آقای طاهرخانی اعتقادی به بسترهای اطلاع رسانی ندارند .
مهدیه قافله باشی نهمین عضو اصلی شورای اسلامی شهر قزوین است که توانست با جای گیری در لیست امید وپس از چند دوره حضور در کازارهای انتخاباتی ، با کسب کمی بیش از ۱۵هزار رای وارد ساختمان تک طبقه شورای اسلامی شهر قزوین در حیاط شهرداری قزوین شود . او اکنون علاوه بر سخنگویی و دبیری شورای اسلامی شهر قزوین ریاست کمیسیون فرهنگی ، اجتماعی وورزشی شورا ی شهر راهم برعهده دارد . در صبح یک روز بهاری و هم زمان با روز ” ارتباطات و روابط عمومی ” با او در شورای شهر به گفت و شنود پرداختیم و خانم سخنگو به بسیاری از سوال های ما پاسخ داد .
بی اغراق ، قافله باشی راحت و بی پرده از شورا و شهرداری می گفت که این صراحت کلام و مهم تر از آن ، صداقت کلام جای تقدیر دارد ….باهم بخوانیم :
– روز ارتباطات و روابط عمومی بهانه ای شد تا با شما به عنوان سخنگوی و رییس کمیسیون فرهنگی ، اجتماعی و ورزشی شورای شهر قزوین به گفت و گو بنشینیم و شما به سوال های “وقایع خبری” پاسخ بدهید . قبل از هرچیز این روز رو به شما که از جنس ” روابط عمومی ” هستید ، تبریک و شادباش عرض می کنم . به عنوان اولین سوال و مثل همه ی گفت وگوها خودتون رو معرفی کنید ؟
* به نام خدا . من هم این روز رو به شما وهمه فعالان این عرصه تبریک می گویم . مهدیه قافله باشی هستم . فارغ التحصیل رشته روان شناسی در مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی هستم .مقطع لیسانس را هم دانشگاه تهران بودم . به تعبیری دوران دانشجویی ام در تهران بوده است .
– از فعالیت هایتان بگوید ؟
* از سال ۸۰ کارم را با ورود به تشکل های غیردولتی و فعالیت های رسانه ای آغاز کرده ام . در صفحات اجتماعی نشریاتی مثل عارف ، حدیث ، نامه ، اعتماد ملی و ولایت مطلب می نوشتم و در کنار سایر دوستان بودم .علاوه بر این دبیر حزب (رزا) یا بهتر بگویم ، انجمن روزنامه نگاران اصلاح طلب استان قزوین هم هستم .
– قبل از ورود به شورا سابقه کارهم در شهرداری داشته اید ؛ درسته ؟
* درسته . در فاصله زمانی سال های ۸۰ تا انتهای سال ۸۳ در شهرداری قزوین به عنوان نیروی شرکتی مشغول کار بودم . دوره ای که مهندس کمالی ، شهردار قزوین بودند . جالبه ، مدرکم روان شناسی بود اما در واحد مالی و حسابداری کار می کردم .
– چرا از شهرداری رفتید؟
* من نیروی شرکتی بودم و دغدغه امنیت شغلی داشتم و همین نگرانی سبب شد در آزمون استخدامی دانشگاه بین المللی شرکت کنم و پس از قبولی به دانشگاه امام بروم . در ابتدای ورود در دانشگاه بین الملل امام به عنوان کارشناس آموزش مشغول شدم و بعدها محل کارم عوض شد و الان در حوزه روابط عمومی در دانشگاه بین المللی امام مشغول کارم .
– خیلی ساده ؛ تعریف شما از روابط عمومی ؟
* تلفیقی از دانش و اطلاعات همراه با خلاقیت ، اخلاق و البته هنر . روابط عمومی را نباید صرف دانش بدانیم که اگر صرف دانش باشد ، روابط عمومی پاسخگو نخواهد بود . ما باید روابط عمومی را علم میان رشته ای بدانیم و به عنوان هنر هشتم در نظر بگیریم .
