طبع گوجه سبز سرد است و زیادهروی در خوردن آن برای افراد سرد مزاج مشکلاتی به وجود میآورد.
متخصصان تغذیه معتقدند گوجهسبز برای برخی افراد حساسیتزا است و باید در مصرف آن بهویژه برای کودکان زیر سه سال، زنان باردار و افراد دارای آلرژی دقت کرد.
به گزارش “وقایع خبری” ؛ متخصصان تغذيه معتقدندکه برخی از افراد به گوجه سبز حساسيت دارند و نباید آن را استفاده کنند، چرا که در صورت خوردن گوجه سبز دچار مشکلاتی خواهند شد. خوردن گوجه سبز حتی محدودیت سنی داردو همچنين افراد اغلب گوجه سبز را با نمک زیادی میخورند که برای سلامتی خطرناک است، مخصوصاً افراد مبتلا به فشار خون بالا و بیماران کلیوی نباید نمک زیاد مصرف کنند.
افراد مبتلا به رفلاکس نیز نباید از این میوه مصرف کنند، چون میزان اسید گوجه سبز بالا است و میتواند باعث سوزش معده، معده درد و رفلاکس در افرادی شود که از ناراحتیهای معده رنج میبرند.
گوجه سبز برای چه کسانی مضر است؟
افراط در خوردن گوجه سبز میتواند باعث نفخ معده شود، چراکه دارای مقدار زیادی اسید سیتریک است و همچنین به دلیل نارس و کال بودن و طعم ترش گوجه سبز موجب فرسایش مینای دندانها میشود.
–
خانمهای بارداری که به سنگ کلیه و مجاری ادرار مبتلا هستند باید از مصرف
گوجه سبز و آلو اجتناب کنند چراکه اسید اگزالیک موجود در این میوهها
میتواند منجر هبه تولید سنگهای متبلور در بدن برخی افراد شود.
– کودکان از سن سه سالگی به بعد میتوانند مقدار کمی
گوجه سبز بخورند، اما قبل از آن باید والدین از نداشتن حساسیت به گوجه سبز
در کودک مطمئن شوند.
– طبع گوجه سبز سرد است و زیادهروی در خوردن
آن برای افراد سرد مزاج مشکلاتی به وجود میآورد، این افراد بهتر است گوجه
سبز را با گلپر مصرف کنند، همچنین مصرف بیشاز اندازه گوجه سبز توسط
خانمهای باردار باعث رانش مزاج، از دست دادن آب بدن مادر و همچنین بروز
مشکلات سلامتی برای جنین میشود.
–
میوههایی که طعم ترشی دارند مانند میوههای دیگر میتوانند باعث بروز
حساسیت شوند، این حساسیتها در برخی موارد به صورت حساسیتهای پوستی مانند
خارش شدید پوست، ترک خوردن، اگزما و سرخ شدن در پوست دیده میشود.
تمامی حقوق این سایت محفوظ است.