اخلاق، معرفت و پاسداشت جوانمردی و فتوت را پاس بداریم افزود: جا دارد همینجا از استاد فرهنگی تشکر کنم که گفتمانی را برای ایجاد ارتباط بیشتر در نظر گرفت.خانم دکتر مظفری در ادامه این مراسم با تبریک تولد علی اکبر فرهنگی گفت: باعث خوشحالی است که دانشجوی وی بودم و از اخلاق و علمشان بهره بردم.
وی با بیان خاطرهای از استاد فرهنگی که نیروی مضاعفی از سمت استاد به او بوده گفت: وقتی رشته علوم ارتباطات را در دانشگاه آزاد آوردند، اولین نفری که در گروه آمد من بودم و همیشه برایم سوال بود که چرا او همه امکانات موجود در امریکا را رها کرده و به ایران آمده و عاشقانه تدریس میکند؟
«محمد خدادی» معاون امور مطبوعاتی وزارت ارشاد نیز در ادامه این مراسم گفت: کار ماندگار و ارزشمندی است اگر از یک انسان ماندگار تقدیر کنیم. یکی از دلیلهای ماندگاری استاد فرهنگی معرفت ایشان است و آنچه بشر امروز به آن نیاز دارد نیز همین است.
وی ادامه داد: افتخار شاگردی دکتر فرهنگی را داشتم، اما چیزی که مهم است این است که او در تمام این سالها دل به دست آورده است و به انسان به عنوان انسان نگاه کرده است.خدادی در ادامه افزود: تنها نتیجه زندگی معنای انسانیت است و هر آنچه واژه خوب است قرار است در اختیار انسان باشد. قطعا آنهایی به ایستایی میرسند که از این واژه به دور باشند.
وی با بیان اینکه باید معرفت دکتر فرهنگی را بشناسیم گفت: باید معرفت دکتر فرهنگی را بشناسیم و الگویش کنیم و یاد بگیریم. یاد گیری آن هم هیچ راهی ندارد غیر از اینکه فدا شویم. در ادامه خدادی دستخطی که با قاب مزین شده بود را به دکتر فرهنگی تقدیم کرد و اهدای لوح یونسکو و رونمایی از تمبر استاد فرهنگی نیز از بخشهای دیگر برنامه بود.
همچنین امیر روشن بخش مدیر ارتباطات و امور بین الملل کمیسیون ملی یونسکو بعد از بیان دلنوشتهای در تقدیر از استاد فرهنگی، از سمت یونسکو نیز متنی را قرائت کرد و لوح یونسکو را به دکتر فرهنگی تقدیم کرد.
در پایان این مراسم علی اکبر فرهنگی طی سخنانی و تشکر از برگزاری این مراسم گفت: شاید سوالی که همیشه از من میکردید که چرا به ایران آمدم را همین جا باید پاسخش را پیدا کنید و این محبت های شما عزیزان است.
وی ادامه داد: شاید در جایی که سالها پیش بودم چنین محبت و علاقهای هیچوقت ایجاد نمیشد و این مخصوص سرزمین ما است. هرکدام از شما آیینه تمامنمای معرفت و شرافت هستید. ما وارث یک فرهنگی هستیم که در درون خود همه این نکاتی که امروز اشاره کردید را دارد و من خوشحالم و امیدوارم لایقش باشم که بگویید فرهنگی پرورده فرهنگ بالنده ایران است. علم برای این است که ما را از چاه بیرون آورد و همه تلاش های من بر همین اساس بود. ما که وارث این فرهنگ هستیم چرا جامعهمان دچار معضلاتی شده است؟ بن مایه فرهنگ این جامعه چیزی است که از زمان آمدن آریایی ها رقم میخورد و ادامه دارد.
وی تاکید کرد: این اشتباه محض است که فلسفه از یونان آغاز شده است. ما در بازگویی تاریخ وقتی به فیثاغورث میرسیم میبینیم که همه این افراد شاگردان مغان زرتشتی ما و ایرانی بودند، از طرفی در شرایط کنونی که بسیاری میگویند چرا ایران به معضلاتی دچار شده است باید گفت ایران همواره در چهار راه حوادث بین المللی بوده است. نسلی که امروزه در جامعه ایران زندگی میکند پرچمداران عظم و قدرت این کشور است و امیدوارم بتوانید رسالت تاریخی خود را به سر منزل مقصود برسانید.
تمامی حقوق این سایت محفوظ است.