– چرا بسیاری از مدیران به روابط عمومی اعتقاد ندارند ؟ این عدم اعتقاد در میان مدیران شهرداری هم به وفور دیده میشه !چرا مدیران به راحتی مسوولان روابط عمومی خود را عوض می کنند ؟
* فکر می کنم به دلیل نگرش غلط مدیران ما به روابط عمومی باشد . البته همان طوری که شما هم گفتید این مشکل در مدیران شهرداری هم دیده شده . متاسفانه وقتی مدیری عوض می شود و اولین کاری که مدیر جدید می کند ، عوض کردن مسوول روابط عمومیه دستگاه خودشه و این نشان دهنده عدم توجه آن مدیر به اهمیت و نقش روابط عمومی در یک دستگاه است . خیلی راحت بگویم ؛ خیلی از مدیران ما هنوز روابط عمومی رو در حد نصب پلا کارد و گرفتن چند عکس در مناسبت های تقویمی می بینند . البته به این نکته هم اشاره کنم که ما کارشناس متبحر در این رشته لااقل در استان زیاد نداریم .
– ولی باور کنیم که حداقل در مجموعه مدیریت شهری از همین ظرفیت کم هم خیلی خوب استفاده نمی شود!
* موافقم !مدیران باید کارشناس و مسوول روابط عمومی رو یک منتقد و مشاور اصلی خودشان بدانند . روابط عمومی ها باید از حمایت واقعی مدیر برخوردار باشند تا بتوانند گلایه های درون سازمان و برون سازمان رو به مدیر منعکس کنند و این مدیر هم در رفع مشکل گام بردارد . ولی متاسفانه این ظرفیت در مدیران ما نیست .
– چطوری این مشکل رو رفع کنیم ؟
* من معتقدم نه تنها مدیران ، کارکنان دستگاه ها و بلکه همه مردم نیازمند کسب مهارت ” سواد رسانه ” هستند . چیزی که از آن رنج می بریم و کمبود آن به شدت احساس می شود ، سواد رسانه است . سبک زندگی ما عوض شده و به خاطر ورود گوشی های هوشمند ، همه خبرنگار – شهروند شده اند . باید سواد رسانه داشته باشیم تا بدانیم چه چیزی رو کجا و چطور نشر یا حتی باز نشر بدیم .
– اما بحث سواد رسانه با عدم سواد روابط عمومی آن هم از سوی مدیران دستگاه ها دو مقوله جدا از هم است!
* عرض کردم و دوباره تاکید می کنم که مدیران ما اعتقادی به روابط عمومی ندارند . روابط عمومی باید در خون مدیران ما باشد که نیست . بسیاری از مدیران ما حتی در همین مدیریت شهری با روابط عمومی نزدیکی و قرابتی ندارند در حالی که مهم ترین رکن در هر دستگاهی ، روابط عمومی آن دستگاه است .
به نظر من روابط عمومی می تواند یک مدیر را ارتقا بده و حتی همان مدیر رو به برکناری مجبور کنه .
– شما هم قبول دارید که مدیران روابط عمومی که باید دست راست مدیر باشند ، به قول استاد شکیب زاده ، پای چپ مدیر هم نیستند ؟!
* شاید به خاطر همین باشه که دولت تدبیر و امید مظلوم واقع شده . این مظلومیت تا آن حد پیش رفته که نتوانسته از ظرفیت رسانه استفاده کنه .
– من موافق این نظر نیستم که دولت تدبیرو امید مظلوم واقع شده و حتی میشه گفت دولت تدبیر و امید مظلوم نمایی می کنه .
* چرا ؟ من منظورم این بود که از ظرفیت روابط عمومی اش استفاده خوب نکرده است . یعنی دولت نتوانسته است دستاوردهای خودش را خوب انعکاس دهد .
– ولی خانم قافله باشی فراموش نکنیم که دولت از ظرفیت دو رسانه بزرگ مثل خبرگزاری ایرنا و روزنامه ایران برخوردار بوده و مهم تر این که تیم رسانه ای دولت لااقل از دو نیروی متخصص و کارکشته حوزه رسانه و تبلیغات مثل دکتر آشنا و دکتر ربیعی بهره مند است !
* من منظورم در استان ها است و در حد کلان صحبت نمی کنم . مدیران روابط عمومی دستگاه های دولتی به خوبی نتوانسته اند عملکرد و دستاوردهای دولت را انعکاس بدهند و اتفاقا این شاید همان چیزی را نشان بدهد که مدیران ارشد استان ها واقعا اعتقادی به روابط عمومی ندارند .
راحت تر بگویم ؛ نگاه مدیران ما به روابط عمومی سیاسی است تا حرفه ای و تخصصی !
