عمر ماندگاری گوشت منجمد بسته به نوع گوشت بین 9 تا 18 ماه از زمان تولید است.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان قزوین گفت: لیبل موجود روی گوشتهای وارداتی حاوی اطلاعاتی از جمله نوع دام، اجزار بدن دام ، تاریخ تولید و مصرف و… می باشد عموم مرد هنگام خرید می توانند از این اطلاعات بهره ببرند.
دکتر راول غلامپور اقدمی تصریح کرد: عمر ماندگاری گوشت منجمد بسته به نوع گوشت بین ۹ تا ۱۸ ماه از زمان تولید است که روی لیبل درج می شود.
دکتر اقدمی توضیحاتی در خصوص تاریخهای مندرج روی لیبل گوشت داد و تشریح کرد: علاوه بر تاریخ تولید و انقضاء ، روی لیبل گوشتهای منجمد وارداتی عنوان IHR هم ذکر شده که این عنوان اهم الزامات بهداشتی مورد نیاز در زمان واردات فرآورده های خام دامی از جمله گوشت قرمز می باشد که از سوی سازمان دامپزشکی کشور وضع گردیده است و شرکتهای صادر کننده گوشت به ایران بر اساس قرار داد فی مابین ملزم به رعایت مفاد این الزامات می باشند این عنوان مبین تاریخ تولید گوشت نبوده بلکه بیان کننده شماره و تاریخ قرارداد بین المللی ایران و کشور صادر کننده است
تمامی حقوق این سایت محفوظ است.