۞مرکز مشاوره حال خوب
دکتر کبری درویش پیشه ؛ مشاور خانواده و زوج درمانگر (حضوری و تلفنی ) تلفن هماهنگی و تعیین وقت:09102904758

موقعیت شما : صفحه اصلی » اخبار ملی » حوزه و دانشگاه » دانش و فناوری
  • شناسه : 43990
  • ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۱
  • ارسال توسط :
کلاهبرداران کنکور سراسری دستگیر شدند
کلاهبرداران کنکور سراسری دستگیر شدند

کلاهبرداران کنکور سراسری دستگیر شدند

تضمین می‌کنیم آزمون صددرصد بدون هیچ گونه تقلبی برگزار شود .

۸۴ کلاهبردار که با ترفند فروش سؤالات کنکور و تقلب در آزمون سراسری امسال فعالیت داشتند، شناسایی و برخی از این افراد دستگیر شدند.
سردار حسین ابراهیمی معاون اجرایی پلیس فتا در نشست رؤسای ستادهای استانی نمایندگان تام‌الاختیار و مسئولان حفاظت آزمون سراسری ۱۴۰۴ که با حضور وزیر علوم و به میزبانی سازمان سنجش برگزار شد، گفت: «۱۸۹ تارنما در حوزه کلاهبرداری کنکور امسال شناسایی و با آنها برخورد شده است. بیشترین سوءاستفاده از داوطلبان کنکور در پیام‌رسان‌های تلگرام و اینستاگرام انجام می‌شود؛ به طوری‌که ۴۵ درصد تخلفات در تلگرام و ۴۳ درصد نیز در اینستاگرام اتفاق می‌افتد.»
رضا محمدی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور نیز گفت: «چینش سؤالات کنکور به نحوی است که امکان تقلب به صفر می‌رسد. ادعای فروش دفترچه سؤالات کنکور در شبکه‌های فضای مجازی نیز کذب است و بررسی ما نشان می‌دهد که این دفترچه ادعایی، دفترچه سؤالات کنکور سال‌های گذشته است و با اطمینان می‌گویم که حتی یک سؤال کنکور نیز لو نرفته است.»
 حسین سیمایی صراف وزیر علوم نیز در خصوص امنیت آزمون سراسری گفت: «تضمین می‌کنیم آزمون صددرصد بدون هیچ گونه تقلبی برگزار شود و تا مرحله ورود به جلسه آزمون و شروع آن مطمئن باشند هیچ گونه تقلب یا خطایی صورت نمی‌گیرد. داوطلبان کنکور و خانواده‌های آنها فریب شبکه‌های کلاهبردار را نخورند و هزینه نکنند زیرا اگر در این دام بیفتند، ممکن است سال‌ها از شرکت در آزمون محروم شوند. در جلسه برگزاری آزمون سراسری نیز ابزار مدرن شناسایی تقلب درنظر گرفته شده و دستگاه‌ها سیگنال‌ها را شناسایی می‌کنند.»

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*