– به عنوان رییس کمیسیون فرهنگی که اعتقاد فراوانی به روابط عمومی دارد ؛ چقدر تلاش می کنید تا در مدیریت شهری جایگاه روابط عمومی ها ارتقا پیدا کند ؟
* سوال واقعا سختیه . تکرار می کنم ؛ شاید روابط عمومی اولین جایی باشد که هر مدیری که وارد آن سیستم و دستگاه می شود ،مسوول آن عوض می شود و از همین جا چالش آن دستگاه آغاز می شود . البته مدیر هم معتقد است که باید با مسوول روابط عمومی یا کارشناس روابط عمومی کار کند که نگاه های همسو با او داشته باشد واین حق طبیعی یک مدیره . ولی به هرحال باید حداقل در درون مدیریت شهری فکری برای این مهم کنیم . مدیر نباید از روابط عمومی خودش توقع داشته باشد که مجیز گو و ثناگوی او و دستگاه اش باشد . روابط عمومی باید مجاز به بیان مشکلات سازمان از طرف کارکنان و حتی مردم به مردم باشد .
– از عملکرد روابط عمومی شورا راضی هستید ؟
* ما در شورای پنجم مصوبات خیلی خوبی داشتیم اما چون در روابط عمومی خروجی خوبی نداشتیم این مصوبات در قالب خبر یا گزارش خوب منعکس نشد .
خیلی راحت بگویم که متاسفانه شورای پنجم نتوانست از ظرفیت های رسانه ای استان خیلی خوب و جامع استفاده کند و خیلی صریح عرض می کنم که این مشکل ، از روابط عمومی ما در شورا است .
البته به نکته مهم تری هم اشاره کنم که متاسفانه بعضی از اعضای شورای شهر هم اعتقادی به روابط عمومی ندارند و شاید همین عدم اعتقاد سبب شده تا هر کدام از اعضای شورا از ظرفیت های رسانه ای خودشان یعنی از طریق صفحه های شخصی شان در فضای مجازی و از طریق تلفن همراه و عضویت در شبکه ها و گروه های مجازی استفاده می کنند .
– ولی هرکدام از اعضای شورا تنها فعالیت خودشان را عرضه و منتشر می کنند ؟
* کاملا درسته و توقع چیزی جز این نیست . هر عضوی تنها فعالیت خودش را منتشر می کند . پس روابط عمومی است که باید وظیفه اطلاع رسانی را به خوبی انجام دهد .خیلی وقت ها خبرنگاران از بنده سوال هایی را می پرسند که من عرض می کنم که قبلا کار مورد نظر آن ها انجام شده است ولی چون خوب و جامع منعکس نشده ، خبرنگاران مطلع نیستند. باز تاکید می کنم این ضعف روابط عمومی ما است !
– با این اوضاع و احوال ؛ چه نمره ای به روابط عمومی شورا می دهید ؟
* نمره قبولی .
– ده هم نمره قبولیه ، بیست هم نمره قبولیه ؟!
* نمی توانم به طور قاطع عددی را بگویم . رییس شورا باید این نمره را بدهند . روابط عمومی در اختیار من عضو شورا نیست . نمره قبولی من اما نمره متوسط است .
– چه نمره ای به پیام شهر می دهید؟
* پیام شهر در دوره شورای پنجم خیلی خوب رشد کرد و اتقاقا بودجه خوبی هم گرفت ولی متاسفانه شهردار فعلی یعنی مهندس طاهرخانی اعتقاد عمیقی به رسانه ندارد ولی آقای صفری چون از جنس خود روابط عمومی بود به پیام شهر خیلی توجه داشت .
پیام شهر الان دچار چالش جدی شده است . هفته نامه پیام شهر الان به صورت ماهنامه منتشر می شود و این خودش نشان می دهد که آقای طاهرخانی اعتقادی به بسترهای اطلاع رسانی ندارند . جالبه بدونید که حتی پیام شهری رو هم که به خط بریل منتشر می شد ، در دوره مدیریت آقای طاهرخانی متوقف شده است .
البته رادیو شهر هم دچار مشکل شده است و توجه جدی به آن نمی شود . باور می کنید من که سخنگوی شورا هستم الان چهارماه است که به رادیو شهر دعوت نشده ام . به جرئت می توانم بگویم که سایر همکاران هم به رادیو شهر دعوت نشده اند .
