۞مرکز مشاوره حال خوب
دکتر کبری درویش پیشه ؛ مشاور خانواده و زوج درمانگر (حضوری و تلفنی ) تلفن هماهنگی و تعیین وقت:09102904758

موقعیت شما : صفحه اصلی » دسته‌بندی نشده
  • شناسه : 43825
  • ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ - ۹:۲۲
  • ارسال توسط :
زردآلو در بارداری؛ آری یاخیر؟
زردآلو در بارداری؛ آری یاخیر؟

زردآلو در بارداری؛ آری یاخیر؟

قیسی نسبت به زردآلو قند بیشتری دارد و می‌تواند دیابت را تشدید کند.

خوردن زردآلو در بارداری می تواند فواید زیادی در بارداری داشته باشد.

زردآلو منبع خوبی برای ویتامین آ، ویتامین ث، مس، فیبر و پتاسیم است. این میوه پر از ترکیبات فیتوشیمیایی به نام کاروتنوئیدها است که به این میوه رنگ قرمز، نارنجی و زرد می‌بخشد. آنتی اکسیدان قدرتمند دیگری که در این میوه یافت می‌شود، لیکوپن است. به دلیل ترکیبات بسیار خوبی که در زردآلو وجود دارد این میوه می‌تواند خواصی از جمله درمان تهوع، رفع یبوست، درمان کم خونی و … داشته باشد.

پیش از هر چیزی باید بدانید که خوردن زردآلو در بارداری و زیبایی جنین ارتباط معناداری با هم ندارند؛ بنابراین تاثیر خوردن زردالو بر زیبا شدن جنین پسر و دختر از نظر علمی تایید شده نیست؛ اگرچه تغذیه و شرایط جغرافیایی و آب و هوا می‌تواند بر چهره تاثیر داشته باشد، اما این تاثیر چیزی فراتر از ژنتیک نیست. در واقع چهره هر کس ترکیبی از چهره والدین و بستگان اوست؛ پس خوردن یا نخوردن هیچ ماده غذایی تاثیر مستقیم روی چهره ندارد و فقط و فقط این ژنتیک است که تعیین کننده است.

همچنین ویار زردآلو و جنسیت جنین هم دو موضوع کاملا بی‌ربط به هم هستند. جنسیت هر جنین در زمان لقاح و توسط پدر تعیین می‌شود و جز خواست خداوند، فاکتور دیگری در این مسئله تاثیرگذار نیست.

در مورد خوردن زردآلو خشک در بارداری یا خوردن برگه زردآلو در بارداری هیچ ممنوعیتی وجود ندارد.

اگرچه زردآلو در زنان با ویار و تهوع شدید می‌تواند وضعیت تهوع و استفراغ را تشدید کند، اما عملا سلامت جنین را تحت تاثیر قرار نمی‌کند. البته هرگز این اصل مهم را فراموش نکنید که مصرف هر ماده غذایی باید به صورت متعادل باشد و افراطی وجود نداشته باشد.

از مهمترین خواص قیسی در بارداری بهبود گوارش است. در خانم‌های بارداری که تهوع و ویار شدید دارند، معمولا خوردن قیسی در سه ماه اول بارداری بهتر از خوردن زردالو در سه ماه اول بارداری به شکل تازه است. اما نباید برای بهره مندی از فواید قیسی در بارداری از حد اعتدال خارج شوید زیرا قیسی نسبت به زردآلو قند بیشتری دارد و می‌تواند دیابت را تشدید کند.

دیگر خواص زردآلو در بارداری
  • موثر در پیشگیری از عفونت واژن
  • موثر در کاهش ورم بارداری
  • موثر در استحکام استخوان جنین
  • موثر در پیشگیری از پوکی استخوان مادر و جنین
  • مانع از کم بینی نوزاد و تقویت‌کننده چشم
  •  کاهش احتمال ابتلای نوزاد به کم
  • موثر در تجربه زایمان راحت به دلیل پیشگیری از کم خونی و عواقب ناشی از آن، موثر در انعقاد خون و کاهش التهابات عصبی

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*