حضور تعدادی از اعضای خوشه شیرینی سنتی در ۴ نمایشگاه داخلی و دو نمایشگاه خارجی در طول هفت ماه گذشته
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان قزوین گفت: ۲۶۰ واحد تولیدی، صنفی و خانگی تولید شیرینی سنتی در استان قزوین به ثبت رسیده که از این تعداد، ۱۹۵ واحد در حال فعالیت هستند.
حمیدرضا خانپور صبح دوشنبه در جریان بازدید از چند واحد عضو خوشه شیرینی سنتی قزوین که به همراه سیده حمیده زرآبادی نماینده مردم قزوین، آبیک والبرز در مجلس شورای اسلامی و شهریار کشاورز، معاون صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی استان برگزار شد، اظهار کرد: در راستای توسعه خوشههای صنعتی برای ایجاد اشتغال و رونق فضای کسب و کار خوشه شیرینی سنتی و باقلوای قزوین و با هدف تولید صنعتی شیرینی سنتی جهت تولید در حجم بالا، تشکیل کنسرسیوم فروش و صادرات شیرینی سنتی، افزایش کیفیت از طریق آموزش و اخذ استاندارد های ملی و بین المللی نظارت بر بسته بندی مناسب، بازاریابی و فروش خوشه شیرینی سنتی و باقلوای قزوین راه اندازی و فعال شده و گامهای اساسی و مؤثری در این راه برداشته شده است.
وی با اشاره به مهمترین اقدامات اساسی بعد از راه اندازی خوشه شیرینی سنتی افزود: برگزاری استارتاپ شیرینی سنتی با همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی، همایش ذینفعان خوشه شیرینی سنتی، دو تور صنعتی، دوره های آموزشی تخصصی، آغاز پروژه فروش آنلاین شیرینی سنتی(سایت) و… را از مهمترین اقدامات خوشه شیرینی سنتی برشمرد.
رئیس هیئت مدیره شرکت شهرکهای صنعتی استان همچنی از حضور تعدادی از اعضای خوشه شیرینی سنتی با حمایت این شرکت در ۴ نمایشگاه داخلی و دو نمایشگاه خارجی در طول هفت ماه گذشته خبر داد.
خانپور، افزایش سرمایه اجتماعی در بین اعضای خوشه و حساس سازی موضوع توسعه خوشه شیرینی سنتی در بین مدیران استان، واگذاری ایجاد شهرک شیرینی قزوین به شرکت شهرک های صنعتی استان، ترغیب اعضا به توسعه کسب و کار و تغییر از سطح تولید کارگاهی به کارخانه تولید و بسته بندی شیرینی، توسعه بازار به خارج از محدوده قزوین از عمده ترین تحولات بعد از شکل گیری خوشه شیرینی سنتی در استان قزوین بوده است.
تمامی حقوق این سایت محفوظ است.