– تذکری به آقای شهردار نداده اید؟
* چرا . اتفاقا تاکید هم کرده ایم .
– ولی قبول کنیم پیام شهر در اطلاع رسانی شفاف و ارتباطات چند سویه با مخاطبان خوب عمل نکرده است .
* نه . من با نظر شماموافق نیستم . پیام شهر به خوبی توانسته است با مردم ارتباط برقرار کند ونمونه خوب آن ، همین ویژه نامه اخیر شورا؛ ” دروازه ” است که پیام شهر آن را منتشر کرده است .
– اتفاقا ” دروازه ” حرف نو و تازه ای ندارد . در ویژه ای نامه ای که باید عملکرد شورا و شهرداری به خوبی منعکس شود . اعضای شورا و یا شهرداری مشکلات خودشان را به صورت شفاف با مردم در میان گذارند ، پر از مطالب غیر در قالب گفت و گو با صاحبان مشاغل مختلف شهری شده است !
* چیزی که شما می گویید را باید در نشریات محلی ببینیم . پیام شهر یک بولتن داخلی است . نشریات باید انتقادها رو منعکس کنند . نباید از پیام شهرکه متعلق به خود شهرداری است توقع داشت که از خودش انتقاد کند .
– ولی باید به یک نکته اشاره کنم ! در دوره مدیریت آقای دکتر نصرتی ، قانون نانوشته ای در روابط عمومی شهرداری قزوین وجود داشت که اگر رسانه ای ( حالا چه روزنامه یا هفته نامه ) انتقادی از شهرداری چاپ می کرد ، ماه ها از دریافت آگهی محروم می شد . البته در دوره فعلی هم نشریات استانی از آگهی های شهرداری محروم بوده اند .
* من فکرنمی کنم اگر رسانه ها نقدی از شهرداری قزوین را منتشر کنند ، از آگهی محروم شوند .
– شورای پنجم در کدام حوزه ها موفق بوده است ؟
* در اکثر حوزه ها . ما حمایت خوبی از ورزش قهرمانی کرده ایم و این حمایت در حالی اتفاق می افتد که ما مشکل مالی فراوانی داریم .
– با چه رقمی از ورزش قهرمانی حمایت کرده اید؟
* بیش از ۳ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان .
– اتفاقا یکی از انتقادهای وارده به شورا پنجم ، همین حمایت از ورزش قهرمانی است . از یک طرف اعضای شورای شهر با هر بهانه ای از بدهی کلان شهرداری شکوه می کنند و بعد میلیاردی به ورزش قهرمانی کمک مالی می شود .
* ما معتقدیم قله ورزش همگانی ، ورزش قهرمانیه .
– به نظر شما درسته که از مردم مالیات و عوارض بگیریم و با خرج کردن های بی حساب به فکر رسیدن به قله ورزش همگانی باشیم ؟ بهتر نیست به فکر پرداخت بدهی های شهرداری باشیم؟
* با توجه به بازار بورس وارد مذاکره شده ایم تا برای پرداخت بخشی از بدهی ها ی شهرداری ، سهام بانک شهرمان را در بورس بفروشیم . البته این بدهی از مدیریت قبلی به ما ارث رسیده است و شورای پنجم هیچ نقشی در این بدهی نداشته است . ما در این دوره وامی دریافت نکرده ایم . برای اداره شهر کم ترین زمین را فروخته ایم . این در حالی است که آقای نصرتی برای انجام کوچک ترین کارها مثل جمع آوری زباله های شهر ، وام های کلانی دریافت کرده است که مشکل باز پرداخت آن وام ها روی دوش ما افتاده است .
البته به ورزش همگانی هم توجه داشته ایم . در بوستان های شهری ۶۲ ایستگاه ورزش همگانی دایر کرده ایم . مردم در دو شیفت صبح و عصر در بوستان های شهر و در این ایستگاه ها ورزش می کنند .
در کنار این موضوع ، شورا و شهرداری در تامین ست های ورزشی مدارس کم برخوردار هم ورود داشته است .
– با توجه به این که شورا و یا شهرداری به مناسبت های مختلف از ورزشکاران ، هنرمندان ، معلمان و…تقدیر می کند ، چرا از پرسنل شهرداری که در این حوزه ها صاحب عنوان و مقام هستند ، تقدیری نمی کند ؟
* ما اعضای شورای شهر هستیم نه اعضای شورای پرسنل شهرداری . از تمام این افرادی که شما ازآن ها نام بردید ،ما فقط حمایت کرده ایم . برگزاری جشنواره با ما بوده است ولی انتخاب افراد با مسوولین متولی آن رشته ورزشی یا هنری است . اگر ایرادی در انتخاب افراد است ، مقصر دستگاه متولی است .ما نیستیم و خودشان باید جوابگو باشند .
– چرا شورا در این سه سال از همکارانی که در دانشگاه ها ومراکز دانشگاهی تدریس دارند ، به مناسبت روز معلم تقدیری نکرده است ؟
* پرسنل شهرداری نباید در اوقات اداری ، در جای دیگری مثل دانشگاه مشغول فعالیت و تدریس باشند . خیلی اوقات مردم به شورا مراجعه می کنند و از عدم حضور همکاران در محل کارشان گلایه مندند . این حق الناسه .
– یعنی پرسنلی که برند شهرداری هستند و دانشگاه ها از ظرفیت این برند به راحتی استفاده می کنند ، لایق دریافت یک لوح یادمان یا یک شاخه گل از طرف شورا و یا شهرداری نیستند؟
* شاید بی سلیقگی شده باشد و ما کوتاهی کرده باشیم . البته به یک نکته هم اشاره کنم که ما در شهرداری بانک اطلاعاتی قوی که همه جور اطلاعاتی از پرسنل را در خود داشته باشد ، نداریم . لااقل من از آن بی اطلاع هستم .
– ولی شما رییس کمیسیون فرهنگی شورا هستید ؟
* ربطی نداره . باز هم اشاره می کنم ما بانک اطلاعاتی از کارمندان شهرداری و ظرفیت و توانمندی های آنان نداریم .پس این دست اتفاقات خارج از تصور نیست .
– در این سه سال چه شورا و شهرداری قزوین چه موفقیت هایی داشته و چه پروژه هایی را افتتاح کرده است؟
* در بحث ترافیک ، جزو برترین های کشور بوده ایم . الان در شهر قزوین خودرو عمومی فرسوده ای نداریم . اتوبوس ها همه تجهیز شده و به روز هستند . سالی نبوده که اتوبوس وارد ناوگان شهری نکرده باشیم .
به این نکته هم اشاره کنم که شورا و شهرداری در سال جاری تعداد زیادی فرهنگسرا و خانه فرهنگ و حتی سالن های ورزشی را احداث و افتتاح خواهند کرد . در همین سه سال اخیر ما چند زمین ورزشی افتتاح کرده ایم . ببینید ؛ خود من در این سه سال روبان ده ها پروژه را قیچی زده ام .
– خانم قافله باشی چرا آقای صفری حمایت از پایان نامه های دانشجویی را لغو کرد ؟
* من اطلاعی از این موضوع نداشتم . اگر این حمایت را برداشته باشند ، کار صد درصد غلطی کرده اند . ولی باید به این نکته هم توجه داشته باشیم که آیا این پایان نامه ها یا رساله هایی که مورد حمایت قرار گرفته اند واقعا کاربردی بوده اند ؟ با نهایت احترامی که برای صاحبان این پایان نامه ها و رساله ها قائلم ، اما باید قبول کنیم که هیچ کدام ازاین پایان نامه ها یا رساله ها از کیفیت کافی برخوردار نبوده و حتی کاربردی هم نبوده اند . با توجه به جمعیت دانشجویی استان و وجود این همه رشته های دانشگاهی باید شورا و شهرداری از پایان نامه های قوی ، محکم و البته کاربردی حمایت کند .من این موضوع را دنبال خواهم کرد .
– از مرکز پژوهش های شورا چه خبر ؟
* اعضای هسته مرکزی که باید از میان اعضای شورا انتخاب می شدند ، انتخاب شده اند . رییس شورا و سه نفر دیگر از اعضا جز اعضای اصلی و ثابت این مرکز هستند که پس از پایان هردوره ، مجددا انتخاب و معرفی خواهند شد . بقیه افراد هم از جامعه علمی و دانشگاهی صاحب نام انتخاب خواهند شد .
– به عملکـــرد دکتر نصرتی در دورانی که شهردار شهر قـــزوین بودند ، چه نمره ای می دهید ؟
* شاید به مجموعه عملکرد آقای نصرتی انتقاد و نقدی وارد باشد اما به عنوان فردی که برای شهر قزوین تلاش فراوانی کرد ه باشد ، مورد تایید بنده است و نمره قابل قبولی می گیرد .البته مجموعه اعضای شورای پنجم هم به عملکرد آقای نصرتی و هم به تیم ایشان انتقاد دارند .
– پس چرا هنوز بیش تر مدیران دکتر نصرتی در شهرداری در پست های مدیریتی هستند ؟
* فقط از مدیران آقای نصرتی استفاده نشده و از ظرفیت های بیرون از مجموعه هم استفاده شده است . ولی به شخصه باور دارم که باید از ظرفیت های درون مجموعه استفاده شود .
– بعضی از افرادی که خارج از مجموعه وارد شهرداری شده اند و حتی پست های مدیریتی هم دریافت کرده اند ، از تخصص آن پست برخوردار نبوده اند . نظر و دیدگاه شما چیه ؟
* من هم با نظر شما موافق هستم . لااقل بزرگواری که اخیرا به مدیرعاملی سازمانی از سازمان های شهرداری منصوب شد ، کوچک ترین تخصصی در این زمینه ندارد و حتی این مساله را به شهردار هم تذکر دادم و مخالفتم را هم اعلام کردم متاسفانه انتصاب اخیرکه انجام شد ، انتصاب سیاسی بود در حالی که باید آن انتخاب بر اساس تجربه فرد صورت می گرفت .
یک نکته ای را هم نباید فراموش کنیم و آن این است که اعضای شورای شهر مجاز به دخالت در انتخاب ها و انتصاب های شهردار نیستند و این یک قانون مسلم است.
– چرا نیروهایی که با اعضای شورای پنجم وارد مجموعه شهرداری شدند ، از طریق آزمون استخدامی جذب نشدند ؟
* چند سالی هست که آزمون استخدامی برای شهرداری ها برگزار نمی شود . ما از آزمون استقبال می کنیم و اگر استخدامی برگزارشد ، این افراد هم در آزمون شرکت می کنند .
– با ورود شما به شورا ، چند نفر وارد بدنه شهرداری قزوین شدند ؟
* من تنها دو نفراز اهالی فرهنگ و رسانه را که البته دارای تجربه فراوانی هم هستند به مجموعه شهرداری اضافه کردم .
– چرا قزوین +۲۰ تعطیل شد ؟ چرا شمس شکل گرفت و چرا شمع شمس هم خاموش شد ؟
* دکتر صفری معتقد بود که چیدمان اعضای قزوین +۲۰چیدمان مناسبی نداشته است . پیشنهاد شورای مشورتی ( شمس ) از سوی آقای صفری ارائه شد و شورا هم موافقت کرد و شمس شکل گرفت که البته در دوره آقای درافشان به عنوان سرپرست شهرداری و آقای مهندس طاهرخانی این شورا ی مشورتی تشکیل نشد و عملا تعطیل شد. البته باید بپذیریم که آقای مهندس طاهرخانی هم سیاست کاری خودشان را دارند و من نمی دانم که شهردار قزوین چگونه می خواهند با جامعه نخبگان شهرقزوین ارتباط برقرار کنند و از تجربیات ارزنده آنان سود ببرند .باید این سوال را از شهردار بپرسید!
– شما اعتقادی به برند و برند سازی دارید؟
* البته .
– چرا شورای پنجم از برند جشنواره بازی و اسباب بازی حمایت نکرد ؟
* وقتی روز قزوین هست نیازی به برگزاری جشنواره بازی و اسباب بازی نیست . لااقل برای من معلوم نبود که چرا و چگونه قزوین به عنوان پایلوت جشنواره بازی و اسباب بازی انتخاب شد ؟ اگر هدف از این جشنواره جذب گردشگر بوده است ، حتما برگزاری جشنواره فرهنگ اقوام هم در جذب گردشگر موفق خواهد شد .
ولی یک سوال هم من مطرح کنم . چرا شهردار وقت قزوین اجازه نداد قزوین به شهر دوستدار کودک بپیوندد ؟ می دانید چند سال بود که در این شهر اتاق مادر و کودک وجود نداشت و شورای پنجم آن را عملی کرد؟
– خانم قافله باشی چرا اصلاح طلبان از ورود و راهیابی به مجلس شورا بازماندند ؟
* علت اصلی و عمده شکست اصلاح طلبان در ورود به مجلس شورای اسلامی مشارکت بسیار پایین مردم در انتخابات دوم اسفندماه بود . اصلاح طلبان معتقدند که حامی اصلی آنان مردم هستند که مردم این بار با صندوق های رای قهر کرده بودند و همین مساله باعث شد اصولگرایان براحتی به مجلس برند و پیروز انتخابات باشند .
– چرا شما که باپشتوانه اصلاح طلبان استان وارد شورای شهر شدید از اصلاح طلبان حمایت نکردید ؟
* کاندیدای اصلی من خانم زرآبادی بود و وقتی صلاحیت ایشان تایید نشد ، میل و رغبت چندانی به شرکت در انتخابات نداشتم اما باز در انتخابات شرکت کردم ولی از آقای حاجی محمدی به عنوان کاندیدای اصلاح طلب حمایت کردم .
– به حاج داود محمدی در انتخابات رای ندادید و اسم این بزرگوار را در برگه تعرفه خودتان ننوشتید؟
* نه در ستاد حاج داود رفت و آمد ی داشتم و نه از ایشان حمایتی کردم .
– در انتخابات بعدی شورای شهر وارد رقابت های انتخاباتی می شوید؟
* الان که خیلی زوده در مورد این مسائل صحبت کنیم ولی قصد شرکت در رقابت های انتخاباتی شورای شهر را دارم .
– فکر می کنید تایید صلاحیت بشوید؟
* کاری نکرده ام که رد صلاحیت بشوم. به هرحال باید ببینیم سیاست شورای نگهبان چیه ؟ سیاست شورای نگهبان خیلی تعیین کننده است .
– چقدر احتمال می دید که در انتخابات بعدی رای بیارید ؟
* باید نگاه و نظر مردم رو ببینیم . ولی بچه های رسانه و حتی اهالی فرهنگ و هنر شهر معتقدند که در این دوره و تا به امروز یکی از پرکارترین اعضای شورای شهر بوده ام . اما این که مردم چقدر به من اعتماد می کنند ، بعدا مشخص می شود .
– فکر می کنید چند نفر از اعضای فعلی شورا درصورت تایید صلاحیت از سوی شورای نگهبان در دوره بعدی هم پیروز رقابت ها باشند ؟
* سوال واقعا سختیه . فکر می کنم 5نفر از جمع فعلی شورا در شورای شهر بعدی با هم هستیم
– به عملکرد خودتان چه نمره ای می دهید ؟
* نمره؟! فکر می کنم می توانستم بهتر از این هم باشم .
– یعنی نمره تجدیدی؟
* تصورم قبل از ورود به شورای شهر ، تصور آسان تری بود . اما الان می خوام بگویم که خیلی سخته . مدیر کل باشی خیلی راحت تری از این که عضو شورای شهر باشی . کار جمعی کردن خیلی سخت است . خیلی باید صبور بود و خیلی باید تلاش کرد . در یک خانواده دو تا خواهر و برادر به سختی باهم کنار می ایند حالا این جا با ۹نفر و ۹ فکر کار کردن ، خیلی سخت است .اولویت های هر عضو از اعضای شورای شهر باهم خیلی فرق می کند و از طرف دیگر ، تنوع کارها هم انجام کار را مشکل می کند .
– به عنوان آخرین سوال ؟ نگاه تان به قضیه هفت سنگان چیست ؟
* این تخلف در زمان ما شکل نگرفته .
– پس چرا از افرادی که در مظان اتهام هستند و نامی از آن ها در پرونده قضایی آورده شده ، همچنان در پست های مدیریتی در شهرداری مشغول فعالیتند ؟
* دستگاه های نظارتی باید ورود کنند . اگر دستگاه های متولی نظر قطعی بدهند و یا اعلام نظر کنند قطعا از ادامه کار آنان جلوگیری خواهد شد اما باز هم تاکید می کنم که تخلف هفت سنگان در دوره پنجم شورا شکل نگرفته است .
– از این که در این گفت و گو شرکت کردید ، ممنون و سپاسگزارم .
* من هم ممنونم ….خوب می شد قبل از انتشار سوال و جواب ها را می خواندم .
تمامی حقوق این سایت محفوظ است.